°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC portal

GLEDAOCI POTREŠENI! Ne žele Bajićevu da vide pored NJEGA! (FOTO)

Milutin Radosavljević Mili i Ivania Bajić, bili su na meti svih takmičara tokom turbulentne emisije "Upoznajte parove". 

Naime, Mili je priznao da mu se Ivania dopada i da je zaljubljen u nju, te da će biti uz nju tokom rijalitija. 

Tokom emisije, javila se gospođa koja je podržala Bajićevu, ali joj poručila da su njeni fanovi potrešeni i da nikako ne sme da dozvoli da Mili ude blizu nje. 

Gledateljka je takođe poručila da se drži Slađane Petorvić i da takođe podržavaju Kiki Nikolić i Nevena Kalaver. 

- Ivania treba da se vodi svojim srcem i oni bi trebalo da je podrže. Ja ništa nisam loše uradio njoj. - rekao je Mili. 

Bajićeva je priznala da se tokom žurke dobro zabavljala i da ne vidi ništa loše u tome. 

Ostanite uz Happy televziju i Happy BSC portal. 

Komentari korisnika (8)

maksimalne privilegije

Voditeljke su (po zadatku) odvojile Ivaniju od Dušana i poslali je da sedi kod Milija da je on zavodi za sebe, da ga zabavlja i veliča mu popularnost. To se sada otvoreno vidi kako je Mili smuvao da se intimno druže, a TV ih stalno prikazuje kao par? Milioni gledaoca vide da se Mili planski favorizuje za prvo mesto i ima maksimalne privilegije od svih učesnika zajedno (zato što je Rom), ali se to cenzuriše, prikriva i tumači kao (navodno) rijaliti?

milja

Kako su ljudi koji komentarisu zli ili su gluvi. Nisu culi sta je Nevena sinoc rekla. Da su se lepo zabavii sa Milijem. Ni jednog trenutka nije rekla da je za to da Mii stvarno smuva Ivaniju. Ivanija vise nece vezu u rialitiju.A, na koga je ona navikla, vi nemate pojma. Zlobnici jedni. Dusan da nije bio sa Ivanijom nebi ga nigde bilo, a sto je Sladja ,,preotela,, Dusana neka joj bude. Ivaniji takav nije ni trebao.

magnum 357

Auuuuu koliko gluposti na jednom mestu- pocev od gledateljke pa do ovih kometatora.Ko jos ne zna nek se obavesti da su Pozgaj i Ivana znali sve . Niko tu nikoga nije hteo!Ovo je rialiti ljudi!!!! Cak i da jeste bilo necega pitanje svih pitanja je sto su onda po izlasku pili kafu Pozgaj i Ivana sa Ivaniom??? Koliko pilecih mozgova u ovoj nasoj lepoj zemlji. Zapanjen sam kolicinom"moralnih" i onih koji sve osudjuju ...Sto se tice Zdravkovica bar je pokazao elementarnu kulturu time sto je rekao da ga to neinteresuje.Ostalo je sve sam sebi zakuvao sada neka uziva u zivotu i devojci i nek gradi svoju karijeru .Sve najbolje njemu i njegovoj porodici! Nevena se zezala sa Milijem, Ivania prihvatila salu-fanovi se potresli...kuku... lele...srasnoooo bas! Ju , sram ih bilo obe sto su se nasalile sa Milijem. U svakom coveku postoji vuk:cime ga hranis takav ces i biti!!! Ko ima pravo da osudjuje bilo koga?? Jedina cinjenica u svoj ovoj papazjaniji je da Ivanija ima zlatno srce i da nikad nece nekog povrediti, cak i kad se svadja ima meru i ne koristi gadosti koje drugi upucuju njoj. Ona raste u sjajnog coveka pre svega-kome se to svidja nek podrzi, kpme se ne svodja nek produzi.

Vidi sve komentare (5)
Ostavite komentar