7°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

ON JE REŠEN: Razvod je definitivan!

Posle teških reči koje je Milijana Božić uputila svom nekadašnjem suprugu Milojku, učesnici "Parova" su komentarisali njihov trenutni odnos. 

- Milijana je bila pijana kada mi je sve to govorila. Ne zameram joj ništa. Ona je takva kakva jeste. Ja sam svoje rekao i rešio. Razvešću se kad izađemo iz "Parova". Možete i ovde da mi dovedete advokata, pa da sad to završimo - rekao je Milojko. 

SUNCE SPREMA IZNENAĐENJA Čuvajte se, ova tri znaka su na iskušenju

Jelena Ilić je Milojkov i Milijanin odnos ovako prokomentarisala: 

NJU SU ŽELELI SVI, A ONA SAMO NJEGA Udala se Pamela Andreson!

 - Njih dvoje me inspirišu! Vidim da se i Milijana aktivirala da mu skuva ponekad i da ga opegla. Znači da joj je još stalo do muža. On se preporodio od kad je otišao Žabac. Odmah i igra i peva, aktivan je konstantno, druži se sa svima. Vratila mu se volja u život! Mislim da ipak ima šanse da se njih dvoje pomire do kraja!


Ostanite uz Happy TV i Happy BSc portal!

NASTAVNICA "OČITALA" LEKCIJU SVOJIM ĐACIMA: Vi ste debili, klasični (VIDEO)

NESTAO KLJUČNI DOKAZ U slučaju napada na Darka Kovačevića nema čaure

MUŽ I ŽENA IZ SRBIJE PALI U ITALIJI U Breši kontrolisali prodaju marihuane

Komentari korisnika (1)

Balvan

Za matore ljude ne kažu džaba kao da su bez mozga ostali. Tako i Milojko, nema tog poniženja koje nije spreman istrpiti a nada se da će po izlasku ona reći to je bila igra i završiti ponovo kod njega. On samo želi da mu daje ljekove i da mu kuva makar to sve bilo između dva prostituisanja itd.


Ostavite komentar

Povezane vesti