16°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happyBSC

GUKNI! Radmila optužena da ne zna da bekne

U emisiji "Upoznajte parove", Lepa Lukić je rekla da bi pored Darka Radovanovića volela da čuje i pevačko umeće Radmile Đorđević. 

Ivan Marinković je to jedva dočekao i počeo je da ismeva Radmilu. 

- Gospođo Lepa, da li vi verujete da ona ne zna ni jednu pesmu da otpeva? Kaže da nije pevala dvadeset godina i da je sve tekstove zaboravila. Ja ne verujem da se ona ikad bavila pevanjem jer ne zna da gukne - rekao je Ivan Marinković. 

Na priču o pevanju, nadovezao se Milutin Radosavljević Mili koji je rekao da ima informacije koje će da kompromituju Radmilu. 

Radmilu su združenim snagama napali Ivan Marinković i Mili i rekli da je ona pričala ružno o Lepi Lukić. 

- Lepa, vi znate da je to notorna laž. Vi ste izuzetno poštovani i cenjeni od mene. Nikada vas nisam pominjala u lošem kontekstu. Jednom sam rekla da uprkos godinama, pevate kao slavuj - izjavila je Radmila. 

Ostanite uz Happy BSC portal!

Komentari korisnika (4)

Martina.

Za narednih 10 sezona (ako bude jos i koja) NE MORA NIKO nista da ""GUKNE"".Tu su Ivan (Grozni)i i Mili (Milisav) koji pricaju za sve .Koji pricaju po pravilu::GOVORI MNOGO A NE RECI NISTA.Ono je sramota sta ta dvojica rade. NEGLEDLJIVA SRAMOTA!Gospodja Radmila nije leptiric,nece njoj krila slomiti te dve ""rijaliti velicine""ali je mucno gledati!GLEDATI I KRSTITI SE OD CUDJENJA E TAKO VEC MOZE.

Goran

Odvratni su mizogini napadi trojice mu[karaca na ovu gospodju. Marinković, Mili i Djole se ponašaju prema njoj kao besni psi. Pridružuje se i Jelena Ilić. Skoro niko od žena je ne brani! Produkcija sve toleriše bez kazni. Anđela je pokušala da objasni. Zamalo i nju nisu pretukli. Verbalno nasilje prethodi fizičkom.

Dara

Neddaj se Ivanu Prtimitivcu

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar