1°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: HAPPYBSC

ZORANINO KAJANJE JOŠ ODZVANJA VILOM: Ne umem da se zaustavim kad popijem

U ekskluzivnoj vili mnogi učesnici se kaju nakon svojih postupaka.

Izuzetak nije ni Zorana, koja je u više navrata pričala o tome kako ne ume da iskontroliše svoje porive, a samim tim gubi mogućnost samokontrole, zbog čega ulazi u  bespotrebne sukobe.

Iako je u  sinoćnoj emisiji "Upoznajte parove" više puta navela kako je odreagovala zbog nekoliko čašica više, impulsivo, te završilau izolaciji, nije mogla da sakrije vidno kajanje zbog svojih postupaka. Pravdala se time kako je bila isprovocirana, jer joj je Pavao psovao majku što je uz pripito stanje u kom se nalazila dovelo do problema.

Da li se kaje samo zbog svađe sa Pavaom ili zbog toga što je na žurki završila ispod jorgana sa oženjenim muškarcem ostaje nam vidimo.

Komentari korisnika (1)

kimi

Zorana,Jelena Ilić i Ivana su najprepoznatljivije u vili a sve druge bi potjerao u 3 pm ...forsiraju glupu Ivaniju a ništa nema šta bi nekoga motiviralo da glasa za nju..oslanja se na zmajevu gardu...eee pa puca na veliki zalogaj...to neka produkcija puca,mogu joj i nagradu dati ali nema tu materijala ni-kak-vog....vid Zorane...visoka atraktivna,najljepša u vili,ponaša se sukladno godinama,zna pjevati pa kako neće biti draga...oduvjek sam mrzio produkcijsko forsiranje krivi talenata... uvijek kontra,uvijek kontra..ZAŠTO ???


Ostavite komentar

Povezane vesti