0°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happyBSC

ODRASTALA BEZ LJUBAVI: Očuh kriv za bratovljevu traumu!

U emisiji "Ispovest" otvoreno o svom životu i mukama kroz koje je prošla tokom odrastanja, govori nova učesnica rijalitija "Parovi", Nataša Pajović. 

SPECIJALNO IZDANJE "ĆIRILICE": Predsednik Vučić na udaru govora!

- Moj očuh je uzeo mog brata da živi sa njim u jednom periodu. Brat je do pete godine bio normalno dete, ali kasnije se sve promenilo. Dugo nije govorio, pa su mu lekari dali dijagnozu da ima autizam. Tada sam bila na fakultetu. Kada sam diplomirala i došla kući ja sam sa njim radila korak po korak. On je tako progovorio, a ja sam se šokirala. Sad ima 17 godina. Mislim da on nosi traumu neku koja ima veze sa mojim očuhom. Ubeđena sam da je očuh kriv za njegovo stanje. Ko zna šta je uradio njegovoj glavici... Nadam se da moj brat može da ozdravi, ostali nemaju nadu - plačući priča Nataša. 

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" Predsednik odgovorao na pitanja čitalaca portala HAPPYBSC!

- Odrastala sam u kući u kojoj nije bilo ljubavi. Sa mamom sam se često svađala. Krivila sam je za sve stvari koje sam prošla. Sve sam morala sama kroz život. Ja sam imala tatinu penziju, a danas ona raspolaže tim primanjima danas. Jednom prilikom smo se mama i ja posvađale kada sam želela da posetim tatin grob. On je sahranjen u Crnoj Gori. Ne znam koji je povod za konflikt bio jer je mama volela tatu. Ona nikad nije otišla na njegov grob. Mislim da ga je previše volela -ispričala je Nataša. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Komentari korisnika (1)

Irena

To je tako kada je roditelj polupan i pravi pogresne nepromisljene izbore, koji onda naruse i istraumiraju citavu familiju..


Ostavite komentar

Povezane vesti