0°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

TUGA I BES: Moju sestru niko ne može da vrati!

U emisiji "Ispovest" Nataša je otvorila dušu i srce i ispričala o potresnim momentima kada je ostala bez sestre. 

- Ona je živela sa stricom i strinom u Pljevljima. Moja strina je izuzetno patrijarhalna žena i čim moja sestra nije došla kući na vreme sa posla pozvala je policiju... - priča kroz plač Nataša detalje jezivog zločina. 

- Tog čoveka sa kojim se zabavljala moja sestra nisam nikad videla. On je bio 15 godina stariji od nje, Bio je oženjen i otac je dvoje dece. Nikome nije pričala o toj vezi, kjer je bila zabranjena ljubva. U jednom momentu je poželela da raskine sa njim. Našli su se u jednom kafiću i tad je meni i drugoj sestri Marijani poslala poruke da je sve u redu. Činilo se da je on prihvatio raskid. Međutim, pošto se ona nije pojavila kući na vreme, policija je počela da je traži. Nađena je sutradan u jednom motelu na periferiji grada. Bila je gola i ubijena žicom. Zvanična verzija događaja je da je bila udarena nekim tupim predmetom, onesvešćena i doneta u motel gde je dokrajčena. On je uhapšen i suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Dobio je 19 godina robije.  Taj čovek će izaći iz zatvora ali moju sestru nijo ne može da vrati- rekla je Nataša. 

Natašu je u sred emisije "Ispovest" iznenadio poziv njene majke. 

- Sve što vam je rekla Nataša, istina je. Ni jednu reč nije slagala. Ona je dobro dete i dobra osoba. Emotivna. Priča pomalo konfuzno jer su sve to za nju bolne teme. Posle svih tih događaja ona ne može da bude ista osoba.  Nataša, sekiram se kad vidim šta ti rade ukućani. Nemoj da se brineš i nerviraš zbog Ivana Marinkovića. Pusti ga nek priča... Ti budi to što jesi! - poručila je njena majka. 

- Hvala ti majko. Molim te pronađi advokate jer želim da tužim Ivana za sve laži koje je rekao o meni. Ovo su zveri ovde, a ne ljudi! - rekla je Nataša. 

Ostanite uz HappyBSC portal. 

Komentari korisnika (1)

Irena

I mama i cerke prave pogresne izbore, pa upadaju u nevolje..


Ostavite komentar

Povezane vesti