0°C

Beograd

Photo: Happy TV

Izvor: Happy TV

POČELO JE! MILI: Razvalio bi te! NATAŠA: Sve sam ja to mogla da imam!

Dok su spremali ručak, povela se žustra rasprava između Milija, Naide i Nataše, koja je nedavno ušla i već uspela da izazove pravu pometnju u vili „Parova“.

Naida je dobacila Nataši da, ako je Mili bude izdresirao, neće moći da pisne i da se on prema njoj ponaša mnogo bolje nego prema onima sa kojima je, zaista, u dobrim odnosima.

VATRENA PREDSEDNICA Ona je šefica u FK Šumadija (GALERIJA)

- Ja ti ne bih davao argumente, nego bih te razvalio - rekao je Mili, objašnjavajući Nataši kako bi prošla ako njih dvoje uđu u sukob.

ĐOKOVIĆ: Hrvati, hvala vam što ste uz mene!

Naida joj je ponovila da joj je odmah po ulasku dala savet i to prvo u vezi sa Milijem.

OVO MORATE IMATI "Goli kupaći" za leto 2020! (GALERIJA)

- Rekao sam ti da ne grizeš i ne krećeš agresivno - dobacio je Mili.

ŠTRBAC: Milanović je na ovim izborima bio srpski kandidat

- Znam da si ti agresivna po prirodi, ja sam psiholog - dodao je, a onda je prokomentarisao da su sve žene sponzoruše i da nijedna nije gadljiva na lovu.

FEJSBUK: Koja nova opcija se sprema?

Nataša je srčano objašnjavala Miliju kako je ona, kao i mnoge devojke koje su u vili, a i van nje, mogla da ima dobar auto, stan, stvari i putovanja, ali da nema jer nije pametna kao one. 

ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI U VOJVODINI: Majka ubio, zakopao je u dvorištu i - odšetao

- Da sam bila pametna, sve ovo sam mogla da imam, ali nisam. Ja nemam položeno, jer nije imao ko da mi plati, nemam auto, nemam ništa. Sad punim 25 i da mogu da vratim vreme, drugačije bih, ali nisam imala mozga - objašnjavala je Nataša Miliju, na šta se on samo okrenuo i izašao u dvorište u kojem je bila i Naida.

Ona se nije suzdržala da ne prokomentariše kako sluša i ne veruje koliko Nataša laže.

Mili je pokušao da skrene sa teme, ali je Naida ostala uporna u tome da je sve vreme sluša i da ne može da shvati da ona toliko izmišlja priče i meša u njih razne ljude.

Komentari korisnika (1)

ada

sta mili ima da kaze kada je on najveci lazov


Ostavite komentar

Povezane vesti