14°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happyBSC

NAIDA SPREMILA IZAZOVNU KOMBINACIJU Pogledajte kako je ložila ovog ukućanina

Naida, koja je veoma atraktivna učesnica rijalitija, počela je da izaziva muške učesnika.

Izazovno utegnuta, u helanke i majčicu ispod koje se ocrtavalo njeno izvajano telo, počela je da vežba kod bazena. U jednom trenutku, tokom ovvog popodnevnog vežbanja, prvi je došao Uroš. Stao je na vrata i zabezeknuto posmatrao Naidu kako vežba.

- Sviđa ti se? - upitala ga je ukućanka.

Uroš je pokušao da izvrda odgovor, ali ni ona nije htela više da čeka. Odmah je krenula dalje. Stavila je teg na donji deo stomaka i počela je da se izvija. Uroš je samo nemo gledao.

- Šta kažeš? Jel sad ovo dobra poza - nije mu dala predaha.

Ubrzo, Uroš je morao da se povuče.

Komentari korisnika (3)

Marko

Na koji nacin ga je iskoristila? Nenad je uvwk bio olos decko. Majka mu je zbog njegovog losa zivota unrla, zena se brinula 24h za njega a njemu su narkotici i alkohol bili na prvom mestu Msjka mu.je bila dobra zena brizna majka a on je na oca los. Sta je vredno kupio za novac kojeg je osvojio kao pobednik u Parovima Nenad ni sebe nije voleo kako ce druge Imao je kepu devojku koja ga je iskreno volela a on je iskoristio i nije postivao Kome je decko kao on potreba? Mozda nekom kao sto je on

Ja

Slažem se za ovaj komentar. On je dobar čovjek, samo ga je iskoristila. Veliki pozdrav Gastozu!

Gale

Naidi ne mogu da oprostim ponasanje prema Gastozu. Uzimala jenemilice od njega muku njegove majke.Gale je ludo voleo Naidu i nije mu bilo zao i zivot da joj da.Nije devojka nista specijalno,Marija je bila najlepsa i najbolja.


Ostavite komentar

Povezane vesti