23°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happyBSC

NAIDA I NATAŠA U SUKOBU: Razlog je on!

Naida Gadžo je nominovala Natašu Pajović: 

- Zbog svega što je pričala i lagala to je ostavilo ružan trag. Nema veze sa Pavaom. Meni je Mili drag i on se pokazao da mi je prijatelj. Ona njega iskorištava radi rijalitija. To mi je ružno. Mili nije pokvaren koliko god da je glasan i pričljiv. Ovo je sportska nominacija. 

- Ti nemoj da budeš dvolična i nemoj da mi prilaziš više Naida! Razumem te po pitanju Milija, ali ne treba jer ga i ja štitim! - rekla je Nataša. 

- Prišla sam ti kao čovek posle emisije "Parograf". Normalno je da se čestitamo. Kao čoveka te gotivim, nema veze sa nominacijama. Ja ti neću dati da povrediš Milija - rekla je Naida.  

Miliju je sukob dveju žena izmamio osmeh. 

- Meni će žene doći glave u ovom rijalitiju! Šta vi meni radite! - uživao je Mili. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Komentari korisnika (7)

Milena

Srke Ti odista zelis dobro ljudima koji je vide u pozitivnom svetu, tebe ubija ljubomora i mrznja pazi da te ne unisti

Srke

E pa ako vam je ovo primer uspesne I fine devojke imate poremecene ljudske vrednosti. Neka vam cerke I sestre budu takvih vrednosti kao I ona pa se ponosite njima. Ode ovaj svet bestraga

Miroslav

Naida nije nju napala nego rrkla istinu Devojka sve laze bas sve Normalno da ce svog prijatelja podrzat i nju podrzi . Da je htela Pava mogla ga je imat njoj ne trebaju demoni. Naida je iskrena devojka i zna ko vredi Da je Gastoz vredio ne bi ga mnoge devojke napustile nego su ga na zenlju spustile Rodjenu majku je unistio sa njegovim losim zivotom Bravo Bosanko pokazi sta znaci bit pravi prijatelj

Vidi sve komentare (4)
Ostavite komentar

Povezane vesti