14°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: happybsc

UŠLA POTKOVANA INFORMACIJAMA I STARTOVALA U IGRI ZAVOĐENJA: Rulet emocija za srećnog dobitnika

Nova takmičarka zabavno-humorističkog programa "Parovi" Kristina ima drugačije viđenje situacije u odnosuna sveostale.

Naime, ona smatra da se Mili i njena malenkost odlično slažu i razumeju, da je on njen prijatelj u vili, jer kako tvrdi ne želi da se kompromituje. 

- Mnogi misle da Milutin i ja imamo nešto više od drugarstva ali to nije tačno, mi smo isključivo na prijateljskoj relaciji - rekla je atraktivna plavuša i dodala ono što je ostavilo bez teksta sve prisutne ali i milionski auditorijum s pbzirom na to da je pokazala pravo lice:

- Ma ja se igram sa Milijem, ne mislim ništa ozbiljno. Ovo je sve šala, igram se i  sa njim i sa svima - zaključila je Kristina i time jasno stavila do znanja svima da je ušla kao igrač koji ima nameru da stigne do finala ne birajući sredstva. 

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Međutim, Ivan Marinković ne smatra da je to razlog njene izjave, već je ubeđen da ona sebe pravda jer ima određene emocije prema Milutinu, pa poput Sanje Mirkov kopa sama sebi jamu, uz priču šalim se dok su izuzetno bliski:

- Narod sve vidi, ne znam što lažeš i koga - upitao je Marinković plavušu, a onda se obratio Miliju i rekao mu da treba da poljubi kristinu jer je i više nego ubeđen da je ona zaljubljena u iskusnog takmičara.

Da li će nova takmičarka priznati svoje emoije kopje gaji prema Milutinu Radosavljeviću ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

Marina

Kristina nije Milijev tip, previse je ozbiljna, drzi telo napeto, kao da ima motku u sebi. Deluje starije od njega.


Ostavite komentar

Povezane vesti