17°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

UZELA UZDE U SVOJE RUKE I OPLELA PO SVIMA KOJI SU JOJ SE ZAMERILI: Izbegla tragediju za dlaku i sad slavi

Atina Ferari je u vili "Parova" ove sezone rešila da bude potpuno iskrena.

Naime, ona je odgovarajući na pitanja, rekla da je samo dva puta u životu bila pijana i to u društvu svog dečka, ali da se ne seća baš svega što je radila. 

- Toliko sam popila da sam uzela auto od momka i slupaala mu isti. Sva sreća nije bila velika šteta, a ni ja nisam mnogo poređena i dodala :

- Zato ja ne razumem ovde žene koje piju non stop, hajde ponekad ok, ali konstantno ne. 

Atina Ferari se dotakla i iskusnog rijaliti igrača Milutina Radosavljevića Milija o kome kako kaže nema lepo mišljenje.- Mili nije igrač, jer on ne zna šta hočće. Čim  mu nešto ne ide kako treba, on odustane a prehodnu devojku povredi - objasnila je atraktivna brineta.Ferari i Zorana se u poslednje vreme odlično slažu, a Vlajićeva bivša je istakla da ne voli da ogovara i da se time nikada nije bavila. 

A potom su na tapetu bili i braća Jovanović. Ona smatra da je Zoran prevejan i lukav, dok je Željko mirniji i dosta bolji čovek.

Ono što je sve takmičare zanimo jeste njeno mišljenje o čoveku koji joj je masirao  stopala, i sa kojim je neko vreme bila jako bliska. 

Ne želeći mnogo da komentariše ovu temu, odličila je da prećuti skoro sve, ali je bila jasna u sledećem:- On ne zna kako da bude srećani zato gubi ljude koje voli - zaključila je Fearari misleći da on treba da se ponaša kao muškarac i uzme "uzde" u svoje ruke. 

Komentari korisnika (3)

Igor

Anita je bomba!

nina

Bila mi je, moze se reci, draga. Vise ne zelim ni da se prisetim onoga sto je sinoc radila pred vratima. Odvratno!

Zika

Ova mutava sa parkinga nekome moralise


Ostavite komentar