17°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: HAPPY BSC

PALO PROKLETSVO NA LJUBAVNI PAR, NEKO IM VRAČAO! Voleli se kao niko, sad im mržnja viri iz očiju!

Priča koja je najpre Srbiju obrnula naopačke, jeste ljubavna priča između Milijane i Milojka.

 Velika godina u razlikama,a  velika ljubav! Mnogi su mislili da je to trik za popularnost, a njih dvoje su slali ljubav, otivaciju za druge parove, a svoju zaljubljenost i poverenje krunisali su lepom svadbom!

Međutim, ulazak u vilu promenio je mnogo toga! Milijana je postala neverna, pre toga se s Milojkom stalno svađala, pred nacijom su vadili oči, vređali su se, izbegavali... zarili su jedno drugom nož u leđa!

PROČITAJTE I OVO

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

"ŠKALJARCI" U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

VUČIĆ UZEO PREDAH Pogledajte koje jelo hvali predsednik Srbije (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao "tetka", a onda i progovorio o važnom svedoku

KRISTIJAN KOD MARIĆA Pogledajte strahoviti susret... (VIDEO)

Milojko je krenuo da uzvraća udarce s drugim takmičarkama, Milijana mu je pretila i da će ga ubiti, nasrtala je na njega.

Milojko je HLADAN kao led, a Milijana ponekad i zaplače. Kada im je nedavno bio gost u vili, astrolog Zlatko Šumadijski poručio im je da, kako god se osećaju, šta god da žele i misle, oni će OSTATI ZAJEDNO. Mada mašu papirima zarazvod i raduju se tome,od toga možda ne bude nošta!

Kako to može biti? Prorok im predviđa da će biti zajedno dok jedno od njih ne premine! Kao da im je neko vračao, pa ne mogu ni silom da se razdvoje.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

Rada

Bice prijatelji, u to verujem. Jer ih ta prijateljska ljubav povezuje, ali oboje ne dobijaju ono sto zele na nekom intimnijem nivou.


Ostavite komentar

Povezane vesti