22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

PAROVI ZGROŽENI IVANOVOM PRIČOM: Nemoćni otac se BORI KAO LAV za svoje dete!

Ivan Suvačarević koji se bori za starateljstvo deteta je gost emisije "Ispovest" .

On već dve godine prolazi kroz agoniju kako bi ostvario starateljstvo nad detetom. 

- Ona u početku nije htela da hrani dete, pa sam ja morao da uzmem porodiljsko. Ja sam dete kupao, štetao, vodio u vrtić, sve bolesti sam preležao sa njim - govori Ivan. 

- Februara 2018. ona je napustila zajednicu, posle se vratila i pokrala sve iz kuće. Optužila je mene, ali je zaboravila da smo imali video nadzor - ispričao je Suvačarević. 

OVO MORATE ZNATI

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA Ovo svakako morate znati!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U SURDULICI: Ubio ljubavnicu, muža pregazio autom pa sebi presudio!

"SNAGA OKTANA" PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu!

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE "MERJEM": Ja sam vaš Balkanac

USKORO ANĐELA I MARKO! NOVA EMISIJA NA HAPPY TV - "SABOTAŽA"!

- Dete i dan danas kada dođe kod mene, dolazi prljavo, u staroj garderobi. Moram da kažem, ona je uzeta od mene, ucenjena! Rekli su joj da ću ja završiti, a ona u domu. Od tada ona zna za centar za socijalni rad i policiju. U Palmotićevoj dete je bilo na veštačenju, gde je utvrđeno da je dete jako vezano za mene - 

- Falsifikovali su medicinsku dokumentaciju da dete treba odvojiti od mene, a nisu obavili relaciju mene i deteta. Tražio sam potvrdu iz Edukativnog centra da li je neki dokument otišao ka sudu ili centru za socijalni rad, i oni su rekli da nemaju pravo da daju bilo kakvo mišljenje što se toga tiče, a centar za socijalni rad uzima to kao validan dokaz. I niko ne odgovara za to - ispričao je Ivan. 

Komentari korisnika (5)

Marko

Ako kazes faca govori onda ocigledno nisi neki strucnjak za psihologiju ja coveka znam Jos Iz srednje skole jedan od najboljih likova koje Sam upoznao.Jos tada je bio zreliji od svih koje Sam znao u Tim godinama.Mogu da ti kazem da mu verujem svaku rec ako treba dao bih zivot kao garanciju za vrednosti I kvalitet ovog coveka

Poznavalac

Bobo svaka cast-istina je to sto vidite,i vise od toga.Odlicno citate karakter sa lica.Upuceni je takodje odlicno upucen.

Центар за социјални рад

Утврђено је да је мајка родитељ који спречава дете да одржава лични однос са оцем. Пријаве насиља над дететом и насиља над оцем нико и не помишља да разматра. Фаворизује се мајка детета, што је директан увод у трагедију која предстоји. Као и у бројним случајевима насиља жена над децом и мушкарцима, са којима смо имали прилика да се сретнемо.

Vidi sve komentare (2)
Ostavite komentar

Povezane vesti