21°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

ĆERKA OPTUŽILA MAJKU: Evo kako se mama brani!

Počelo je SUĐENJE VEKA u vili "Parovi". 

Izabela Alijoski tuži majku Slađanu Petrović. 

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

- Želimo da čujemo sve. Kako je došlo do ovog spora i zašto ste se posvađale. Molim sve od početka da čujemo - rekla je voditeljka Jelena Maćić. 

- Časni sude, okupili smo se ovde da bismo razjasnili neke okolnosti. To se dešava već određeni period između mene i mame. Nije to od početka. Nije mi smetao odnos sa njenim advokatom Pavaom. U jednom momentu je sve eskaliralo. Svi su se našli iznenađeni mojim reakcijama. Primećivala sam sve, ali sam mislila da je bezopasno za obe. Ne bih nazvala ovo nekom vrste ljubomore i posesivnosti jer ona ne provodi sa mnom vreme. ja podržavam da ona ima društveni život. Kada sam osetila da me nije podržala, to me je povredilo. Počela sam da joj "kljucam". Ona će uvek biti moja mama, ali mi fali nedostatak njene pažnje - rekla je Izabela. 

PROČITAJTE OBAVEZNO

SUPRUG ZA POŽELETI: Iznenađenje od Janka dobila tačno u ponoć! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

NJEN SUPRUG SE SADA BORI SA KORONOM! Ona danas TUGUJE i priseća se LEPIH trenutaka (FOTO)

- Izabela rekla si da nisi gledala osmu sezonu od početka. Tako da je činjenica da nisi videla odnos tvoje majke sa Pavaom kako se razvijao. na kraju je taj odnos krunisan brakom. Ti si tu uletela "klizećim" startom u jedanaesterac - rekla je voditeljka Jelena Maćić. 

- Lepo je ovo Izabela izložila. Nadovezaću se na ovo njeno izlaganje. Moram da kažem da sam se ja obradovala njenom ulasku u vilu. Ja sam se obradovala kada je ona našla društvo ovde. Ne mešam se u njene odnose. Moje dete ne deluje zapušteno i napušteno. Tako da mislim da ova tužba nema osnova. Sporni su naši advokati i njihov odnos, a ne nas dve - rekla je Slađana. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.