Izvor: HappyBSC
05.08.2020 u 02:31
0

HTELA JE DA JE RASKRINKA: Sumnjam da ON postoji!

Deseto pitanje u emisiji Parograf postavljeno Snežani Jovičić je: 

„Da li je istina da si zaljubljena u Stefana Stojanovića?“ 

OVO MORATE ZNATI

Nevreme stiglo u Srbiju, kod Odžaka i Sombora već PADA GRAD

SNIMCI IZ BEJRUTA LEDE KRV U ŽILAMA: Čitav grad u rasulu, a niko ne zna šta se dešava (VIDEO)

OPASNOST! Srpskim putevima vreba DRUMSKA MAFIJA! (FOTO)

PRAVA DRAMA U BORU: Izbio požar u porodičnom domaćistvu, vlasnik zadobio OPEKOTINE! (FOTO)

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

Snežana je rekla: 

– NE! Taman posla, kako da budem zaljubljena u njega kada ne znam ni da li on postoji. Dopisivala sam se sa njim da bih raskrinkala Izabelu jer mislim da je to dobro osmišljena priča. Nisam očekivala da on meni pošalje poruku. Iznenadila sam se kad mi je stigla poruka. Odgovarala sam fino i kulturno. Ne verujem da on uopšte postoji. To je sigurno fejk profil. 

– Svi ste videli te poruke. Moj telefon je bio dostupan ljudima. Prikazano je javno. Nije tad počeo sukob sa Izabelom. To je počelo mnogo ranije- dodala je Snežana. 

SAZNAJTE JOŠ

STRAŠNO JE: Oglasila se Sanja Doležal povodom smrti Rajka Dujmića!

SAOPŠTENJE PUTEVA SRBIJE: Izmena režima saobraćaja zbog radova!

U toku snimanje onlajn nastave za narednu školsku godinu

 – Joj Bože, da se slatko nasmejem… Ja sam joj sve lepo rekla i objasnila. Smatram da je Stefan objavio sve prepiske. Ona ima tendeciju da to sve izvrne. Stefan je imao želju da joj kaže neke informacije, a ona da mi to prenese. Ona nije ni desetinu toga meni prenela.Sve što mi je prenela, bilo je u negativnom kontekstu. On je mogao da skrati razgovor sa njom. To je njegova krivica, ali mislim da je imao dobre namere -rekla je Izabela. 

Poligraf je pokazao da je Sneža rekla ISTINU!

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter