Izvor: HappyBSC
22.09.2020 u 01:50
0

PET PUTA RANJAVAN!: Nemam strah od metka!

Gost u vili „Parova“ je nekadašnji član „Voždovačkog klana“, Zoran Branković. 

O svom burnom životu momka sa asfalta on otvoreno priča. 

OVO MORATE ZNATI

TEŠKA NESREĆA KOD KOVINA! Automobil sleteo sa puta, ima mrtvih!

AMERIČKA DELEGACIJA STIGLA U BEOGRAD: Ana Brnabić dočekala Ričarda Grenela i predstavnike DFC

IDENTIFIKOVAN UBICA STOJANOVIĆA: Sa Vračara krenuo električnim biciklom kako bi postavio bombu!

– Odrasli ste sa Kneletom. Već od rane mladosti ste držali pištolj u rukama. Kako se to desilo?-rekla je voditeljka Jelena Dimitrijević. 

– Evo, sad ću vam reći. Moj brat i ja smo bili veoma vezani. Rođeni smo na isti dan, samo godinu dana razlike. Ja sam stariji. Njega je neki lik upucao u plećku. Rešili smo da se osvetimo. Imali smo komšiju koji je imao pištolj u autu. Obili smo autoi ukrali oružje.Dogovorili smo se da idemo da ga ubijemo. Tako smo došli do prvog oružja. Posle nam se osladilo. Tad mi je bilo jako lepo. taj osećaj mi je bio super. Moć mi je davao. Kad sam spavao sa pištoljem ja sam ga milovao. U to vreme mi je trebao. Sa 19 godina sam bio prvi put ranjavan. Bila je neka oružana pljačka. Ta banda je ukrala moj motor i otišla da pljačka. Policija je videla moje tablice na motoru i svi su mislili da sam i ja imao veze sa tim delom. Pet dana ranije sam bio operisan. Pokojni Giška me je spasao. On je probudio lekara u pola noći da mi povadi metkove. Imam ožiljke po telu, evo, vidi se-rekao je Zoran. 

– Kako dolazi do pucnjave?-pitala je voditeljka. 

PROČITAJTE JOŠ

PIJANI HOLBRUK NAM OTKRIO: Ono što je za KOSOVO OBEĆANO Đinđiću ne važi nakon njegove smrti!

MARKOVIĆ U „ĆIRILICI“ Amerika nekada nepredvidivo menja politiku!

ŠOK U „ĆIRILICI“! MILO JE BIO VEĆI SRBIN OD MILOŠEVIĆA! Nije samo odbio da svedoči u Hagu već i…

– Ja sam pet puta ranjavan. To mi je bilo kao limunada. Nekada sam primao metak zbog devojaka. Zamerao sam se moćnim ljudima. Posebno policiji-dodao je Zoran. 

– Sećam se da sam se samo trgao i da sam osetio toplinu i ništa više. Tako se oseti metak. Krvario sam mnogo. Bio sam na ratištu i preživeo sam te pucnjave. Nemam osećaj straha. Veliki sam emotivac, ali ne osećam strah. Nije me sramota da zaplačem, iskreno pričam-dodao je Zoran. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter