13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs ; HappyBSC

OVO NIKO NIJE ZNAO! Učesnica PROŠLA jezivu GOLGOTU: PRVI MUŽ JE BIO LJUBOMORAN, DRUGI NEVERAN, TREĆEG OPLAKUJE! (FOTO)

Životna priča čuvene pevačice oduvek je intrigirala javnost, iako Lepa Lukić i danas važi za velikog lafa život je ipak nije mazio.

Iako je oduvek verovala u ljubav i brak, život je pevačicu na teške načine čak tri puta demantovao.

Prvi muž pevačice bio je Toma Lukić, čije prezime nosi i dan danas, a uz koga je preživela pravi pakao. O tome nikad nije javno govorila, ali je pre nekoliko godina ove navode potvrdila njena prijateljica. Lepin prvi suprug bio je ljubomoran, zbog čega je pevačici nekoliko puta zapretio ubistvom i sedam godina joj nije davao razvod. On ju je i navukao na kocku, porok koji je i danas prati.

- Bio je bolesno ljubomoran. Toliko ju je voleo da prosto nije umeo da se kontroliše. Smetao mu je njen posao i zahtevao je da ga napusti. Ona nije htela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo voleo i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Pretio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča. Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj: „Zar misliš da bih te ja ubio“. To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpela, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao - ispričala je Lepina najbolja prijateljica Nadica pre nekoliko godina za domaće medije.

Nakon što je Toma preminuo Lepa je rešila da sve oprosti mužu i nekoliko godina kasnije udala se za Vladu Perovića. Međutim, ni u ovoj zajednici nisu cvetale ruže, jer je pevačica supruga zatekla u krevetu sa ljubavnicom.

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako golog**u! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je Lepa u svom maniru.

SAZNAJTE JOŠ....

BLIŽI NAM SE ANTICIKLON! Pogledajte šta nas čeka, DETALJNA PROGNOZA

CIFRE OTKRIVAJU KO JE TAČNO UGROŽEN: Ovi građani Srbije su na najjačem udaru smrtonosnog korona virusa!

PRIŠTINA: KFOR pokonio dva kontejnera za testiranje na koronu

ŠOK: Korona najviše UBIJA ZDRAVE, a OVAJ DETALJ će promeniti SVET ZAUVEK!

TINJA PRETNJA: Epidemija smrtonosnog virusa može preko noći da nam zakomplikuje borbu protiv kovida

I posle dva kraha braka i teškog života Lepa je nastavila da veruje u ljubav, te se ponovo udala za Milana Milanovića, sa kojim je u braku bila 18 godina. Njihovu sreću prekinula je Milanova iznenadna smrt, a pevačici je najteže palo što nije uspela da se oprosti od svoje ljubavi, koji je preminuo u Kanadi.

- On se u jednom trenutku vratio u Srbiju, ali nije voleo Beograd, pa je bio u Jagodini. Razboleo se i na brzinu otišao za Kanadu u bolnicu, nije bio ni sedam dana i umro je. Hteo je tamo da ga sahrane, tamo ima decu iz prvog braka i želeo je da bude tamo. Nije očekivao da će da umre. Bio je u lošem stanju, imao je metastaze. Meni su javili samo šta se desilo - ispričala je prošle godine nakon Milanove smrti Lukićeva te dodala:

- Rekao mi je da mora da ide u bolnicu. Rekla sam mu da ću doći u februaru, a on mi reče da se vidimo tamo. Kolega mi je rekao da mu je loše. Dva dana sam pričala s njim, treći je već umro... Kao supruga sam morala sve da obavim. Oko banke, sahrane i svega. Ljudi su mi pomagali jer ne znam tečno da pričam engleski. Doživela sam veliki stres. Mnogo sam se nasekirala, tako je umro, ja u Srbiji. Nisam mogla da odem, da pomerim kartu.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti