Izvor: HappyBSC
05.12.2020 u 00:07
0

KAKO JE GASTTOZ NAPRAVIO NAJSKUPLJE JELO NA SVETU!

Nenad Marinković Gasttoz je u večerašnjoj emisiji „Vruća stolica“, ispričao kako je uspeo da fascinira svet svojim kulinarskim umećem. 

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ ČESTITAO KRIVOKAPIĆU: Želim Vam uspeh i nadam se da će Vlada Crne Gore doprineti miru i stabilnosti u regionu!

AMERIKANCI ZABRINUTI! Kina pravi „supervojnika“!

NAROD SLAVI U CRNOJ GORI! Raduju se izboru nove vlade! (VIDEO)

ZABRANA PUTOVANJA ZA GRAĐANE SRBIJE! U ovim zemljama smo na CRVENOJ LISTI!

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente

– Uključio sam strim i rešio da pravim musaku. Kupio sam sve potrebne namirnice. Ljudi su se uključivali da čuju moju priču. Zamislite, na sred Tajlanda kuvate domaće jelo. Pripremio sam sve i rekao da je vreme da je stavim u rernu da se peče. Tada sam shvatio da nemam rernu. Morao sam da se snađem. Otišao sam u radnju i kupio foliju i ugalj. Onda sam uvio posudu sa musakom u foliju i prekrio je ugljem iz roštilja. Napravio sam najbolju musaku na svetu. to je bilo nešto neverovatno, kao da je ispod sača. Neki Rusi u komšiluku su bili privučeni mirisom. Njih sam nahranio. Nisu mogli da veruju kako je ukusno. Tako sam napravio najskuplju musaku. Na tom strimu sam dosta zaradio-rekao je Gasttoz. 

ZANIMAĆE VAS

PUTIN TRAŽI VELIKO ULAGANJE: Rusija da postane lider u razvoju veštačke inteligencije!

Mitropolit Hrizostom hospitalizovan zbog korona virusa!

OGLASIO SE LAVROV! Ovo je stav Rusije o novoj američkoj administraciji!

NOVOSADSKI SAJAM POSTAJE KOVID BOLNICA: Ministar Stefanović i Miloš Vučević obišli završne pripreme (GALERIJA)

– Raspaljivao  sam i roštilj u sred sobe i to fenom za kosu. Morao sam da se snalazim. Što su mi ideje bile luđe, to sam više zarađivao preko strima. Tako da sam ozbiljno velike pare zaradio. Nisam se tamo bahatio. Tamo je jeftino i mogao sam da kupim sebi svašta za male pare. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter