8°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

ŠOK! MALTRETIRAO JE TATA ALKOHOLIČAR: Učesnica "Parova" ABORTIRALA, nije imala GDE da ŽIVI!

Zorana Losić uopšte nije imala lak život, susrela se sa mnogim nedaćama i uprkos tome konačno ostvaruje svoj san.

Oduvek kako sama ističe mašta za normalnom porodicom.

Ona je tokom učešća u osmoj sezoni "Parova"  priznala da je nakon što su se njeni roditelji rastali, otišla da živi sa majkom i njenom novom porodicom, a da je brat ostao da živi sa ocem.

Ona je čak morala da prekine trudnoću zbog teških uslova.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ O RAZGOVORU SA MEKLALISTEROM: Treba se usredsrediti na pitanja zajedničkih imenitelja

OTVARANJE PANDORINE KUTIJE: Bolno iskustvo žrtve koju je SILOVAO stric dok mu se žena porađala

DR AŠANIN NAJAVIO: Tri beogradske klinike danas izlaze iz kovid sistema

 Zorana je rekla da ni u novom domu nije uspela da pronađe stabilnost i da je rešila da prekine trudnoću, jer nije imala gde da podiže dete.

- Tačno je da sam abortirala, jer nisam imala gde da živim, a nisam htela da moje dete odrasta kao ja, htela sam da ima stabilnost u životu, koju ja nisam imala. Trudna sam išla da pevam po kafanama - otkrila je učesnica.

- Moja majka nije imala lak život, a nakon što se rastala sa ocem, pronašla je drugog muškarca sa kojim je dobila decu. Nije tačno da je išla od muškarca do muškarca, več je živela samo sa tim sa kojim ima decu, a sada ne znam da li ima nekog novog partnera u životu, a onda progovorila i o ocu.

 Nije tačno da se odao alkoholu zbog moje majke, on dugo ima problem sa alkoholom, a nama je napravio pakao od života. Moj mlađi brat živi sa njim, svađaju se, a bilo je i fizičkih okršaja, pa je moj brat postao asocijalan. Nigde ne izlazi, ni sa kim se ne druži, samo sedi kod kuće i igra igrice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti