Izvor: happy bsc
01.02.2021 u 14:50
0

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Tirke NE ODUSTAJE od Nede

Tirke i Neda su uz kafu razgovarali o svom odnosu. Bivši parteni su razgovorom možda podgrejali stare emocije. Tirke želi Nedu ponovo, a ima podršku svih. I njegovo najbliže okruženje smatra da je Neda prava devojka za njega.

UDARNE VESTI!

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

Kratak razgovor koji se dogodio između njih možda natera Nedu da promeni mišljenje i vrati se ponovo Tirketu. Njihova veza iz spoljnog sveta je završena, na kraju je Neda ostala razočarana po njenim rečima. 

Tirketova želja da pomovo bude sa Nedom je velika, uz to ima podršku i ostalih, ali ona još nije odlučila šta će biti dalje sa njihovom romansom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter