18°C

Beograd

"PAROVI" ZANEMELI: Potresna životna priča im naterala suze na oči! (foto)

U vili "Parova" večeras je odlučila da svoju životnu priču ispriča Mira Vukodinović, majka čije dete ima retku bolest poznatiju kao bulozna epidermoliza, u narodu poznatiju kao bolest dece leptirova.

Učesnici već više od pola sata bez treptaja prate njenu priču, koja je se svakodnevno suočava sa patnjom svog deteta, a da ne može da mu ni na jedan način pomogne.

Mira je prepričala čitav životni put, od rođenja deteta do sadašnjeg trenutka i ostavila sve takmičare u blagom šoku.

Naime, bulozna epidermoliza je bolest koja je je retko oboljenje kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku. Gošća je objasnila da je najviše boli činjenica da njeno dete svakodnevno pri svakom dodiru trpi bol, a da ona ne može da mu pomogne. I pored nesnosnog bola i neverovatnog životnog izazova sa kojim se suočila, Mira tvrdi da se sve dešava s razlogom, te da sigurno postoji razlog zašto je baš ona majka ovakvog deteta:

- Tvrdim da je Bog dao baš meni s namerom da se borim sa ovim, jer u narodu kažu da majke dece sa nekim boljkama su neverovatno jake žene, koje imaju snage da najveće životne i porodične probleme iznesu hrabro na svojim leđima - objasnila je ona.

Sve ovo su učesnici najpopularnije vile na Balkanu pratili sa nevericom ali i sa neizmernom podrškom, a ostanite uz happytv.rs da poslušate direkna pitanja nekih od njih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar