Izvor: Happy BSC
08.02.2021 u 20:42
0

Ivan ponovo o Milijani: Ona me progoni

Ivan Gavrilović se osvrnuo na odnos sa Milijanom. U društvu Tirketa i Branislava pričao je o Milijani i njihovom druženju.

– Ona je dobra ovako, ali nekada ne ume da se zaustavi. Ne znam kako ću dalje da pričam sa njom. Naš odnos je komlikovan i stalno nas povezuju, a ja to neću. Sa druge strane mi prija njeno društvo – reko je Ivan.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke (VIDEO)

Belivuku OKREĆU LEĐA! Za OVAKAV STATUS članovi njegove ekipe mogli bi da propevaju!

MARATONSKI! Lajović izbacio Ukrajinca posle pet setova

– Ona me nekad progoni, ne mogu da živim od nje, a opet ne mogu da je oteram – završio je Ivan.

Branislav i Tirke su samo posmatrali i dodali da Ivan treba da pazi šta radi i kako se ponaša prema Milijani ne bi imao probleme. 

Kako će izgledati Milijanin odnos ostaje da vidimo. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter