20°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: ALO.rs

NAIDINA DRAMA: Kozmetičarka joj UNIŠTILA LICE (GALERIJA)

Naida je sve objavila na svom Instagram storiju, kako je izgledala pre tretmana, kako sada izgleda, kao i šta joj je "doktorka" savetovala

Još jedna žrtva nestručne kozmetičarke o kojoj bruji region.

PROČITAJTE JOŠ

MASOVNI ODZIV U BEOGRADU: Danas prelazimo 300.000 vakcinisanih (FOTO)

DAČIĆ ZA HAPPY TV O SUKOBU SA PALMOM: Malo je nezgodno, nisam to očekivao iz njegove stranke

UBICA IZ ZONE SUMRAKA! Otkrivena životinjska vrsta od koje se ledi krv u žilama (FOTO)

Naida je odlučila da raskrinka "doktorku" koja je nestručnošću i kozmetičkim tretmanima (koji ako ih rade profesionalci nisu opasni) izazvala opekotine i potencijano nekrozu kože kod brojnih mušterija. Tretmane naplaćuje papreno, čak do 2.000 evra, a kako je starleta sama otkrila, ona je "još i dobro prošla" u poređenju sa drugima.

Tokom tretmana pitala je "zašto smrdi", na šta je doktorka rekla da je to normalno...

Naida je sve objavila na svom Instagram storiju, kako je izgledala pre tretmana, kako sada izgleda, kao i šta joj je "doktorka" savetovala...

-Koža mi je spaljena, kao 2. stepen opekotina. To je blaža varijanta, ali i dalje oštećenje. Nisu druge žene bile sretne kao ja, pa ostale sa crvenilom, rekla je u lajvu.

Kozmetičarka za koju kaže da je "samoprozvana doktorka" joj je sugerisala da je sama kriva za trenutno stanje lice jer je dirala kraste, koje se obično javljaju nakon tog tretmana.

-  Počupala si krasticu, pa je nastao keloid. Kaže, to je kontrolisana opekotina. Gde ima kontrolisana opekotina? Sam tretman boli, mene nije mnogo, ali sam bila prisutna kada je radila drugom ženama, to je pakao koliko boli, morala je da prekida jer nisu mogle da izdrže.

-Želim da ovo zaustavimo, da više ne uništava žene, cilj je da zatvore salon. Ja se tome nadam. A tužba svakako sledi, najavila je Naida.

Zamolila je i sve koji je gledaju za savet kako da izleči lice, a pozvala je i druge kojima je isto unakažena kože usled nestručno urađenih tretmana da se jave.

-Ko bude imao dodatne informacije, neka mi piše, pa ćemo mi proslediti lekarima da nam daju savete šta i kako da radimo", rekla je Naida dok su joj žene u ogromnom broju slale komentare podrške i savetovale kreme koje bi mogle da pomognu da koža zaceli.

Ovo su slike koje je Naida danas objavila...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (4)

Xy

Sto trazila to i dobila.

Uki

Jel to sa Paunovog brega? Anđeli ništa nije izašlo.

Igor

Pa nije morala po licu.

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar

Povezane vesti