26°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

PADAJU MASKE: Ogovaranje prijateljice kod dečka obilo joj se o glavu (VIDEO)

Odnos bivših partenera Uroša i Dragane i dalje intrigira javnost njih dvoje imali su buran raskid, a sada su se uz prisećanje tog događaja opet posvađali.

PROČITAJTE JOŠ

POTRESNE PORUKE: Poznati se opraštaju od glumca

NOVI DETALJI U VEZI SLUČAJA SILOVANJA U ŠKOLI ALEKSIĆA: Od 436 svedoka, ostalo samo 7 koji će pričati u njegovu odbranu!

U VRHU! Srbija i dalje među vodećim zemljama po stopi vakcinacije

CRKVA DANAS PRAZNUJE POKLADE: Običaji nalažu jednu bitnu stvar!

- Kada sam otišla sa decom kod njega da prespavam bilo je kasno i ja sam ih uspavljivala, njega je pozvao drug i on je otišao, zadržao se čak dva sata a ja sam i zaspala sa decom - iznela je Dragana

Uroš je uporno napadao da nije otišao na dva već na pola sata.Povela se priča o tračevima koje je Dragana širila za svoju drugaricu Izabelu u sve to umešana je i Đina koja se kako Dragana laže poverila njoj.

Dragana je žesto oplela i o Đini odgovorno tvrdeći da je gnusne stvari govorila o Naidi.

-Dragana je na Vlajićevo pitanje da li Izabelu smatra prijateljem potvrdno odgovorila a onda se on zapita pa kako onda neko može da vređa tvog prijatelja pored tebe.

Ova svađa skinula je maske mnogim akterima iste 

POGLEDAJTE VIDEO:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

MILA

Gago, kad se rasprostreš kao tepih, normalno je da će da te gaze! Šta će ti Izabela koja veruje Urošu koji ne zna ni gde je bio ni šta je radio a znamo i zbog čega?!


Ostavite komentar

Povezane vesti