12°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

Novopečeni par SIJA od LJUBAVI! U svakom ćošku vile našli kutak za nežnost! (GALERIJA)

Nedeljama se diskutovalo o tome da li su se obnovile emocije između Uroša Anđelića i Zorane Losić. Danima su ćaskali, osamljivali se, planirali zajednička putovanja i slično. Svi stanovnici luksuzne vile su primetili da se između njih dvoje nešto dešava.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ SE OBRATIO POVODOM DANA MUP I POLICIJE: VI STE TI KOJI ČUVATE I ŠTITITE DRŽAVU - VELIKO VAM HVALA! (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 20. JUN: Pravo tropsko leto u Srbiji!

DANAS JE JEDAN OD NAJVEĆIH PRAZNIKA! Crkva i vernici slave Svete Trojice

NENAD ČANAK U "VIKEND JUTRU": Kada se priča o Jasenovcu mora se govoriti istina - pola istine je cela laž!

Nakon žurke, alkohola i dobre energije postali su još prisniji, a sutradan je konačno pao i prvi poljubac.

- Nisam želela da pokvarimo taj odnos koji imamo iako sam ja znala da on ima te emocije prema meni koje ima. On meni to nije rekao, a ja ne mogu da znam šta je njemu u glavi. Da li hoće sa njom ili sa mnom... I nakon poligrafa mi je rekao nešto i ja sam njemu, i to je to - rekla je Zorana kroz smeh.

- Uki, da li ćeš me napustiti iz kreveta koji je pored mog i preći daleko od mene. Svi ste me napustili - našalio se Mićić.

- Hoću samo da kažem, da ono što sam prošli put rekao u svojoj emisiji, da je konkurs za Zoraninog momka otvoren, mogu da vam kažem da se to sad stopira. Uroše kakvi su ti planovi za dalje? Puštaš da vidiš kako će da se izdešava ili ste pričali šta kako? - pitao je Igor.

- Pa nismo mi Gorana i Mili - dodala je Zorana.

- Ja sam te emocije držao u sebi. Pre ili kasnije svakako bih ja to njoj rekao - rekao je Uroš.

Ovaj par je nerazdvojan izdgleda su suzdržavali svoje strasti kroz čitav rijaliti ali da ih sada ništa neće sprečiti. Uroš je u ovu vezu ušao kao zauzet. međutim sada se ne odvja od Zorane pa se može reći da su u svakom ćošku vile našli kutak za nežnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti