°C

Beograd

RAZVALJIVAO ME JE TAKO DIVLJE: Moja p**** samo što ne proguta njegov dignuti k****, ulazio je u mene žestoko kao niko!

Spuštaš me na krevet. Već podrhtavam od iščekivanja. Dodiruješ mi usne ovlaš svojim. Tri sata sam putovala, samo da bih ovo ponovo osetila!

Ti si toliko opušten, pričaš, smeješ se, dok tako temeljno istražuješ moje telo, kao da je prvi put pred tobom. A ja ne znam gde se nalazim. Verovatno te gledam kao uplašena životinjica, zapravo samo još ne mogu da verujem da sam tu. Ne znam gde ću sa rukama. Zaboraviću da dišem. Hipnotisao si me, radi šta hoćeš.

Tvoji vreli poljupci me ubeđuju da sve ovo ne sanjam i napokon vraćam kontrolu nad sobom. Prolazim prstima kroz tvoju crnu kosu, zarivam ti nokte u ramena i vucem ih do tvoje guze. Stresao si se, znam da to voliš. Dižeš mi majicu, dahom mi pržiš kožu na stomaku, krv u meni počinje da kuva. Ujedam te jako za vrat i celo telo izvijam ka tebi. Sada ti gubiš kontrolu. Kao u panici svlačiš farmerke i gaćice sa mene. Teško dišemo. Ližeš me po unutrašnjim stranama butina, sve do prepona. Ja već ludim, izdigla sam guzu i čekam te nestrpljivo. Dižem se, otkopčavam ti farmerke i skidam ih sa boksericama.

Kroz glavu mi prolaze sve slike ovog trenutka koje sam zamišljala u toku protekle 2 nedelje. Nežno me grliš i spuštaš se preko mene. Osetim ga na ulazu i ne mogu da se pomerim. Zaustavljam dah, krv staje u mojim venama, sve čeka na tebe da prodreš u mene. Ušao si, i sva sam se stresla. Unutra si do kraja i stojiš. Gledamo se u oči, a onda me ljubiš svuda po licu dok ti ja stiskam guzu rukama. Osetim kako pulsira u meni. Počinješ da se nabijaš polako, a onda ubrzavaš do maksimuma, užasno me paleći.

Rukama prelazim preko tvojih leđa. Ogroman si tako iznad mene, divim se snazi i lepoti tvog tela. Provlačiš jednu ruku ispod mojih leđa i stežeš me do bola, dok se istom jačinom nabijaš u mene. Celim telom si legao preko mene tako da ne mogu da se pomerim ni makac. To me užasno pali, jer sada samo ti kontrolišeš sex. A ti me razvaljuješ divlje, bas kako želim, baš kako je potrebno mojoj pičkici koja bi da proguta ceo tvoj kurac!

Počinjem da dahćem jače i brže. Nabijaš mi jezik u usta, sada teško i dišem. Diže mi se pritisak, pulsira mi u glavi. Ne znam da li je to zbog napaljenosti ili zato što si me celim telom pritisnuo… Imam osećaj da na momente gubim svest, trne mi svaki deo tela.

Ti usporavaš tempo samo toliko da bi mi spustio i skupio noge i stavio svoje preko njih. Sada te osetim i u sebi i među butinama, dok me jebeš svom snagom. Spustio si glavu pored moje, a ja ti zarivam zube u rame i grizem te jako. Samo si zastenjao, osećam da ćeš brzo završiti, a njegovo pulsiranje unutra dovodi me do ludila. Izvijam glavu unazad, gubim kontrolu, odižem karlicu koliko god mogu prateći tvoj ritam. Grče mi se trbušni mišići, celo telo mi se grči. Nabijaš se iz sve snage i tog trenutka nas oboje obliva orgazam! Ona ga stiska, a ja rukama stiskam tebe. Imam osećaj da litre izlivaš u mene, nikako da staneš. Pao si potpuno preko mene i dolaziš do daha. Ja te ljubim svuda i mazim…

Izvor: Eroskeprice.ws
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar