10°C

Beograd

Dugo je ulazio, osetila sam svaki pokret, kako me širi i na kraju kako neprijatno udara u grlic materice. Pomera mi utrobu, preti tako nežno, naglašava sta sledi jačim nabijanjem!

To je brvnara u divljini,blizu reke, žešće mesečine, s pogledom na Kališ preko puta, uz zvuke sablasnih ptica i šumova visokog drveća.
Opustiš se u trenutku. Malo smo popili. On je sebi dao za povod da mi direktno spusti hladnu ruku među prepopone, pa sam ja skocila uz čekaj bre, najslađe treba tek da dođe, ti sad treba da se lomiš oko mene, a ja da se ne dam.

Sklonili smo se s plaze. Seks je uveliko počeo da isparava iz nas, to je takav napon bio. Samo je rekao, ja ću ostati u prizemlju, a ti idi gore i spremi šta treba za jedan dobar striptiz.
Popela sam se, skinula sve sa sebe, osim tange sa tankim lancem oko struka i krećem da silazim dole. Video je odmah da više nema naivne čarape, dela trenerke na nozi koja se polako nazire, pošto silazim odozgo. Provirila sam i rekla jebeš striptiz, penji se gore.

Nije mu trebalo mnogo. Popeo se gore, gde se nalazi samo francuski krevet, prozor s pogledom na reku i zensko telo gladno akcije. Krenuo je ka meni, sklonila sam ga nogom, odgurnuvsi ga po ramenu, zadrzavsi stopalo na njegov karlicni deo. Cuje se zvuk kaiša, šnala od sata…
Udara me pogledom, poluosmeh, ostavljam grehe iza sebe, jer uživam da budem bezobrazna, volim seks, volim da se jebem i ta svest daje takvu kontrolu.
Sklonila sam mu ruke sa bokserica, koje je namerio da skine, bez ikakvog uvoda u nesto divno sto se nalazi unutra, vruće i tvrdo.

Stala sam ispred njega, kreće tenzija u pogledima, i krećem lagano dole. Oslanjam se na kolena, gledam ga tako gladno i krećem noktima da grebem i skidam jedini pamucni detalj. Ostaje samo on, isparava sa tako lepim mirisom, mešavina praska za odeću sa prirodnim jačim mirisom. Koliko sam gladna bila toga. Neću odmah da ga stavim u usta, čekao je to sve vreme, a i ja, posebno njegov model, dug, blago zakrivljen, pun vena, čista snaga i meso..

Ljubim ga okolo, po korenu, pa malo nize.. slusam ga kako dise, raduje me uzbudjenje, mislim da je zasluzio – stavljam ga u usta, ljubim ga usput, opustila sam jezik da se razlije oko njegovog, kosa mi pada preko usana i ociju, cuje se tiho odvajanje usana sa njegovog vrha. Postaje tako osetljiv, zeli da ga gutam,a ne samo da mu sisam glavic. Zeli da mi nabije glavu, i da mi prodre u grlo sto dublje. Teram ga da to uradi, tao sto ga gledam gladno i bezobrazno dok ga lizem, a opet necu da mu pruzim sve odmah. Moram da ga mucim malo…Osecam mu prste kako mi sklanja vlasi kose, da me bolje vidi, gledam ga pred sam zanos kad moram da zatvorim oci.. Osecam da ispusta usputnu tecnost, ukus karamele, lepi se za usne. Volim da sam vlazna, mokre usne, da ga gledam ponižavajuće, da mu kažem kako mu je kurac tako ukusan, i kako mnogo volim da ga ližem.. Nabija mi glavu, glavic prodire u grlo, on se trza, ja sam bez vazduha.. Pokusavam da ga sklonim, ne da mi, nabija me jos vise..Krece adrenalin. Volim tu snagu, volim da me nadjača, da ne sluša samo moje zelje. Hvatam ga usnama i prstima, stezem, pustam, okrecem, ljubim, i gledam. Uzdasi se radjaju jer uzivam u tome. Toliko sam gladna bila toga.

Slušam njega, kao osobu pod kontrolom, sa suzdržanim rečima za druge. Uživam da ga čujem, kako jedva progovara kako dobro pusis. Jebem ti zivot, kako si mi falila, kako cu da te jebem sad! Što mi daje jos vecu volju da budem jos bolja i gladnija svega.
Uhvatio me je za ruke, izbacio iz ravnoteže i bacio na krevet. Krenuo je naglo ka tangama, hteo je da cepa, nisam dala. Smirila sam ga.

Pa gde si krenuo…pa sta ti je, jesi li dobro? Da ne bi mozda da cepas nesto drugo, je li? Hoces da me jebes jako? Da boli? Hocu da svrsim dok me cepas, tvoja sam veceras, davi me,udaraj ako hoces. Hocu da placem, da vristim. Rasturi me.

Poludeo je…. ali me prati… energični pokreti, nimalo nežni, ali se suzdržava.. Ili ipak hoćes da budes nežan, da me lagano jebes? Volim i tako..gledam ga u oči, raspalim mu nagon uvijajući se svojim telom, dopustajući da prodre u mene što dublje tako da me udara iznutra. Volim da klizi polako…kreće da reži glasom, preti rečima, i nece da bude nežan, i neće da me pazi, i hoće da me rastrgne.
Imam kontrolu, umeće, talenat, iskustvo, želju i ideje. Ako sam u nečemu dobra, to je ovo.
Lezi iznad mene, leđa se lome u senkama, divna masa iznad mene, osecam se bespomoćno. Uzimam ga u ruku, ciljam ka rupi, mokra sam. Ljubim ga s njenim vlaznim usnama. Čuje se svaki pokret. Nadražujem mu vrh njenom toplinom. Ukliza na trenutak, tako da me oseti iznutra, a onda se izvijem telom i izbacim tu zver koju toliko želim, ali želim i sebe da mučim.
Lizi me.
Vec je bio dole, ustinuo me je za bradavicu usput, napravio joj je oblik prema pritisku, nastavlja dole, osecam usne, njegove ruke kako oslobađaju prilaz centru od mojih nogu i pokusaja da se iole malo borim. Krece jezikom, hocu da me ljubi dole, glasno, da ga čujem. Grizi ga rekla sam, gurni prste, jace…Pljuni, hajde,hocu da klizi, hocu da mi se sliva sve niz noge.. je l’ volis da me lizes.. pljuni.. dodji gore – udji – jebi me.

Krenuo je lagano. Modifikuje širinu unutra prema svojoj velicini. Probija ,nastavlja do dna. Gubim kontrolu, nemam nikakvu moć vise, gleda me zadovoljno i nastavlja dalje. Dugo je ulazio, osetila sam svaki pokret, kako me širi i na kraju kako neprijatno udara u grlic materice. Pomera mi utrobu, preti tako nežno, naglašava sta sledi jačim nabijanjem.. i krece… ruka preko mojih usta.. nabijam ga, krece da se znoji, zahtevna sam, jos jače, i jos brže i još bolnije.

Jebi me, vrištala sam, ne staj. I nije stajao. Samo sam tvoj večeras, šta god želiš, imaš. Diži se.
To je moj svet, moja kontrola. Sedam na njega, ubacujem ga unutra, time sto ga grabim željno. Ulazi još dublje, ali mu ne dam da bude grub.
Ležem preko njega, i krecem lagano. Milujem ga usnama i molim da bude dobar. Miran. Nežan.
Hocu polako. Hocu da te čujem dok si u meni.

Zna da sam blizu orgazma prema pogledu koji gubim polako, disanje mi se koči, zarivam mu nokte u vrat i znam da će da ga boli to, ali kao što ja trpim dok me trpa nemilosrdno, tako mi on uzvraća.. i slusam ga – kako si uska, osećam te unutra, udaram te sve vreme. Volim da te jebem, tako polako i da te gledam kako se gubiš. Hocu da svrsis, i ima da vristis.
Imala sam nikad jači orgazam, toliko grčenja i pulsiranja,bez vazduha…trzala sam celim telom, pala preko njega i trzala na svaki njegov dodir. Nije stajao, bilo je bolno, ali nije dozvolio pauzu. Hocu da svršiš opet…ali ne mogu…moraš…uspori..neću..i nastavlja da me nabija, sve jače, i brže..i osećam da sam ponovo blizu, pomešano sa bolom od nabijanja, ali ne stajem niti mogu da se odbranim. Prihvatam pritisak i kreće novi nalet, novo gušenje i sve sam mokrija. Vrištim. Uživam. Digla sam se na njega, sad malo za tebe, jos neko da svrši. Sela sam mu na kurac, u čučećem položaju da uđe što dublje, aktivirala karlicu i krenula da mesam. I sve brze. Butine gore. Koliko volim tu aktivnost. Cenjeni rad. Isplativ. Slušam ga kako me hvali, gubi kontrolu – Kako se dobro jebes jeb’o te zivot, kako sam mogao da zaboravim da se ovako dobro jebes, gde si do sad – i posvećujem mu se do kraja.

Zaspala sam odmah. On je pušio još neko vreme, pored mene, u čistoj ekstazi. Pustio me je da ležim i osetim se tako jebano. Gledao me je kao da je ulovio najzahtevniji plen i rastrgao ga do kraja. Bila sam mokra i slaba. Trzala na trenutke. Sakupljala snagu da iznova zajašem ono snazno i vrelo.
Jutro je dočekao sa svojim kurcem u mojim ustima, i opet sve iznova, samo nežnije, jer sam bila rasturena sinoć.
Je l’ volis ti da pusis kurac,inace? Pitao me je.
Rekla sam, da…..naravno!
Zato to dobro i radiš. Devojke to rade bez posvećenosti, a ti sa toliko pažnje i volje, sve se oseti. Sa tobom svršim drugacije, mnogo radim, ali mi pružis rajsko svršavanje. Jebaću te celog leta, dolaziću u Bg u ovo ime, često.
Neverovatna si.

Izvor: Kupidon
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar