29°C

Beograd

NJENO STENJANJE I PODIZANJE ZADNICE ME DODATNO PALILO: Laganim pokretima napred, nazad, je trljala pi*** o njega, a onda se malo pridigla, oslanjajući se na levu ruku, desnom uhvatila kur*** i stavila ga!

Zovem se Dragan, imam 35 godina i radim u jednoj maloj privatnoj firmi, a u kancelariji sedim sa koleginicom Dankom, koja je starija od mene 12 godina, ali izgleda bar deset godina mlađa, uz to je jako zgodna, i uvek mi je bila fantazija da budem sa njom (visoka oko 1,70, crna kosa do ramena, lice nekako jebozovno, sise dvojka, ali zategnuta, noge dobre, guza odlična). Naravno, nikad nisam ni probao, jer je ona prilično verna svome mužu, I ima neka konzervativnija shvatanja. Mnogo njih joj se nabacivalo, ali ih je lagano sve odreda odbila. I ja sam oženjen, imam dete, pa se ni zbog toga nisam usuđivao da nešto probam. Sve dok…

Pre četiri godine, petak, sedimo nas dvoje u kacelariji i pričamo. Ja kažem da mi žena i dete idu za vikend kod njenih i da ću biti sam, taman da se naspavam ko čovek. Ona reče da je njoj muž već dva meseca u inostranstvu na radu, i da se ona naspavala, ali da ima druge probleme. Ja je upitah koje, a ona reče, da nije lako dva meseca biti u apstinenciji. Ja se nasmejah, i rekoh joj da je bar njoj lako da nađe nekog da joj pomogne, samo treba da izabere i imaće ga sigurno. Ona se smejuljići reče da je taj kog bi ona rado propustila kroz šake za nju nedostupan, a ovi koji su joj se nabacivali je ne interesuju. Ja kažem da ne verujem da bi nju bilo ko odbio i da ako želi tog nekog ko joj je nedostupan da mu to predloži i da sam siguran da je neće odbiti. Ona reče da li sam siguran da je taj neki neće odbiti, a ja ponovih da sam siguran. Gledala je u mene nekih pola minuta ćutke, a onda je rekla, ok pitaću ga, pa ćemo videti da li si u pravu.

Ja ponovih da je to gotova stvar, i da nema šta da razmišlja. Ona ustade i sede na stolicu pored mene. Nosila je mini suknju crne boje, mrežaste čarape, a gore neku bordo košuljicu, koja je bila raskopčana tako da se video crni čipkasti brus, i crtica pribijenih grudi. Prekrsti noge, pogleda u mene i reče: - Kolega, jel hoćes da mi pomogneš da prebrodim apstinenciju? - U trenu sam pocrveneo kao semafor, srce mi lupalo ko ludo, a u stomaku žmarci. Ja iznenađen, zamućkujući, pitam pa otkud to, kako ja… Ona reče da sam rekao da je niko neće odbiti, i šta će sada biti. Ja malo dođoh sebi, pa reko da hoću da joj pomognem ali kako to da izvedemo… Ona me prekinu i reče da je to već neko vreme smisljala (čovece, pa ona je maštala o seksu sa mnom!!!), i da ce mi reći kakav joj je plan. Reče pošto smo za vikend oboje sami, i to još od tog petka popodne, da ja to veče oko deset sati uveče dođem kod nje, ali da moramo da pazimo, da neko ne vidi kada ulazim u njenu zgradu i u njen stan, jer ako neko vidi neće biti teško pretpostaviti zbog čega sam ja tu. Reče da cemo se čuti, predveče, i dogovoriti oko detalja. Ustade, pođe ka svom stolu, stavi desnu ruku na guzu i okrete se pogleda ka meni, nasmeja i pogleda prema svojoj guzi i nogama, i reče da ćemo se lepo provesti. Nije mi padalo na pamet da više bilo sta pitam niti da nešto razrađujem, da se ne bi predomislila. Do kraja radnog vremena je ostalo pola sata, samo sam razmišljao kako da mi se nabrekla kurčina vrati u normalu, kako bih mogao da ustanem i odem kući.

Kraj radnog vremena, polako smo krenuli ka vratima kancelarije i ona zastade ispred mene, uhvati me za ruku i poljubi u obraz, i reče da jedva čeka vecerašnji susret. Uz neverovatne poteškoće sam se obuzdao da se kita opet ne digne. Izađosmo iz firme. I dokle god sam mogao da je vidim, pošto živimo u različitim pravcima, okretao sam se da je vidim, a ona se stalno okretala za mnom. Na putu do kuće sam razmišljao da li ja ovo samo sanjam, ili ne?! Nekako dođoh kući, žena i dete su već otišli, a ja odmah zaključah vrata i kretoh da se skidam, pošto su mi gaće bile bukvalno mokre od sokova iz glavića, a kako sam se skinuo, kurčina se odmah digla. Razmišljao sam da li da ga izdrkam, kako ne bih uveče brzo svršio, kada mi je stigla poruka od nje: - Nemoj slučajno da ga drkas, hoću da vidim koliko sam te napalila, i hoću da vidim sve što izlazi iz njega! - Uh, jedva sam se nekako uzdržao. Pokušao sam da spavam, ali nema šanse. Par puta sam se tuširao hladnom vodom, ali bez uspeha. Nekoliko puta sam imao napade griže savesti, jer nikad nisam prevario ženu, ali je požuda bila tolika, da sam brzo to prebrodio.

Razmišljao sam da ga ipak izdrkam, pa ću nakon toga da se prizovem pameti i onda ću joj reći da bi to bila greška ako to uradimo…Ipak nisam, pomisao na to kako je krešem, je bila jača od svega. Vreme je sporo prolazilo. Oko osam uveče sam otišao da se istuširam i da se sredim, sa akcentom na sređivanje genitalija, pre svega sam i kurac i muda, dobro isprao sapunom nekoliko puta, da se slučajno ne bi osećali. Oko devet sati sam čuo zvuk sms poruke. Pomilslio sam da je sad napisala da se ipak predomislila, da ipak to ne radimo, i samo sam mislio u sebi, samo da nije odustala, samo da nije odustala. Čitav minut nisam smeo da otvorim poruku zbog straha sta je napisala. Ipak otvorih, i pročitah: - Jel se spremaš? Nemoj večeras da mi omaneš! - Uh, pade mi kamen sa srca! Napisah joj da sam spreman ko zapeta puška! Ona odgovori da će oko deset da mi javi da krenem, ali da idem nekim sporednim uličicama, i da joj se javim kad stignem kod njene zgrade kako bi videla da li ima nekog na hodniku, i da ugasi svetlo, kako bi me mrak sakrio.

Obukao sam uske farmerke, crnu majicu i obuo starke, i čekao njen poziv. Tačno u deset, stiže njena poruka: - Kreni! Stomak mi je u grču, zmarcima… - Izašao sam napolje i zaključao vrata.
Išao sam sporednim uličicama, sa slabim osvetljenjem, i retko koga sam sreo. Došao sam u blizinu njene zgrade. Pozvah je telefonom i rekoh da sam tu, ona mi reče da ostanem na vezi da ona proveri da li je u hodniku čisto. Čuo sam kako otvara vrata do stana i kako ih zatvara i vraća se prema telefonu. Kreni odmah, nema nikog, a svetla su ugašena. Pazi samo da se ne sapleteš negde, budi brz. Istog trena sam krenuo pravo u njenu zgradu i sijajući telefonom brzo se popeo na četvrti sprat gde je bio njen stan, vrata su bila otvorena i odmah sam ušao. Bila je kod vrata, i odmah ih je zatvorila za mnom, i zaključala. Uze me za ruku i povede u spavaću sobu. Tamo je sve pripremila, roletne su bile spuštene, gorela je lampa i sveće, čula se neka lagana muzika, a krevet je bio prekriven crvenim caršafima.

Upita me kako sam prošao i da li me je neko video, i kada sam rekao da je sve prošlo kako treba, ona samo reče: - dobro je! - Imala je na sebi crveni bade mantil, koji je bio dužine do pola butina, a mirisala je kao anđeo. Gledali smo se tako neko vreme, i ona me onako zavodljivo pita: U šta gledam. Ja joj reko da gledam u nju, a ona pita zasto? Ja rekoh da je prelepa. Lep ti je taj bade mantil, baš ti lepo stoji, rekoh joj. Jel želiš da vidiš šta ima ispod bade mantila, upita me. Želim, jedva se obuzdavajući procedih kroz zube. Lagano rukom poče da odvezuje kaiš gledajući me pravo u oči. Lagano svuče mantil preko ramena, i pusti ga da padne pored nje. A ispod? Ništa, potpuno gola. Lepe sise, očuvane, ribica glatka, sveže obrijana. Ja sedoh na kraj njenog kreveta, a ona priđe i poče da mi skida majicu. Ja brzo skidoh pantalone sa sve gaćama, a kurčina sva ulepljena se samo onako ukrućena klatila kao kazaljka na satu. Ona reče: uuuu kolega, lep primerak, i obori me tako da sam ramenima pao na krevet.

Lezi lepo i podigni i noge na krevet, reče ona, i ja tako uradim. Opkoračila je oko mene i polako mi prilazila usnama prema licu. U prvi mah sam pomislio, neće valjda odmah da pređe na karanje, bez orala… Međutim lagano je počela da mi gura jezik u usta i pohotno me ljubila, a onda bingo. Lagano poče da se spušta prema mojim grudima, a desnom rukom poče da mi mazi kručinu i muda. Prokomentarisa: - Ala ti je dole sve tvrdo! - Rekoh: - To je valjda dobro? - Naravno da je dobro, reče ona. Polako je prešla preko stomaka i spustila se između mojih nogu. Kleknula je i ispravila se, mazući se po grudima, i prolazeći rukama kroz kosu…

A onda spusti ruke prema kurčini, i poče lagano da ga mazi, i da mi mesi jajca. Dok mi je mesila muda, kožica sa glavića sama skliznu, i ulepljeni naduveni do maskimuma glavić, sa sve razjapljenom rupom na vrhu, se pokaza u svom sjaju. Mmmmmm… prokomentarisa ona i reče: - Kakva lepa pečurkica, ja mnogo volim pečurkice, jel mogu tvoju malo da gricnem? - Gricni je slobodno - rekoh… Namesti se tako da spusti glavu do kurca, desnom rukom ga ispravi pod pravim uglom, i lagano poče da ga drka. Gore, dole, gore, dole… Lepoto moja, kako si ti jedan lep kurac, poče ona da hvali moju nabreklu kitu. Spusti usta do vrha glavića, baš na rupicu, i poljubi ga, malo odalji usta a iz njih se rastegla vodica od kurčine. Zatim spustu glavu i liznu ceo kurac od korena do vrha, pa nekoliko puta samo zadnji deo glavića, a potom ga stavi ceo u usta. Hladnjikavi osećaj njenih usta me dodatno napalio, ako je to ikako bilo više moguće. Iako sam bio ubeđen da ću svršiti vrlo brzo, iako ekstremno napaljen, nisam osećao da je erekcija blizu. Pušila ga je, lagano drkala, lizala i pokušavala da stavi u usta nabrekla jajca, ali je to bilo teško pošto se podigla sa obe strane kurca. Zatim se nagnu sisama iznad kurca, i poče da lupka vrhom glavića o njene bradavice, pa je nekoliko puta nameštala rupicu na glaviću na vrh bradavica.

U jednom trenutku sam osetio osećaj u kurcu kao kad vam nakon pišanja, kad ga vratite u gaće, pa ono kad malo mokraće izađe, ne puno, dovoljno da vam napravi mokri krug na gaćama. Meni je samo mali mlazić sperme, ni sam ne znam kako, izleteo i spustio se niz kurčinu. Ali nisam svršio, ni primaci tome. Kako je ovo moguće ne umem sebi da objasnim. Ona me upita jel si ti to svršio, ja odgovorih negativno, nego da je malo strcnulo, jer sam pun, i da će kada budem svršio ona to videti , i videće koliko će tada izleteti sperme iz mene. Dobro, reče ona, i leže pored mene na leđa. Između nogu sam bio potpuno mokar, tako da sam osećao kao da mi je na tom mestu hladno. Namestio sam se između njenih nogu, i spustio usne na njene sise i počeo lagano da ih ljubim, sisam, mesim, da jezikom oblizujem oko njenih bradavica. Stresala se i stenjala. Lagano sam se spuštao prema stomaku, ljubeći ga nežno, pupak, kod kojeg sam se malo zadržao, a onda odlučio, da krenem prema zlatnoj rupici.

Klitoris joj je bio nabrekao, lagano sam krenuo da ga trljam rukom, pa lagano pa sve brže rukom vrteo u krug. Njeno stenjanje i podizanje zadnjice me dodatno palilo, pa sam gurnuo jedan prst u vrelinu njene pičkice, koja je bila potpuno mokra. Počeo sam celu da joj ližem, potpuno sam je zabalavio. Nisam siguran koliko dugo sam joj lizao i grickao picu, ali nije me padalo na pamet da prestajem, dok me ona nije uhvatila za glavu, podigla se u sedeći položaj, i rekla mi da želi da je jebem!

Klimnuo sam glavom. Ona mi reče da legnem na leđa, i ja tako uradih. Bacio sam pogled na kurčinu kad sam legao, a on je pulsirao nekoliko centimetara iznad stomaka. Sledećeg trenutka opkoračila je oko njega i sela na njega, ne ubacujući ga u pičkicu. Laganim pokretima napred, nazad, je trljala pičkicu o njega, a onda se malo pridigla, oslanjajući se na levu ruku, desnom uhvatila kurčinu stavila ga u uspravni položaj i to jedva jer je toliko bio okamenjen da se vraćao nazad prema stomaku. Uhhh, kako ti je tvrd i velik, reče ona prisloni glavić na pičkicu i samo se spusti niz njega, bez ikakvog otpora. Ne znam da li je njena pičkica ili moja kurčina bila mokrija. Nagla se nadamnom i polako počela da podiže guzu i da je spušta, i tako redom, lagano, gore, dole, gore, dole. Gledala je u mene i stenjala, i šaputala kako ti je dobar, kako je tvrd, kako je dobar… Podizala se skoro da ispadne glavić iz pičkice, ali je ona iskusno ostavljala bar vrh glavića unutra, pola glavića unutra a pola napolju, prava umetnost, i neverovatno seksi. Zatim je ubrzala, a ja se na veliko iznenađenje nisam ni primakao svršavanju. Šta se to desilo da sam toliko dugo uspevao da se suzdržim ni dan danas mi nije jasno. Nakon što je ubrzala ekstremno, naglo je stala i zastenjala, svršila je.

Rekoh joj da legne na leđa, i da odmori malo, i da se prepusti meni. Opkoračio sam između njenih nogu, podigao joj noge na moja ramena i stavio ga u razjapljenu pičkicu, i polako sam ga gurao u nju i iz nje. Muda su mi se skupila toliko da ih je bilo teško primetiti, rukom sam osetio da mi je desno jaje skroz sa desne strane kurčine, skoro da se nije moglo opipati koliko se povuklo sa te strane unutra, i levo takođe. Ubrzavao sam a ona je stenjala sve jače i jače, opet je svršila. Samo je razvukla kez od uveta do uveta. Rekoh joj da se okrene. Ona se okrenula, naguzila, kleceći na laktovima, ja se namestim u grunem ga u pičkicu. Ruke sam stavio oko njenih kukova i nabijao joj ga najjače što mogu. Tooooooo, stenjala je, ubrzavao sam a ona je opet pustili krik, ahhhhhhhhhh…Joj kolega šta mi radis… Oćeš ti da svršiš? Neću koleginice još, oću još malo da te jebem. Kako ćemo sad upita ona. Ja joj predložim da joj nabijem u čmar. Ona prvo recč ne, nikad to nisam radila, a čula sam da boli. Rekoh, daj da probamo, sad može da uđe sigurno, čmar ti je mokar od sokova koji su cureli iz pičkice i kurčine, a kurčina mi je kruta, tako da bi trebalo da uđe. Ići ćemo polako, prvo cu da ubacim glavić, pa cu probati još malo, a ti ako osetiš da te boli i da ne možes da izdržiš, kaži mi da ga izvadim, i ja cu ga izvaditi. Oklevajući pristala je. Naslonio sam glavić na ulaz u čmar i lagano ga ubacio, pitajući je da li je boli, na šta ona reče da ne boli, i da probam još malo da ga ubacim.

Ubacio sam ga do pola, i osetio otpor, ona reče da je malo zabole, i ja ga odmah izvadim. Ne moraš, ne boli me mnogo, ali ja rekoh da neću da joj bude neprijatno već da uživa, i okrenem je na stranu, levu, legnem iza nje, podignem joj desnu nogu rukom uvis, i kažem joj da ga ubaci. Ona ga uze svojom prelepom ručicom, i ubaci ga. Ne znam koliko je vremena prošlo, ali osetio sam da neću jos dugo izdržati, i upitam je gde da svršim? Ona reče, pa ne znam, šta ti mislis? Rekoh da odemo u kupatilo pošto ću dosta svršiti sigurno, i umazaću joj i caršafe, a možda prođe i na krevet, možda deo odleti još negde po sobi. One reče ok, ajmo u kupatilo. Kretosmo u kupatilo, išao sam za njom, gledajući u njena znojava leđa i prelepu guzu dok mi je kurčina landarala levo desno, visoko podignuta. Ušli smo u kupatilo, i tada sam osetio i moju kurčinu i njenu pičkicu kako se osećaju onim jakim mirisom, od penetracije. Imala je tuš kabinu sa onim mestom za sedenje, sela je na to mesto, a ja sam kleknuo i ubacio u rupu koja je bila razjapljena, naslonio sam se rukama unazad i krenuo da ga brzo guram unutra i nazad. Sve dok više nisam mogao izdržati, samo sam ga izvadio, bez da sam ga držao rukama, uspravio se i potpuno ukočio… I krenulo je, prvi mlaz je završio na njenoj kosi, a ostatak po njenim sisama, stomaku I pičkici.

U sebi sam brojao koliko je mlazeva izletelo (uvek sam to brojao, ni sam ne znam zašto), izletelo je 12 ogromnih mlazeva u obliku latinicnog slova V, dva nesto manja, jednolinijska, i dva mala na kraju. Kakvo sam olakšanje osetio, ne vredi ni da pričam. Kolega, ovoj je bila vulkanska erupcija, a ne svršavanje, reče ona, a ja se nasmeja na to. Reče još: da si ovo sručio u mene za devet meseci bi imali ne bebu, ne blizance, vec petorke!!! Smejali smo se tome, rekoh joj da mi je bilo prelepo, ona reče da je i njoj bilo prelepo, da je doživela nekoliko orgazama. Istuširali smo se zajedno, znojavi, ulepljeni od znoja, sokova i sperme. Kada smo pogledali na sat bilo je 15 minuta iza ponoći. Trebalo je da krenem nazad kuci, i da opet budem obazriv da me niko ne primeti. Opet je izašla da vidi ima li nekoga na hodniku.

Put je čist reče, poljubismo se, i ja je pitah da li ćemo ovo ponoviti, a ona naravno da hoćemo, već sutra. Izašao sam iz njenog stana, prečicama i sporednim ulicama se vratio kući. Ušao sam i vrteo film unazad, promenio sam gaće, a kurac mi je bio potpuno crven od posla. To je bila jedna divna noć…

Izvor: Sex Centrala
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar