17°C

Beograd

BILA JE NEUMORNA I POHOTNA: Bilo je tako dobro, uska i vrela! Kada se približio vrhunac, uhvatio sam je za noge, podigao ih na ramena i nabijao ga do ja*a!

Zadnjih dana sam u konstantnoj gužvi, nemam vremena ni za spavanje a o sexu ni ne razmišljam. Nakon što sam stigao s posla zazvonio mi je telefon. Bila je to moja sestra koja je pre dve godine otišla u Nemačku. Nakon standarnog razgovora upitala me je da li mogu da joj nabavim par stvari i pošaljem za Nemačku.

- Za vikend Dejanova mama dolazi nama pa bi mogao po njoj da to pošalješ - reče mi ona.

- Nema problema, sutra ću do teta Vesne da navratim sa pošiljkom- odgovorio sam.

Vesna je inače mama od sestrinog momka, razvedena, 45 godina i žena koja drži do sebe. Imali sam priliku da se par puta nađemo na zajedničkim okupljanjima, prijatna žena, dobrog izgleda ali ništa napadno vec uvek elegantno obučena da naglasi dobru liniju ali da ne otkrije previše. Drugi dan sam nabavio sve stvari za sestru i javio se Vesni sa pitanjem da li bih mogao navratiti do nje da predam paket. Odgovorila je da nije problem i da dođem oko 8 naveče pošto će tada biti kući.

To mi je odgovaralo pošto sam imao par stvari za obaviti usput. Oko 8 sati sam došao kod Vesne. Otvorila je i ljubazno me pozvala da uđem. Rekao sam da se ne bih zadržavao kasno je već.

- Ma nije kasno, a i potrebna mi je tvoja pomoć oko računara ako bih mogao da pogledaš pošto mi treba za put a nešto se ne ponaša kako treba- reče ona.

- Ako je tako onda ću da uđem- uzvratio sam.

Pre nego sam prešao za racunar poslužila me pićem i malo smo ćaskali o stvarima koje treba da ponese za Nemacku.

- Evo laptop, pogledaj šta bi moglo biti, usporio je u zadnje vreme, a dok ti radiš ja ću na brzinu do marketa da uzmem par stvari.

- Važi - rekao sam i bacio se na posao. Vesna je otišla a ja sam već pokrenuo par programa za održavanje sistema. Dok su programi radili pokrenuo sam browser da odem na internet. Čim se otvorio primetio sam par sačuvanih linkova i prilično se iznenadio. Bili su to sajtovi za upoznavanje, jedan link na poznati porno sajt kao i ono što me najviše iznenadilo- link na sajt sex šopa u BL.

Otvorio sam sajt za upoznavanje i za čudo odmah sam bio ulogovan. Vesna je bila registrovana sa nadimkom "usamljenaBanjalucanka". Na profilu je bilo par albuma i jedan video. Nisam mogao da ne otvorim. Čim sam kliknuo na prvi album prikazale su se slike golih grudi, raširenih nogu i pičke sa vibratorom. Glava se nije videla ali sam prepoznao da je to Vesna jer sam prepoznao njen stan u pozadini.

Momentalno mi se kurac ukrutio. Nakon albuma sam otvorio video na kojem se Vesna igra sa vibratorom i snima u ogledalu. Osetio sam da mi kurac balavi. Nisam mogao da verujem da je Vesna ovako slobodna. Sve vreme sam pazio da se ne vrati i uhvati me. Nakon sajta sam na računaru potražio još slika i vrlo brzo otkrio raj za oči. Folder sa slikama Vesne, bile su to slike slične kao one na sajtu, uglavnom u prvom planu vibrator. Međutim bio je još jedan folder sa nazivom ON. Kada sam otvorio pojavile su se slike pušenja kurca, kurca među sisama i slike jebanja. Tu se Vesna videla u totalu. Tip koji ju je jebao pravio je ekstra slike. Nisam izdržao, gurnuo sam ruku u gaće i počeo drkati. Samo što sam krenuo, čuo sam kako Vesna ulazi. Na brzinu sam zatvorio folder i otvorio program za čišćenje.

- Hej, možeš li mi pomoći, pukla je kesa? - upitala je. Odmah sam ustao i otišao do ulaza, uzeo kese i krenuo do kuhinje. Dok sam joj pomagao primetio sam da me Vesna čudno gleda i krišom odmerava. Nisam odmah shvatio u cemu je štos, ali kada sam seo bilo mi je jasno u čemu je fora. Kako sam na brzinu zatvarao foldere zaboravio sam da zatvorim šlic, a što je najgore još se nije bio spustio te je vrh glavića virio. Kakav blam, odmah sam se zacrveneo i planuo u licu.

- Izgleda da je još nešto puklo a ne samo moje kese- nasmejala se ona i donela limunadu. Nisam znao šta da kažem.

- Koliko si video?- upitala me je i sela preko puta mene prekrstivši noge koje su bile izložene mom pogledu.

- Dovoljno- odgovorio sam.

- Dovoljno za šta?- upita ona i još jednom prekrsti noge, gde sam mogao da vidim njene bele gaćice. Počela je da se igra sa mnom, znajući da sam uhvaćen.

- Dovoljno da mi se digne - odlučio sam da prihvatim igru i nekako se povratim. Gledajući u noge zamišljao sam njenu poluobrijanu pičkicu sa slika.

- Znači diže ti se na mene? - osmehnu se i nastavi - a da li je sada dignut?- upita.

- Hoćeš li da vidiš? - upitao sam je i počeo da ga vadim van. Bio je nabrekao kao nikada do sada. Kada sam ga izvadio, počeo sam da drkam lagano. Primetio sam da se Vesna nesvesno oblizala i oči su joj se zasijale.

- Bogami ima šta da se digne- rekla je i lagano se počela maziti po nogama sve više idući ka vrhu. U momentu je raširila noge i pokazala mi svoje međunožje. Prelazila je rukom preko gaćica na kojima se ocrtavala vlažna fleka.

- I meni se diže, ali i liže- reče i pomeri gaćice u stranu i stavi srednji prst u pičkicu, malo ga zadrža a zatim izvadi i stavi ga celog u usta simulirajući pušenje kurca.

- Doći, imam ja za tebe veću lizalicu- rekao sam dok sam se skidao. Ustala je, svukla je suknju i gaćice i ostala samo u košulji. Prišla mi je i oblizala mi usne, a rukom je uhvatila nabrekli kurac.

- Mmm, tačno kako mi treba, vreo, vlažan i nabrekao - rekla je i oborila me na stolicu. Zatim je spustila glavu do mog kurca ali nije kleknula već ostala da stoji na nogama tako da sam mogao da vidim njena leđa i izbačenu guzu.

Stavila ga je u usta i znalački se igrala sa njim. Grickajući glavić, sisajući, uvlačeći do kraja. Nisam znao gde se nalazim. Dok je pušila, lagano je mrdala kukovima. Primetio sam preko puta na staklu prozora odraz nas dvoje i njene raširene poze, guze i pičke. Taman kada sam bio blizu vrhunca stala je, otišla do kreveta, sela i raširila noge podigavši ih u zrak. Pred očima je bila najlepša pička koju sam video. Uredno obrijana sa malo dlačica na venerinom bregu, nabubrele i crvene usmine i klitoris koji se malo isticao. Prišao sam, kleknuo i uronio u izvor života. Bila je neverovatno vlažna ali veoma ukusna i sočna. Lizao sam i upijao njene sokove povremeno spuštajući jezik do malog crvenog analnog otvora. To joj je posebno prijalo. Dok sam je lizao jednom rukom sam drkao kurac jer nisam mogao da izdržim. Pošto sam primetio da je blizu, prekinuo sam da joj vratim kako je i ona meni.

- Vraćaš uslugu, a?- upita vragolasto i ustade. Okrenu se, nasloni se na krevet i izbaci guzu taman u visini kurca. Lagano krenu ka meni tako da mi vrh glavica dođe na ulaz njene vrele pičke pa se vrati nazad, pa ponovi to samo sada je kurac malo više ušao ali se opet vrati i izbaci ga. Ludeo sam od ovoga, mogao sam na prozoru videti kako se đavolski smeška. Kada je ponovo krenula ka meni, čim je dodirnula glavić svojom pičkom, uhvatio sam je za kukove i nabio do kraja, ne želeći da me ponovo izbaci.

- Jooooooj, toooo, koliko ti je trebalo da ga staviš- zavapila je. Osetio sam vrelinu na kurcu, imao sam osećaj da gori. Počeo sam da zadajem ritam, ne tako jak. Želeo sam da osetim tu ženu do kraja. Kako sam se zabijao u nju ona je sve dublje uzdisala i povremeno ispustila uzdah zadovoljstva. Rukama sam je uhvatio za grudi i duboko ušao u nju. Osetio sam kako steže naslon kreveta svojim rukama. Prijalo joj je, počela je da meša ne dozvoljavajući da ga izvadim ni milimetar.

- Ne vadi ga ni malo, samo ga guraj još dublje, želim da ga osetim duboko - rekla je i svojom desnom rukom uhvatila me za dupe kao da traži još dublje da joj ga stavim. Osetio sam kako kurac udara kao u zid, tada je ubrzala i počela da se nabija sve jače i jače.

- Ahhh, toooo,toooo, taaakooo to dobro radiš- i spusti mi ruke da je uhvatim za kukove. Sada sam počeo silovito da se zabijam u nju, vrištala je na sav glas i istovremeno govoreći neke samo njoj znane reči. Stan je odjekivao od njenih uzdaha.

- Ne staj, ne staj, hoću da osetiš kako svršavam po tvom kurcu- rekla je. Ni sam ne znam kako nisam svršio. Jedva sam se suzdržavao da se ne ispraznim u vrelu pičku. Nakon par momenata počela je nekontrolisano da se baca i uvija, jedva sam je držao dok je svršavala. Leđa su joj bila mokra od znoja, što njenog što mog koji je kapao sa čela.

Nakon nekih 15-20 sekundi počela je da usporava i hvata zrak. Izvadio sam ga a ona je samo pokleknula na krevet.

- Ahhh, kakvo jebanje, kako mi je ovo trebalo- rekla je. Okrenuo sam je na leđa i spustio se da polišem sokove sa njene pičkice. Bila je vrela.

- Hoću tvoju spermu u sebi, hoću da me napuniš- reče.

- Naravno, ostala si dužna svršavanje- rekao sam i krenuo da ga stavim kada me ona uhvati za kurac, namesti ga na ulaz u pičku lagano ga gurnu i izvadi a zatim poče da trlja vrh glavića o malu ružičastu rupicu na guzi.Kurac je bio tvrd i počela je lagano da ga gura u guzu.

- Hoću tu da ga osetim, da ga iscedim do kraja, hajde, daj ga, ova guza previše čeka.

Krenuo sam lagano da ga guram i širim guzu. Na početku je malo teže išlo ali čim je ušao do kraja kao da je tu bio oduvek. Počela je da mrda kukovima i stišće kurac mišićima guze. Bila je neumorna i pohotna. Uhvatio sam ritam i počeo da jebem. Bilo je tako dobro, uska i vrela. Znao sam da neću dugo moći pa sam sve jače nabijao. Kada se približio vrhunac, uhvatio sam je za noge, podigao ih na ramena i nabijao ga do jaja. Ponovo je vrištala, i rukama me grebala po leđima. Osetio sam njene nokte na sebi i to je bio okidač da krenem da svršavam.

- Aaaaa, kako si dobra Vesna- uzviknuo sam. Kada je videla da sam blizu samo me je privikla sebi i šapnula na uho:

- Svrši u tu guzu, napuni je vrelom spermom mače.

Bio sam gotov, tresao sam se kao u groznici, ni sam ne znam koliko sam dugo bio u ekstazi, samo sam pao preko nje i počeo da se gubim i da mi se muti pred očima.

Ona me je skinula sa sebe i rekla:

- Nemoj da umreš, nismo proverili je li računar u ispravnom stanju- i glasno se nasmejala.

- Vaša mašina gospođo je reparirana i ponovo oživljena, samo je morate redovno održavati- rekao sam.

- Naravno, sada kada imam majstora neću dozvoliti da se zapusti- reče i poljubi me. Zagrlio sam je i ostao da ležim tako kraj nje dok nismo utonuli u san.

Izvor: Klub za odrasle
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar