25°C

Beograd

POČEO JE ŽUSTRO DA ME JEBE, UDARAO JE TELOM U MOJU GUZICU TAKO DA JE SVE PUCALO: Počela sam sve jače i jače da mešam i ovaj put sam svr*ila uz vrištanje!

Volim seks, obožavam dobru jebačinu i kad mi se neko svidi ne libim se da mu jasno stavim do znanja da bih volela da se pojebem sa njim. A za sebe mogu da kažem da sam dobra riba, radim kao sekretarica direktora doma zdravlja i jako dobro izgledam za svoje godine, a imam 41 godinu, dobre sise, dobro dupe, dobre noge i lepo lice sa dugom crnom kosom. I volim da se jebem sa strane jer muž ne može da zadovolji sve moje prohteve, samo razmišlja kako će da sa drugarima popije neko pivo dok gleda neku utakmicu. A u krevetu samo odrađuje posao, pa je jebačina sa njim obična rutina koja me skoro uvek ostavi nedojebanom. Zato sam primorana da nalazim nekog ko može da zadovolji sve moje prohteve.

Sviđao mi se jedan malo mlađi tip, pa mogu reći da je dosta atraktivno izgledao jer su se sve medicinske sestre ložile na njega, a čula sam i da je pojebao par njih iako je i on bio oženjen. Pokušavala sam na sve moguće načine da dođem do njega ali nije bilo vajde, nismo se kretali u istom društvu. Ali eto jednog dana njega kod mene u kancelariju, tražio je direktora. Onako nespremna uzvrtela sam se ali mi ništa nije palo na pamet, još me je on razoružao njegovim nevinim i iskrenim osmehom tako da sam bila sva smušena. Ušao je kod direktora, izašao posle deset minuta nehajno se nasmejao i pozdravio me i otišao. Gledala sam u njegovom pravcu a došlo mi je da lupim samoj sebi šamar koliko sam bila nespretna i nisam iskoristila tu šansu. Međutim posle pet minuta na moj mobilni je stigla poruka ”da li cu morati opet da dođem kod direktora da bih te video” u potpisu Siniša.

Srce je počelo da mi lupa sto na sat, nisam verovala da je to stvarno on. Odmah sam mu poslala poruku da pošto je on u pitanju može da me vidi kad hoće i gde hoće. Nisam htela da ispustim ovu priliku i rešila sam da ne okolišam nego da mu odmah stavim do znanja da ga želim. I on nije mnogo okolišao nego mi odmah zakazao sastanak predveče u nekom stanu u gradu. Jedva sam čekala da bude osam sati uveče.
Moj muz je po navici otišao kod nekih drugara da gleda neku utakmicu iz te njihove lige šampiona, a ja sam se istuširala, sredila moj pičić, obrijala je, bila je tako glatka kao bebina guza, obukla se sve u crno, crne tange, crne haltere, crni grudnjak i crni kompletić i pošla u jebačinu. Stigla sam ispred njegovog stana, pozvonila, otvorio je i čim sam ušla zgrabio me je bez reči i počeo da me ljubi. Ljubio me je i vatao. Već sam bila strašno napaljena ali ovaj prepad mi je digao uzbuđenje na maksimum pa sam mu odmah otkopčala šlic čučnula i halapljivo strpala kurac u usta. Imao je sladak kurac, sisala sam mu glavić koji je sve više i više rastao u mojim ustima, lizala sam mu jaja lagano mu drkajući kurac.

On me je uhvatio za kosu i dahtajući navukao na njegov kurac, progutala sam ga celog, osetila sam njegova jaja kako mi udaraju u bradu, zagrcnula sam se ali sam htela još, želela sam da mu progutam kurac. Navukao me je još par puta na kurac, a onda me je podigao i odneo u spavaću sobu. Zadigao mi je suknju pomerio gaćice i počeo da mi liže pičku. Lizao je, grickao, sisao klitoris i gurao jezik duboko čas u moju pičku čas u guzu. Podivljala sam, njegov jezik me je totalno izludeo, već sam dva puta svršila ali htela sam njegov kurac unutra. Ustala sam, skinula haljinu i okrenula guzu, tako sam uvek najbrže svršavala. Počeo je odmah žustro da me jebe, udarao je telom u moju guzicu tako da je sve pucalo. Svršila sam posle pet minuta i očekivala sam da ni on neće dugo da izdrži ali on me je jebao nesmanjenom žestinom. Jebao me je ja mislim sve jače i jače, opet sam bila blizu vrhunca, počela sam sve jače i jače da mešam i ovaj put sam svršlia uz vrištanje.

Okrenula sam se i uzela njegov kurac u usta,počela sam da mu ga dudla, željno očekujući njegovu spermu u mojim ustima. Ali on me je samo podigao, gurnuo na leđa i opet počeo da me jebe. Raskrečio mi je noge i razvaljivao moju užarenu pizdu, gnječila sam sise i lizala bradavice što je njega izgleda strasno napalilo jer je počeo divljački da me jebe. Svršavala sam na njegovom kurcu kao luda, više ni sama ne znam koliko puta sam svršila, ali on nije posustajao, kako je vreme prolazilo on me je jebao sve žešće i žešće. Najzad ga je izvadio iz moje pičke ali samo da bi legao a mene stavio na njega. Sela sam na njegov nabrekli kurac i počela da mešam kao da sam uključena u struju. Strpao je moju sisu u usta a rukom me šljapkao po dupetu, mešala mi se kombinacija slatkog bola i neverovatnog sladostrasca pa sam počela da svršavam po njegovom kurcu…

Slivalo mi se iz pičke i curelo na njega, to nije bio orgazam to je bila eksplozija. Najzad je ustao, uhvatio me za kosu i strpao kurac u usta. Sisala sam ga gladno, kao da nikad nisam imala kurac u ustima. Uhvatio me je za glavu i počeo da mi ga nabija u usta. Riknuo je kao lav i počeo da prosipa spermu pravo u moje grlo. Trzao se a sperma je počela da mi curi na sve strane. Sisala sam ga i cuclala dok nisam iscedila i zadnju kap sperme iz njegovog već omlitavelog kurca.Nisam ga vadila iz usta još dugo, naslađivajući se sa njim. - Eh macane gde si bio do sad - to je bilo sve što sam mu rekla….

Izvor: Sex Centrala
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar