25°C

Beograd

LAGANO GA JE STRPALA U SEBE: Čim ga je do ja*a lagano strpala u sebe počela je da divlja jer je do sada bila i više nego razrađena! (FOTO)

Putujemo za Italiju. Prijatelj i ja sasvim slučajno seli smo iza profesorke engleskog. Najdoteranija profesorka u školi. Farba se u boju koja naginje na plavo. Frizura uvek na mestu. Napred su uvek šiškice usmerene na levu stranu tako da joj dolaze do leve obrve. Mnogo su me asocirle na frizure kurvica iz pornića. Obično je nosila suknjice do kolena. Noge od kolena pa nadole zategnute mrežastim čarapama jednostavno teraju na uzdah. Dupe je uvek dominiralo. Kao da je rukom izvajano. Pod suknjom a i u pantalonama tako je čvrsto izgledalo da nikad nisam posumnjao da je možda drugačije kad se skine. Sise srednje veličine, uvek dobro nameštene, fino oblikovane. Često sam drkao na nju, ali ne samo ja nego i većina mojih prijtelja.

Kako smo pre polaska već bili pod dozom alkohola a i u autobusu nastavili, nismo baš pazili šta pričamo. Pili smo zajedno sa profesorima sa kojima smo se inače dosta zezali i čak ponekad prelazili granice pristojnog. Bili su to definitivno najbolji profesori, velika većina njih. Dolazimo na odredište, smeštamo se u hotel i odmah odlazimo na plažu. Tu sam prvi put video profesorku engleskog Vesnu u kupaćem kostimu. Da, zaista je bila onakva kakvu sam je zamišljao dok sam drkao. Noge opasno dobre, dupe moćno izgleda. Tako je fino oblikovano i prosto izaziva. Struk savršenih dimenzija tako da guza još više dođe do izražaja. Ooo, kurac mi je tad hteo eksplodirati, samo kad se setim tog sekundnog dizanja kurčine. . . Sise malo spuštene u kupaćem kostimu, nisu kao u brusu. Malo su spuštene ali dobro izgledaju. Prijatelj i ja smo sve vreme na plaži proveli komentarišući i smišljajući plan kako bismo pokušali da je barimo, bilo je to više iz zezanja.

Dolazi prvo veče. Pao je dogovor da se provedemo u diskoteci hotela sa profesorima i još nekoliko škola iz drugih gradova. Primetili smo Vesnu sa razrednim i još jednim nama izuzetno dragim profesorom. Prišli smo, žurka počinje. Mnogo se pije. Vesna pije viski, mi ostali pivo. Mogao sam dosta popiti tako da mi nije predstavljao poroblem da popijem osam piva i da se sasvim normalno osećam. Prijatelj i ja se dogovaramo kako da krenemo na vidno opuštenu profesorku. Pravim dogovor sa razrednim koji je mnogo popio. Kažem da želimo da je povalimo, potpuno nas je shvatio, šapuce nesto Vesni, pa on i drugi profesor odlaze. Prijatelju govorim da se ne ubacuje već posmatra a ako zatreba da dođe u pomoć.

Zamolih Vesnu da igramo. Rado je prihvatila. Bio je neki brz ritam, nikako da krene neka laganica kako bih se priljubio uz nju. Dajem prijatelju signal, dolazi. Rekoh mu da ode do DJ-a i objasni o čemu se radi kako bi pustio nekoliko laganica. Prijatelj je dobro poznavao jezike i brzo je nagovorio DJ-a. Priljubjujem se uz nju, pričamo. Bio sam izuzetno nadahnut, bio sam orginalno dugovit bez i jednog upotrebljenog šablona, trenutak me je inspirisao. Prijatelj nam donosi po viski i ja predlažem eksiranje, tako i bi. Spuštam joj ruke sa struka na guz u perpunoj diskoteci. Prosto sam se sa prednje strane zalepio za nju kako bi osetila nabreklu kurčinu na sebi.

Barim je... popušta. Vidno je pijana i totalno zaboravila da je profesorka koja drži do sebe u školi. Ljubim je po vratu ali na kratko kako ne bi drugi primetili. Na žvaku i ne pomišljam, to bi bio skandal. Okrećem je i guz joj dolazi direktno na moju kurčinu a ruke joj stavljam oko stomaka. Predlažem joj provod u sobi zajedno sa prijateljem, nakon dugog barenja. Ne odgovara ali ja je igrom lagano dovlačim do izlaza. Spontano odlazimo uz stepenice. Pred sobom smo, ali ključ je kod prijatelja, sreća, dolazi i on. Brzo je uvlačimo u sobu i orgije počinju.

Želi da se istušira, ne dozvoljavam joj govoreći da volim znojavo telo. Već sam joj zavukao ruke među sise dok je prijatelj bio na krevetu. Okrećem je, žvalim, i tako odlazimo do kreveta. Bacam je na krevet, prijatelj nastavlja žvaku dok je lagano skidam. Prijatelj je skinuo majicu i brus a ja suknjicu i gaćice koje sam počeo žvakati koliko sam bio napaljen. Zavlačim se među te predivne none i dolazim do pičkice koja me fascinira i tera kurac da prsne od pritiska. Usnice savršene, malo ih širim i pred mojim ocima se pojavljuje unutrašnjost uzarena kao vulkanska lava. Podrhtavam od uzbuđenja. Stidne dlačice obrijane na trougao, plave su. Da, prirodna je plavuša. Svaka dlačica zna svoje mesto, kao da su sve iste i ni jedna ne štrči. Celo međunožje je znojavo ali miriše, neki preparat je odradio svoje.

Počinjem sa lizanjem klitorisa i cele pice strahujući da ću da opržim jezik na tom vulkanu. Prijatelj nakon što joj je polizao savršeno čiste i negovane sise koje su ekstrmno mekane na slobodi, vadi svoju motku dugačku 23cm ali ne previše obimnu. Vidno je iznenadjena, kao da ne moze da veruje kakvu je srećku izvukla. Rekla je: hoceš me razvaliti?...Rekla je to tiho ali uzbuđeno. On ga strpa njoj u kurvanjska usta i poče lagano da je jebe. To me mnogo napali i počeh da joj silno stimulišem klitoris. Poče da stenje i da se uvija, stomak joj se grči dok joj prijatelj nabija svoju batinu u usta a ja jezik u vulkan. Krenuše prvi sokovi. . . mnogo je vlažna. Prijatelj zajauka i poče da joj istresa spermu u grlo. Gutala je do zadnje kapi. Bio sam nestrpljiv da joj pokažem svoj kurac dugačak 16cm ekstremno debeo, ali ekstremno. Morao sam pre seksa uvek da dobro pripremim devojku kako bi mogla da ga primi u sebe. Došao je i taj trenutak. Prijatelj se premesti na ovlaženi pičić, a ja izbacih svoju palicu pred njena usta. Zinula je želeci da nešto izusti ali joj je ponestalo glasa.

Nakon par trenutaka reče, glasom moljenja: Dobro ćete me izjebati..joooooj... kako je masivan. Raširila je usta koliko je mogla i strpala glavić u njih. Pušila je ogromni glavić, lizala ga jezikom kao sladoled, milovala usnama a rukom ga konstantno drkala. Brzo je bujica sperme potekla kroz moj kurac i pocela da se prosipa po njenim ustima, licu i sisama. Nikad nisam toliko sperme prolio. Bila je sva umazana, kupila je jezikom i rukama spermu sa sebe i gutala. Nastavila mi je drkati i pušiti kako bi što pre postao opet onaj ogromni kurac koji joj je oduzeo dah. Prijatelj joj nabaci noge na ramena i poče da ubacuje svog dugonju. Duboko ga je trapao, ispočetka lagano a zatim sve jače i jače. Nije više mogla da mi ga puši već je samo drkala dok su joj usta bila zauzeta jecajima, dubokim disanjem a glavom je prebacivala levo desno. Kurac mi se opet ukrutio.

Zamenili smo mesta. Prebacio sam joj obe noge na levo rame kako bi joj pica bila malo skupljena i kako bi joj što bolje svojim debelim kurcem širio međunožje a ona osećala što veće zadovljstvo. Počeo sam da je jebem. Jebao sam sve jače i jače držeći je čvrsto za noge. Stomačni mišići su joj se počeli grčiti. Mnogo je uživala. Batina od 23cm u ustima a ekstremno debeo kurac u užarenoj pici. U jednom trenutku je ugrizla prijatelja za kurac nakon čega je on glasno vrisnuo, izvadila ga iz usta i počela sebi mesiti sise dišući do sad najdublje. Svršavala je u serijama, ta moćna prfesorka. . . Naglo sam ga izvadio i počeo da prolivam spermu po njenom stomaku koji je podrhtavao. Legao sam na krevet isto tako duboko dišući izmoren.

Pauza je trajala nekih 5min a onda je to moćno dupe selo na mog prijatelja i počelo da meša ujedno se nabijajući na njegovu kurčinu. Ležeći pored njih i gledajući nisam ga ni morao uzeti u ruku da ga stimulišem a već je bio kao koplje spremno za boj. Njeno stenjanje je bilo potisnuto stenjanjem i puštanjem krika zadovoljstva moga prijatelja. Ulazio je do jaja dok je je njena guza poput želatina talasala i pravila razne vragolije. Kako je bila naučena, pokazla je da zna mnogo. . . Nije dugo izdržao, izvadio ga je i poprskao mlazom sperme po razigranoj guzi. Sela ja na mene. Lagano ga je strpala u sebe. Moja kurčina je manja ali mnogo mnogo deblja, prilagođavala se takvoj situaciji. Čim ga je do jaja lagano strpala u sebe počela je da divlja jer je do sada bila i više nego razrađena.

I mene je dovela do krika zadovoljstva. Dok se nabijala tako da je pri tome koristila svaki mililmetar kurca svo vreme sam u svojim šakam imao njene moćne guzove koje je moja batina osetno razdvojila. Dao sam joj da mi ga lagano liže a prijatelj je prišao s guza i lagano ušao u čmar. Podmazana je i ne treba dodatno mazanje a on se ipak mučio dok je ulazio praveći bolne grimase. Prošlo mi je kroz glavu a kako cu tek ja da se namučim a jednstavno moram probati to moćno dupe na koje sam najbolje svršavao u kupatliu stana. Lagano je guzio dok je meni obrađiala glavić jezikom i usnama i povremeno se izmicala kad bi joj dublje trpao i skretao kurčinom na stranu.

Peti dan je došla u sobu rano ujutro kako bi nas sigurno zatekla jer smo lumpovali po celu noć, a rekla nam je, opet stidno, kako joj ne izlazi iz glave ona noć. Rekla je da je to za nju bilo kao u najlepšem snu i još jednom nas zamolila da to bude naša tajna rekavši da bi se za nekih godinu dana kada odemo iz grada i krenemo da studiramo mogli naći i pokušati ponoviti isto.

Izvor: Kupidon
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar