24°C

Beograd

NJEGOV JEZIK ME SILOVITO PALIO: Snažno sam ga obuhvatila i kukovima se sve jače nabijala na njegovu k****! Prodori su sada bili još jači i žešći!

Bila je prošla ponoć i znala sam da se suprug neće vratiti pre svitanja. Kao i prethodnih noći sigurno će biti pijan i neće ni primetiti jesam li u krevetu. Dok sam razmišljala o tome kako ostvariti svoj naum, čula sam kako Vedran dolazi. Znala sam da će najprije ući u svoju kuću, a onda krenuti u ponoćni obilazak apartmana u koji je zalazio gotovo svake noći. Gospođa i njena prijateljica su otišle pre nekoliko sati na susedno ostrvo brodićem i znala sam da se neće brzo vratiti. Uostalom, nisam želela o tome ni razmišljati nego sam ustala i prošetala do terase.

Vrata susednog apartmana bila su otvorena. Ušla sam i legla na krevet. Čula sam okretanje ključa u bravi. Znala sam da “mali” dolazi na partiju jebačine. Otvorila sam oči i u mraku videla obrise njegovog tela. Verovatno je mislio da spavam. Lagano se skidao, a ja sam uživala promatrajući njegovo telo. Kad je skinuo bokserice mislila sam da ću vrisnuti. Imao je ogroman kurac, komad kakav nikad u životu nisam videla, a kamoli probala.

Ovo što je on imao među nogama zaista je bio redak primerak, impozantnih dimenzija. Zatvorio je prozor i jedva sam čekala da mi ga zabije svom njegovom veličinom. Nisam mislila da sam u tuđem apartmanu, niti na supruga, moje misli bile su usmerene samo na Vedrana i njegovu batinu.

Stao je pored kreveta, neko vreme me promatrao, a zatim se spustio do mene. Bojala sam se da me ne prepozna. Na trenutak sam prestala disati, a on je spustio usne na moj vrat i počeo ga lizati. Njegove ruke već su otkopčavale moju letnju haljinicu, ispod koje nije bilo ničega. Njegov jezik me silovito palio. Kad je prešao na bradavice i počeo ih lizati i grickati, među nogama me zažarilo. Pička mi je počela ispuštati sokove strasti i požude. Vrh njegovog tvrdog kurca osetila sam na svojim butinama. Poželela sam ga primiti, ali bilo mi je tako lepo da se nisam imala volje pomaknuti. Lice je zagnjurio među moje velike i nabrekle sise, a rukama mi je čvrsto stiskao butine. Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gde je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.

Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sledećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku. Kad sam osjetila njegov glavić nisam znala šta bih od sreće koja me obuzela. Bila sam izvan sebe osećajući kako ga gura sve dublje u mene. Trpela sam ugodnu i slatku bol koja me potpuno obuzimala. Ritmički sam stavila u funkciju vaginalne mišiće, stežući njegov kurac i vrteći guzom, kako bi mu bilo što lepše. Kad je strpao u mene svoju kurčinu do kraja, ili bolje reći dokle je mogao, počeo je s odmerenim prodorima.
Ah! Oh! -

Polako ga je gurao i izvlačio. Osećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime vrteo, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma. Želela sam da i on svrši, jer se toliko trudio da mi ugodi. Snažno sam ga obuhvatila i kukovima se sve jače nabijala na njegovu batinu. Prodori su sada bili još jači i žešći. Udaranje njegovih jaja po mom šupku i snažno bolno prodiranje dovelo me do ludog orgazma. Nikada do tada nisam tako osetila muško svršavanje. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj srećnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala.

U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Jednu je dodao meni i smireno pušio. Nisam mogla izdržati pa sam obuhvatila njegovu kurčinu, blago sam raširila noge tresući se od uzbuđenja. Skupila sam kosu i napravila punđu isto kao što je to radila gospođa do nas. Bile smo slične visine, obe smo imale izražene obline, tako da nisam strahovala da će Vedran u mraku raspoznati jednu od druge. Grudi su mi podrhtavale, bradavice se ukrutile, a usta se osušila. Nakon nekoliko pokreta moje ruke, njegov kurac počeo je rasti. Igrala sam se njegovim jajima i povremeno bih oblizala vrh njegovog rumenog glavića.

To me snažno uzbuđivalo, pa sam ga željno uvlačila u usta, osećajući ga duboko u grlu. Polako me privukao na sebe. Klečeći, polako sam ga uvlačila u pičku. Jebali smo se tako sve dok ga nisam počela halapljivo uvlačiti. Tako najbrže svršim, a s ovim mladim pastuhom to je bilo još lakše. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Bilo je predivno. Držao me je za sise i jebao me poput životinje. Parili smo se žestoko, baš kao mužjak i ženka koji su se prepoznali i potpuno prepustili nagonu. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Ipak, strahovala sam da se ne vrati moja komšinica ili još gore moj suprug.

U jednom trenutku sa zavodničkim osmehom je izustio:
Kako je lepo jebati se s tobom! -
Hvala na komplimentu! -
Nema na čemu, može li i drugi put? -
Naravno – uzvratila sam, dodavši da je za prvi put bilo i više nego izvrsno.

Ćutala sam i osećala nelagodu što me je otkrio. Bila sam zbunjena i nisam znala šta bih rekla. Zato je mali Vedran znao.

Njih dve su otputovale danas. Kad sam noćas dolazio tražio sam te u apartmanu jer sam znao da želiš biti sa mnom. Tvoj pohotljivi pogled i zavodljivo držanje govorili su mi sve. Nadam se da si i ti primetila kako te želim. Na sreću ona više neće letovati ovde. -
Misliš da ću ja letovati? -
Bilo bi lepo. Usput, ovaj apartman će biti slobodan još sedam dana. Ako ti nije problem možemo se ovde nalaziti dok ostali spavaju. -
Videćemo. -

Kad je prislonio svoje usne na moje znala sam da nemam šta razmišljati. Dane sam provodila u kupanju, sunčanju i šetnji. Svake večeri sam ostajala sediti na terasi. Suprug bi odlazio u konobu ili bi spavao, a deca su izmorena od kupanja spavala bez problema. Ja sam uživala više nego ikad. Bilo je to i više od uživanja. Poput bludnice sam podavala pizdu gazdinom sinu, mladiću s ogromnom kurčinom. On me jebao kao niko i usrećivao beskrajno. I nije mi žao. Dapače. Jedva čekam sledeće leto. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoje ostrvo, gazdinih sinova ima svuda na Jadranu. Nadam se iskreno, s tako velikim kurčevima poput Vedranovog. I tako jebežljivih!

Izvor: Sex Centrala
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar