25°C

Beograd

SAMO JE UZDAHNULA I ZATVORILA OČI: Počela je da se trese, stenje! Svrš***** je tu, na kolenima, naslonjena leđima na mene!

Krenuo sam na posao, i nešto mi je reklo da siđem sa busa u Budvi. Lep dan, sunce je već izašlo. Leto je. Polako hodam trotoarom uz magistralu. Turisti već trče prema plaži, kratke lepršave haljinice, kupaći, dušeci i sve što prati leto. Polugole dame užurbano šibaju prema plaži. Posmatram to šerenilo kad pored mene staje audi. Otvara se prozor i lepotica iz auta pita: - Treba prevoz? - Pogledam unutra, uh, riba u kratkoj suknjici, dobre noge, bez grudnjaka, ah pomislim da sanjam. Ko da odbije takvu ponudu. Kažem: - Da. - I ona se nagnu da iznutra otvori vrata, i dade mi prelepi pogled na svoje grudi koje samo što ne iskočiše iz haljinice.

U bermudama sam, a ovaj moj neposluško je već odreagovao i uspravio se, što je postalo jako vidno. Ona je samo pogledala, jezikom prešla preko donje usne, ali nije rekla ništa. Ulazim i sedam. - Dokle? - jednostavno upita. - Bar - odgovorih. Postaje nemoguće odvojiti pogled od lepih nožica koje dodaju gas i stiskaju kvačilo. Počinjemo neobaveznu konverzaciju ko je odakle i šta tu radi. Došla je malo na odmor i traži dobru plažu. Metri asfalta ostaju iza nas, vozi oštro pa se u krivinama naginjemo jedno prema drugom. U jednom trenu u krivini ruka joj sa mjenjača pada na moju nogu. Samo je u trenutak stisla šaku i povukla ruku i stavila je na svoju golu butinu. Haljinica se podigla, reklo bi se previše, da nije napadno i da se malo sagnem verovatno bih joj video gaćice.

Svojim dlanom poklapam njen na butini i polako ga stisnem. Razdvaja prste tako da moji propadaju i sad dodiruju njenu golu kožu butine. Stisnem je lagano i čujem samo doboko „uhhhhh”. Pogledali smo se, nasmejala se svojim zamamnim osmehom. Pokazao sam joj skretanje i sišli smo do mora.

Plaža skoro pusta. Idemo prema kraju, ona lagano meša guzom ispred mene, haljinicu vetar njiše, ali nikako da joj vidim tange. Prešli smo iza stena, mala plažica. Odlučuje da ostanemo ovde. Vadi peškir i saginje se da ga prostre, haljinica se diže, aaaaaaaaaaaaa, pa ona nema ni gaćice! Ostajem skamenjen par sekundi. Ona leđima okrenuta meni, klekne na peškir da ga poravna. Doletim do nje, kleknem iza nje, zagrlim preko grudi, i poljubim sa strane u vrat. Samo je uzdahnula i zatvorila oči. Počeo sam je milovati po grudima i vratu, samo je uzdisala. Moji dlanovi su nalazili put svuda, stiskao sam joj grudi i polako prstima penjao se unutrašnjom stranom butina. Čim sam dodirnuo preponu naslonila je glavu na moje grudi i uzdahnula tiho, opasno.

Prstima sam polako krenuo prema središtu njenog zadovoljstva, mmm, depilirano, glatko, toplo i vlažno. Dodirnuo sam joj klitoris, počela je da drhti, da se trese, stenje. Svršavala je tu na kolenima, naslonjena leđima na mene. Držao sam je prstom u pici i dlanom na dojki da ne padne. Kad je smirila disanje okrenula je glavu i prvi put smo se poljubili. Dugo, vlažno, jezici su nam se ispreplitali.

Osetio sam da se njena ruka zavlači između nas. Tražila ga je, polako mu otvorila put napolje. Draškala mi je jaja i guzom se nameštala na njega. Malo sam se spustio i podižući se ugurao sam ga u njenu mokru toplu picu. Podigao sam se na kolena a ona je bila nabijena skroz na njega jer sam je podigao sa zemlje. Nastavio sam da pomalo spuštam i dižem, rukom sam milovao klit, a drugom zavrtao bradavicu, polako, da ne boli suviše. Opet je počela da se trese i svršava, samo je ovaj put bila glasnija pa sam joj dao dva prsta da sisa.

Pustio sam je i nagla se napred na ruke. Dozvolio sam da kolenima dodirne tlo i počeo jako da je jebem od pozadi. Stenjala je, krištala, vikala. Opet sam joj dao prste da ih sisa da baš ne privlači sve sa plaže ka nama.
Ponovo je počela svršavati tako se silovito nabijajući se sama na kurac. Pobegla je napred i okrenula se. Uzela ga je u usta i počela cuclati. Rukama mi je draškala jaja. Nisam mogao više, i ja sam počeo svršavati. Punio sam joj usta u mlazevima. Nije ga ispuštala, a na kraju ga je i olizala celog. Ispravila se i pogledala me onako mazno, kao posle dobrog sexa. Zagrlio sam je snažno i počeli smo da se ljubimo do zalaska sunca...

Izvor: Sex Centrala
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar