2°C

Beograd

DA PROVERI ŠTA JE NAPRAVIO: Kako se NEVALJALI PLASTIČAR uverio u kvalitet NJENIH SILIKONA u bolničkom WC-u!

Hodala je laganim korakom niz hodnik. Znala je da je on čeka. Bila je napaljena, pohotna, ali istovremeno i puna straha da ih neko ne vidi. Čekao ju je u WC-u bolnice. Ušla je tiho, pomalo preplašeno i ugledala ga. Izgledao je jebeno dobro u svom belom mantilu. Zaključao je vrata i počeli su se ljubiti.

A onda joj je zadigao spavaćicu. Jednom rukom milovao joj je sise, ogromne i čvrste,, a druga mu je već bila na njenom klitorisu. Bila je totalno vlažna i napaljena. Otkopčala mu je pantalone i gurnula ruku. Kurac je bio čvrst, napet i pohotno je čekao. Nije mogla da odoli. Kleknula je pred njega. čvrsto uhvatila kurac sa obe ruke i strpala ga u usta. Lizala ga je i pohotno pušila, a toliko ga je želela u sebi.

Lekar i pacijentkinja u WC-u bolnice! Pravi skandal. To ih je dodatno palilo. Ustala je, rukama se naslonila na zid i raširila noge jer je toliko želela da ga ima u sebi. Zabio joj je kurčinu i počeo ludački da se nabija; njeni sokovi cedili su mu se niz jaja, osećali su kako im se cela tela dodiruju. Zabacila je glavu kako bi mogla da ga gleda i ljubi. Držao je za sise, vukao ih, štipao bradavice, vrištala je pod njegovim rukama...

Seo je na dasku WC školjke i povukao je da ga zajaše. Kurac je blistao od njenih sokova, onako velik i čvrst. Zajašila ga je i nabijala se na njega tako da su joj sise možno skakale. Osećala ga je duboko i htela je da bude još dublje. Palio je i on i njegov kurac i seks na javnom mestu; onaj strah da će ih neko uhvatiti. Ustala je. Sada je on klečao pred njom. Podigla je jednu nogu na njegovo rame. Milovao joj je guzu i lizao klitoris. Njegov jezik palacao je po njenoj pički, a sokovi su mu se cedili niz bradu. Osećala se kao da lebdi, telo joj je podrhtavalo. Držala ga je za glavu i milovala po kosi. Osetila je grč u želucu, telo joj je treperilo. Osećala se kao da je u tuđem telu. Jeben osećaj. Da, svršila je na njegovom jeziku u smrdljivom WC-u bolnice. Ali to joj nije bilo bitno. Samo da je s njim.

Nije mogla da mu dopusti da ostane pun. Zagrlila ga je i poljubila, tako da je osetila svoje sokova na njegovim usnama. Podigla je jednu nogu, a on joj se zabio. Prislonio ju je na zid i nabijao se u nju. Osetio je da će svršiti. Ali nije želeo klasiku. Morala je ponovo da klekne pred njega. Drkala mu je kurac i nežno ga lizala. Osetio je da je blizu. Zgrabio je kurac i izdrkao joj je po licu i ustima. Osetila je slani ukus njegove sperme i to joj je bilo veliko zadovoljstvo. Ustala je i prstom pokupila spermu sa lica pa je polizala.

- Dobre sise - rekao je kroz osmeh, naslonjen na pločice.

- Pa ti si ih pravio, moraju da budu dobre - nasmejala se i otišla u sobu, da legne dok sestre ne primete da je nema.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar