1°C

Beograd

BRADAVICE SU JOJ NATEKLE KAO ŠLJIVE: Zaskočio sam nastavnicu matematike na katedri, a onda sam joj stavio u guzu!

Pošto mi u školi matematika nikako nije išla odlučio sam da odem na časove matematike. Nisam znao kod koga da idem pa sam video u zgradi da moja komšinica predaje privatne časove matematike. Nisam čekao ni sekunde, odmah sam poleteo da je pitam da li ima vremena i mene da ubaci u časove…

Mislio sam da časove drži po grupama ali na svu sreću privatne časove, držala mi je sama. Rekla je da dođem sutra oko 12 sati. E sad malo da opišemo nastavnicu. Bila je mlađa devojka oko 20-ak godina, lepe duge kose, jako niske građe i sa OGROMNIM sisama. Nosila je neke mekše brushaltere tako da su joj se bradavice uvek ocrtavale kao šljive.

Došao sam na prvi čas u 12 sati i pozvonio joj na stan, otvorila je vrata i odmah sam se skamenio, a kurac je odjednom počeo da se diže. Ogromne sise na njoj su se ocrtavale a pritom je bila obučena u košuljicu sa otkopčanim dugmetom pri vrhu da se tačno vidi rascep koji razdvaja dve ogromne sise.

Seli smo za što i prešli na matematiku. Sto je bio nizak pa su joj se sise naslonile na sto a košulja otvorila toliko da joj je malo falilo da joj iskoče bradavice.

Nije bilo šanse da ispratim nastavu pa sam joj se zagledao u sise i ispod stola izvadio svoju tvrdu nadignutu kurčinu. Počeo sam da ga drkam sve jače i jače i mislim da je ona to primetila. Ustala je sa stola sa pričom da ide u toalet.

Tada sam skroz skinuo gaće i izvadio kurac i počeo drkati iz sve snage dok kurac nije prešao 19-20 cm.

Dok je išla u wc na ogromnoj guzici ocrtale su se tange koje je tog dana nosila. Kada sam čuo zvuk iz toaleta znao sam da se vraća, vratio sam kurac u gaće i prevukao trenerku preko ali tačno tako da ona primeti veliku nadignutu kurčinu preko trenerke.

Kada se vraćala primetio sam kako su joj ispale oči kada je primetila nadignut kurac pod stolom. Sela je da nastavi da predaje i rekla je: „Jooj koliko je vrućeee” i otkopčala još jedno dugme. Sad nije falilo ništa tačno joj je ispala bradavica a ja u tom trenu samo što nisam svršio. Tražio sam da odem u toalet i dopustila me je. Čim sam došao u toalet isvršavao sam se kao nikad do tad.

Sačekao sam par minuta da bi kurac bio spreman za drugu rundu.

Vraćam se za sto a nastavnica crvena u faci, sa obe ispale sise me gleda i pita da li možemo nastaviti. Nastavljamo sa matematikom a ja joj gledam u sise i vadim kurac. Nastavnica primećuje kako levo rame skakuće gore-dole i saznaje da ga drkam. Desnom rukom piše zadatak dok levom zavlači ruke i hvata moj kurac iz sve snage.

Kreće da ga drka gore-dole sve brže i brže, dok ja krećem da dahćem pri svoj napetosti. Ona mi u tom trenutku odmah hvata ruku i gura je u svoje vlažne gaćice. Krenuo sam da joj čeprkam po vlažnom kliturisu sve dok se nije prepalila.

Tada joj guram prst u pičkicu i ona kreće da vrišti. Ustaje sa stolice i pada na kolena. Steže mi kurac i polako ga stavlja u usta i govori mi kako dugo vremena nije videla toliki kurac (doduše 20 cm nije nešto veliko ali ta debljina je bila zanosna).

Pušila mi je tako 5 minuta a ja sam joj gurao glavu da mi proguta skoro ceo kurac i dok ne počne da krklja i guši se od debele kite.

Uhvatio sam je za kosu i bacio na krevet koji je bio odmah pored stola. Skinuo sam joj trenerku i počeo da joj ližem mokru pičkicu i da joj guram jezik skroz dok nije počela da jeca od uživanja. Tada mi je rekla: „GURNI MI TU KURČINU”.

Odmah sam joj nabio celu dužinu kurca dok je ona vrištala iz sve snage od užitka. Govorila je: „JAČE, JAČE”, dok je meni kurac bio sav mokar od vlažnosti njen pičkice. Kurac je toliko bio tvrd da su vene bile ocrtane kao nikada do sad.

Tada sam odlučio da joj gurnem kurčinu u njenu guzicu. Rekla mi je da nikada do tada nije imala kitu u svom ogromnom dupetu.

Polako sam počeo da joj otvaram i širim rupu u njenoj prelepoj guzici i onda sam gurnuo ceo kurac u nju. Ona je vrištala ali u isto vreme uživala u tome bio sam pred kraj da svršim i to sam joj rekao ali ona je rekla: „NE PRESTAJ, SAMO ME JEBI JAČE. SVRŠI U MENE”.

Jebao sam je sve brže i brže i sperma je krenula i izletela iz glavića dok nije napunila njenu guzu. Kad sam izvadio kurac sperma mi se slivala niz njeno oblo dupe.

Odmah mi je zgrabila kitu i sisala dog nije svu spermu isisala i progutala. Gledala me je zadovoljno i rekla da jedva čeka sledeći čas.

Izvor: Tomiradi.com
Foto:Twitter/ImPetaJensen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar