9°C

Beograd

OVAKO SAM PUMPAO MOJU NASTAVNICU: Dok sam joj ubacivao prst u rupicu tražila je još jače!

Oduvek sam voleo dobre ribe al najvise me je palila moja nastavnica Krasa. Bila je plavusa sa velikim sisama i veoma rasvijenom pickicom. Jednog dana kada smo imali cas muzickog ona je bila pored mene i htela je da pusti muziku. Predivna plavusa nije imala gde da sedne pa je sela kod mene u krilo. Nisam mogao da se suzdrzim a da mi se nedigne kurac. A i primetio sam kako je i ona osetila pritisak moje batine. Osetio sam kako me hvata za kurac. I dalje nisam hteo da rizukujem sacekao sam da se zavrsi cas. Posle casa posao sam da izadjem, medjutim cuo sam kako me je moja nastavnica zvala da udjem u ucionicu.

Dakle, uhvalitila me je za ruku. Nista nisam cekao. Odmah smo poceli da se strasno ljubimo da sisamo jezike mazili smo se slatko sisali jezike lubili. . i osecao sam njen dah tokom strasnih poljupca. Rekla mi je da ga zeli usta ODMAH!!! uzeo sam svojih 18 cm u ruku i poceo joj gurati. Sisala ga je tako pohlepno i jako jezik joj je bio tako dobar i nezan da je to mene jos vise palilo pri njenom pusenju. Ona ga je pusila sisala mazila gutala gutala ga je veoma jako i veoma lepo. Radila je to veoma iskusno. Meni je to sve vise godilo pusila ga je 15 min a onda posle toga sam joj sisao bradavice mazili se mesio sise lizao cmar kao i slatku i socnu pickicu. Onda ga je zelela u sebi odma sam to prihvatio. Prvo sam u picku polako poceo gurat. Radio sam to oprezno i nezno. Ali, da bi lakse islo uzeo sam kremu i onda namazao sam njenu nabreklu pickicu kao i moj crven kurac.

Odjednom sam osetio kako je usao potpuno ceo. Onda sam poceo polako pumpai sve jace i jace u pocetku sam polako ali posle sam se potpuno opustio. Tucao sam je kao nikad pre molila me je da to ja jos radim ja sam jace i jace gurao. Tako je meni to prijalo tucao sam je divljacki. Kao nikad pre a cuo sam i njen dah koji me je dodatno palio. Poceo sam sve jace i jace da je tu sam video sam na njenom licu kako je moje nevidjeno brzo tucanje zadovoljava. A i meni je to moje jako i snazno divljacko tucanje potpuno zadovoljava tucao sam jako i snazno kao nikad pre. Osetio sam da mi se grce jaja uskoro cu svrsiti brzo sam ga izvadio. Onda smo u bulju uz malu pomoc kreme poceo sam joj ga gurati u bulju. Ona je podnela u pocetku bol dok je ulazio. Ali kasnije kad je usao sve je bilo ok poceo sam polako tucati pa sve snaznije bol joj je potpuno nestala. Ja sam se opustio i pumpao kao nikad pre. Ona je samo stenjela i sinula od zadovoljstva. A i menije jako godilo kako je jako i snazno potpuno divljasku tucam ona je rekla da je rasturim ja sam tako i cinio snazno sam je tucao u bulju. Jaja su samo udarala u njen cmar a njenu guzovi u moje prepone.

Sto me je dodatno palilo poceo sam sve jace i jace ona je vikala tako tako. To me je njeno dahtanje sve vise palilo poceo sam JOS JACE!!!stenjali smo obadvoje od zadovoljstva bilo je to tako lepo iskustvo sa mojam nastavnicom Krasom. Onda sam osetio kako nailazi potok sperme brzo sam ga izvadio iz bulje i stavio u pickicu. Onda sam je pumpao u picketinu SVE JACE I JACE!!!!!!! Na nasim licima se samo moglo videti zadovoljstvo. Tucao sam je u picku tako snazno i ja i ona SINULI SMO OD ZADOVOLJSTVA!!!Onda sam osetio da cu uskoro svrsiti izvadio sam ga iz nabekle pice i poceo joj divljacki svrsavari u usta spermi nikad kraja maz sperme nikad da prestane samo ga je sisala i pohlepno gutala svaku kap sperme. Dugo sam joj svrsavao u usta samo ga je drzala u ustima i sisala moj nektar moju slatku vrucu i hranljivu semenu tecnost(spermu).

Onda sam joj svrsio izmedju sisa i svuda po telu i licu sperma je isla na sve strane ona je svaku kap moje vruce sveze sperme gutala ONA JE SAMO PUSILA I LIZALA SPERMU!!!Na kraju je i ona svrsila polizao sam njenu pickicu i njene socne sokove i nektare. Nektar joj je tako sladak. Pickica joj je veoma socna i plodna nikad do sada nisam polizao socniju pickicu nego picke moje nastavnice Krase. Onda posle ovakvog tucanja ja i moja nastavnica smo se umorno i potpuno iscrpljeno svalili na sto pricali smo ljubii smo se stvarno posle ove ovakve JEBACINE!!! nismo mogli vise. Samo smo se svalili na klavir. Bili smo jako umorni , znojavi i iscrpljeni. Samo smo hvatali dah od naseg PREDIVNOG TUCANJA!!!!! Duboko smo disali. Obukli smo se i dogovorili da posle svakog petka posle casova da se divljacki kao i sada pokaramo i naravno to obecanje smo odrzali a naravno da smo se jos kao i sada divljacki TUCALI!!!!!!!!!!. . . . . . ALI O TOME NEKI DRUGI PUT!!!!!!. . . . . POZDRAV. . . . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izvor: erotskeprice.ws
Foto: Twitter/cosinsokolov, Twitter/Horny Facts

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar