7°C

Beograd

KRIKNULA JE JAKO: Nesvesni grčevi njene unutrašnosti su pojačavali moj užitak!

Sedeo sam, cekajuci je u tisini njenog stana. Odsutno sam vrteo casicu kroz prste, istovremeno preturajuci po svojim mislima. Alkohol je bio dobar i jak i njegova toplota je malo olabavila cvor koji sam osecao u zelucu.

Prenuo me je zvuk kljuca, zatim i otvaranje vrata. Pojavila se pomalo zadihana, noseci pune kese. Trznula se kada me je videla: “Hej, nisam te ocekivala danas…” Nasmesila se i gledala me je dok je vadila namirnice na sto. “Vraticu ti kljuc ako ti smeta sto dolazim neneajavljen” – rekao sam ozbiljno. “Ma neee… Pogresno si me shvatio…” – ostavila je napola pune kese i prisla mi sa onim svojim polu-zagonetnim, polu-kurvinskim osmehom. Dobro je znala da ga obozavam jos od kada je prvi put, zadihana i znojava nakon snaznog orgazma, otvorila oci, pogledala me i nasmejala se isto tako…

Poljubila me je socno, uvlaceci jezik duboko u moja usta. Uhvato sam je grubo za kosu i uvalio joj svoj jos dublje. Borili smo se jezicima neko vreme, osetio sam kako joj disanje postaje teze. Bez reci sam ustao i jos uvek je drzeci za kosu odvukao i posadio na trosed. Stao sam ispred nje i gledajuci je u oci, otkopcao slic i izvadio poludignut kurac.
Otvori usta…” - naredio sam joj.
Mmm, neko se bas popalio…” – opet onaj njen osmeh. Oblizavsi usne, obuhvatila mi je glavic, dirajuci rupicu jezikom. “Dobra je…” - pomislio sam po ko zna koji put, dok ga je lagano navlacila i vrtela jezikom. Iskustvom bi nadoknadila to sto nije mogla da ga uzme celog. Jednom, prilicno pijana, dosla je skoro do kraja, ali nije uspela da ugura i taj zadnji centimetar. Ubrzala je tempo, osetio sam da uziva i ona.

Uhvatio sam je za kosu i bez upozorenja ga nabio do kraja. Zagrcnula se i iskolacila oci pokusavajuci da me odgurne, ali cvrsto sam je drzao. Mlatarila je rukama, udarajuci me po stomaku. Olabavio sam stisak i uspela je da ga izvuce do pola. Zedno je udahnula kroz puna usta i pogledala me je suznih ociju. Gledajuci je odozgo opet sam ga polako nabio do kraja, drzao je kratko tako, pa izvadio do pola. Ponovo se zagrcnula, pokusala je nesto da kaze, ali nije mogla. Uhvatio sam ritam i gurao joj glavu, gledajuci je celo vreme. Odustala je od pokusaja da me odgurne i oslobodi se, umesto toga pocela je izvijati vrat svaki put kad bi usao do kraja. Zatvorila je oci, jos uvek bi se povremeno zadavila i pokusala da me iskaslje. Osetio sam njen jezik kako opet stidljivo istrazuje moju muskost. Na tren je otvorila oci i pogledala me je. Oduvek je bila dominantna u seksu, znao sam da nikad nece priznati, mozda cak ni samoj sebi, njenu submisivnu stranu, ali taj kratki pogled je izdao – uzivala je u ovome.

Izvukao sam ga, jos uvek je drzeci za kosu. Pogledala me je zadihana, otvorenih usta umazanim pljuvackom. Bez reci sam je okrenuo i presavio preko troseda. Zadigao sam joj haljinu, sklonio gacice u stranu i protrljao rupicu glavicem. Bila je mokra, kao sto sam i ocekivao. Lako sam usao i cuo njen zadovoljan uzdah. Dosao sam do kraja, pauzirao i polako ga izvukao, ostavljajuci samo glavic unutra. Uhvatio sam je za kukove i poceo da je jebem u istom sporom ritmu. Uzdisala je sve glasnije i pocela sama da se nabija unazad kad god bih ulazio u nju. Pri tome bi izbacila dupe u vis i pruzila mi odlican pogled na njenu drugu rupicu. Tako divno ruzicasta, uska i nepoznata. Nije htela cak ni da razgovara o mogucnosti, jednom u naletu strasti, dok me je jahala, ubacio sam vrh prsta, gadno smo se posvadzali zbog toga.

Uzitak me je obuzimao i ubrzao sam tempo. Uzivala je i ona, sada vec glasno, nabijajuci se sve jace. “Nece jos dugo…” - pomislio sam. Uvek je lako dolazila do vrhunca, bez razlike dali je bio kurac, jezik ili prst. Ni sam nisam bio daleko, mozda jos desetak uboda, pet, tri… Tren pre nego sto smo svrsili, izvadio sam ga i u jednom brzom potezu ugurao u drugu rupicu. Bila je opustena, kurac mi je bio klizav i nije bilo puno otpora. Kriknula je jako. Pao sam preko nje citavom tezinom, ne dajuci joj prostora za beg. Nesvesni grcevi njene unutrasnjosti dok je pokusavala da me izbaci samo su pojacavali moj uzitak. Punio sam je dugo i obilno. Ostao sam u njoj nakon toga, dok se ona tresla i jecala. Izvukao sam vec omlitaveli kurac i ustao od nje. Rupica joj se odmah cvrsto zatvorila iza mene. Gledao sam je dok sam se brisao i zakopcavao slic. Nakon nekog vremena, drhtavo se okrenula, razmazanih ociju punih boli. Pokusala je nesto da kaze, ali glas je izdao.

Gledali smo se. “Znam sve.” – rekao sam – “Gde ste se gledali, u kojem hotelu ste se jebali…”. Bol u njenim ocima vise nije bila samo fizicka. Opet je pokusala nesto da kaze. Nije mogla. “Ne trazi me vise…” – rekao sam dok sam vadio kluc sa sveznja.

Napolju je bilo toplo i vec se osecao miris proleca u vazduhu. Poceo da zvizdim neku presmicu koju sam jutros cuo na radiju, dok sam isao prema kolima…

Izvor: Klub za odrasle
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar