-1°C

Beograd

Toliko sam bila na*aljena da sam ga želela odmah u sebi...Razmazivala sam prstima sp*rmu po telu...(FOTO)

Oduvek sam bila veoma radoznala, naročito me interesovalo sve što je imalo veze sa seksom. To je bio centar mog interesovanja, tako da sam se trudila da što više saznam iz raznih časopisa, erotskih romana, porno filmova, razgovora sa drugaricama… Često kad vidim nekog muškarca razmišljam kako li jebe, koliki ima kurac i slično. Tada se uzbudim i maštam kako me uzima na sve moguće načine. Ovde ću opisati događaje u kojima sam bila dovoljno hrabra da svoje fantazije sprovedem u delo.

Imala sam 20 godina. Kroz prozor sam posmatrala Zorana, momka mlađeg od mene 2-3 godine, kako cepa drva u mom dvorištu. Moji roditelji su ga zvali da sredi drva, a meni su ostavili novac da mu platim ako završi pre nego što dođu sa posla.
Posmatram ga. Skinuo majicu, ima lepo telo, baš snažno. Gledam ga i pitam se koliki mu je kurac, kako bi izgledalo da me tuca ovako znojav i prljav, da me njegova brada bocka po licu dok se ljubimo… Ne mogu da se oduprem takvim mislima. Vlažim sve više, toplota se širi telom. Pozivam ga na kafu, da malo odmori. Ubrzo je ušao u kuću. – Nisi morao da oblačiš majicu, lepo izgledaš bez nje. – kažem koketno, a on se samo nasmešio. Ceo razgovor uz kafu je slično prošao, nije obraćao pažnju na moje koketiranje, bio je nekako ozbiljan i ćutljiv. To me još više napalilo, želela sam ga.
Otišla sam u kupatilo i skinula se. Gledala sam svoj odraz u ogledalu. Duga smeđa kosa, zelene oči, pune usne, mali prćast nos, sise srednje veličine, lepe, sa krupnim bradavicama… Toliko me momaka muvalo, nemoguće da se njemu ne sviđam. Izašla sam iz kupatila i tako gola ušla u dnevni boravak. Samo je razrogačio oči. Sela sam mu u krilo i poljubila ga. Brada je bockala, svidelo mi se to. – Želim da me jebeš jako! – šapnula sam mu na uvo.

Mazio mi je sise dok sam ga skidala. Ostao je go, a ja sam bila toliko napaljena da sam ga odmah želela u sebi. Legla sam na trosed i povukla ga na mene. Nabio mi je snažno kurac od 16-17cm, tako da sam ciknula. Zastao je, a ja sam ga bodrila da nastavi. Očigledno je bio neiskusan. Bio je napaljen i jako me tucao što mi je odgovaralo. Ruke sam mu stavila na čvrsto dupe i povlačila ga na sebe. Dahtali smo oboje kao ludi. Lice mi je žarila njegova brada.Ubrzala sam pomeranje kukova, kako bih ga dublje primila.
Zagrlio me tako jako da sam jedva disala i još brže me jebao. Stenjala sam dok sam ga osećala u meni, kako prodire.
U poslednjem trenutku je izvadio kurac iz mene i svršio mi po stomaku. Razmazivala sam prstima spermu po telu i uvijala se, još uvek nezadovoljena. Rekla sam mu da legne i kad je to uradio sela na lice. Lizao mi je picu, a njegova brada mi je bockala prepone. – Liži mi klitoris, takooo…. ahhhh… – lepo je lizao za neiskusnog momka.
Okrenula sam se, bili smo u pozi 69. Stavila sam njegov još uvek mlitav kurac u usta. Mirisao je na spermu i znoj, miris koji me doveo do ludila. Osetila sam kako raste u mojim ustima, pa sam nastavila sa pušenjem, dok je on neumorno lizao moju raspomamljenu picu. Konačno je stigao orgazam, strpala sam ceo kurac u usta dok sam svršavala.

Kurac mu je bio dignut i spreman. Nasadila sam se na njega, okrenuta leđima od njegovog lica. Par puta sam se lagano nabila, a onda skroz do kraja. Oslonila sam se na stopala, ruke sam stavila na njegove grudi i dalje sam mu bila okrenuta ledjima, i nabijala se na tvrdu kurčinu. Uhvatio me za bokove i navlačio na kurac, glasno sam stenjala od žestokog seksa. Legla sam na njega, okrenula glavu u stranu da bi smo se ljubili dok mi je mazio sise i otvrdle bradavice. I dalje je bio u meni, a ja sam lagano mešala bokovima, namerno usporivši tempo da ne bi odmah svršio. Par minuta smo se tako lagano tucali, a onda smo promenili pozu. Tu pozu sam htela da isprobam odavno, ali trebao mi je jak momak kao što je on. Stajao je, ja sam ga obgrlila rukama oko ramena, a nogama oko struka. Uz malo muke konačno je ušao u mene. Držao me rukama za guzu i sve snažnije nabijao na kurac. Konačno sam bila jebana u pozi o kojoj sam dugo maštala. Dahtala sam glasno i nekontrolisano dok se krvnički nabijao u mene. Bili smo mokri od znoja. Neumorno me tucao sve dok ponovo nisam uz glasan krik svršila. Ubrzao je ritam. – Svršavam aaaa svršavam… – prostenjao je. Osetila sam vrelu spermu u sebi, bilo je odlično. Zabio se do kraja i ostao tako par sekundi.
Poljubili smo se, a on je otišao da nastavi da radi da bi što pre završio. Zapalila sam cigaru, posmatrala ga kroz prozor i dok mi se sperma slivala iz pice niz butine, razmišljala kako se uvek treba prepustiti fantazijama.
Uvek me je zanimalo kako je imati seks sa starijim muškarcima. Ne starijim par godina, već onim 20-30 godina starijim. Volela sam da maštam o tome dok masturbiram, svaki put maštajući o nekom starijem muškarcu kog poznajem. Znala sam da neću imati mira dok tu moju fantaziju ne ostvarim, a posle mi verovatno neće biti zanimljiva, takva sam, šta mogu. Tako je bilo i sa Zoranom, čim sam ispunila želju da se tucam sa neiskusnim mlađim momkom, nisam više htela da to ponovim, iako je bilo dobro. Tu moju fantaziju je jedan događaj učinio još primamljivijom….

Izvor:SexCentrala
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar