21°C

Beograd

ISPOD SUKNJICE NIJE IMALA GAĆICE: Moj nabrekli K***C prodirao je u njenu vlažnu P***U! (FOTO)
Tražio sam stan preko malih oglasa objavljenih u dnevnim listovima. Gde god sam otisao, bilo je kasno. Bezvoljan sam izašao iz poslednje zgrade koju sam posetio zbog oglasa. Imao sam osećaj da sam napušten. Izgubljen… U glavi se javila ideja. Vratio sam se u istu zgradu. Sad ću da molim. Možda će se neko smilovati. Kod nas u selu nikog ne odbijaju ako pitaš za prenoćište. Možda i u ovom velikom gradu neko ima dušu.
Zvonio sam na prva vrata. Otvoriše se. Izašla je starija žena. – Molim Vas, da li imate stan ili samo prenoćište? Ja sam sa sela. Iz mene su reči same izvirale, nisam ih prosto mogao zaustaviti. Ona me prekinu. – Stvarno sinko, nemam. Okrenu se i ode.

U sledećem stanu nije bilo nikog. Zvonio sam, niko ne otvara. Idem dalje. Uz stepenice potroših poslednju snagu nade. Samo što sam stavio prst na zvono, čuo sam kljuc u bravi i vrata se otvoriše koliko im je lanac dozvoljavao.
– Ko si ti? – prošapta ženski glas. – Molim Vas, ja sam sa sela. Trazim prenoćište ili stan. – Nije ovo hotel. – Znam. Vrata se otvoriše. Pojavi se devojka crne kose u prozirnoj bluzi i kratkoj suknjici. Oči su mi stale. Pluća bez vazduha. Nisam čuo njene reči. – Čovece, ko si ti? lz kog si kraja? Cuješ li ti mene? Došao sam k sebi. Počeo sam da pričam ko navijen, da bih slučajno koju reč zaboravio. - Hajde, udji. Ulazila je polako. Ušao sam za njom. Imao sam osecaj da hodam po slomljenom staklu. Prosto je cvrkutala. – I ja sam sa sela. Moji su pre pet godina došli u grad. Prodali su sve na selu. Kupili su stan kad sam ja završila osnovnu školu. Sada studiram. Dok je pričala, hodala je po stanu. Ja sam se stalno okretao prema njoj. Primetila je. – Sedi. Tu reč sam tih trenutaka najviše želeo da cujem. – Opusti se. Znam kako ti je. Jos osedam selo. Tako mi je drago da imam s kim da razgovaram. Moji su pre par dana otišli na more. Ja moram da učim pa sam zbog toga ostala. lspiti su tu.Večeras prenoći kod mene. Sutra, tražiću stan za tebe. Mnoge poznajem. Stvarno sam bio sretan. Sela je ispred mene. Ionako kratka suknjica još se više izgubila. Nisam imao hrabrosti da pogledam u nju. Hoceš nešto da popiješ? – upitala je podigavši se. – Moze. Nikad nisam verovao u Boga. Tog trenutka sam bio ubedjen da on postoji. lz tih misli me vrati njen glas. – Imam konjak. – Moze. Vratila se sa flašom i sa dve caše. – Sipaj. Ja odoh da zakuvam kafu. Dobio sam snagu. Čim se okrenula, nagnuo sam iz flaše. Oči su htele da iskoče. Konjak je skrenuo u suprotnom pravcu. Prvo sam napunio njenu cašu. Zatim sam opet potegao iz flaše. Trazio sam snagu. Napunih svoju cašu. Hodala je polako noseći tacnu s kafom. Dok je spuštala, video sam njene dojke.- Hoceš da zapališ? – Moze.
Prvi put sam tada stavio cigaru u usta. Nisam imao hrabrosti da kašIjem. Pogledala me je nasmešila se.- Znam. I meni je tako bilo kada sam počinjala. Vidi sad. Pravila je kolutove dima, što me je oslobadjalo. Cas sam gledao u grudi koje su se videle kroz providnu bluzu i duboki dekolte tako da su skoro bile napolju, cas u prekrštene noge. Uz kafu i piće pričali smo o sebi i o svojima. Naizmenični pogledi bili su sve slobodniji. – Sigurno si umoran. Mogao bi ići na kupanje. Ustala je i krenula prema kupatilu. Ja za njom. Stajao sam oslonjen na vrata dok se saginjala i prala kadu. Sve do tada sam mislio da ima crne gaćice. Tek tada sam shvatio da ih uopšte nema. Moje pantalone postale su uske. lspupčenje na njima bilo je sve veće. Ona je to primetila kad se okrenula. – Slobodno se svuci tu pred vratima, da ne kvasiš odeću. Ja moram još da učim. Stajao sam ukočen kao kip. Nisam verovao svojim ušima.Kada se vratila, ja sam još stajao. Primetila je o čemu se radi. – Hajde, svuci se u kupatilu, pa mi daj odeću. Otišao sam bez pogovora. Osećao sam veću slobodu kad sam ušao u kupatilo. Kroz odškrinuta vrata dodao sam joj košulju i pantalone. Bokserice sam zadržao. – Daj i njih! Nisam imao kud. Morao sam ih dati. Uživao sam dok sam se tuširao, samo sam mislio o tome kako nema gaćice.
– Dragana, dodaj mi odeću. Gotov sam. – Stvarno ne mogu. Radim nešto. Uzmi sam. Verovao sam joj. Stavio sam peškir oko sebe i izašao. Stao sam kao ukopan kad sam video da ona drži u ruci moje bokserice. – Hajde, uzmi ih. Daj meni peškir. Ja ću tebi tvoje gaćice. lmao sam utisak da su mi noge zabetonirane za parket. Nisam mogao da se pomerim. Sve mi je bilo kao oduzeto. Jedino mi se kurac mimo moje volje kretao. Bio je sve veći. Prišla je i klekla.
Moje bokserice su odletele u drugi kraj sobe. Jednom rukom je zadigla peškir, drugom uzela njega. Gledao sam šta radi. Blo sam hipnotisan sve do trenutka dok ga nije stavila u usta. Peškir je pao na patos. Soba se vrtela oko mene. Počeo sam ubrzano da dišem. Uzela me je za ruku i povela. Stigli smo do stočica. Tu je stala. Onda se obema rukama naslonila na njega tako da je meni okrenula svoju lepotu. Ja sam i dalje stajao kao ukipljen. Gledao sam u njenu šumicu. – Molim te, pridji bliže. Disala je isprekidano dok sam joj prilazio. Jednom rukom se pridržavala dok je drugom tražila moj kurac. – Hajde. Pridji bliže. Prišao sam bliže. – Stavi ga u moju ruku –zahtevala je. lspunio sam joj želju. Moj se nabrekli kurac vrlo brzo prodirao je u njenu vlažnu mladu picu. Bio sam svestan situacije u kojoj sam se našao. Spustio sam ruke na njene dojke. Ne znam ni sam odkud mi tad dodje snaga da prosto podivljam. Kopao sam po njenoj pički zešće nego što bi kopao bolesnik od zlatne groznice. Nisam znao da je i ona divlja. Počela je da vrišti. – Hajde brže. Molim te. Još! Još! Počeo sam da prskam – Tako! Tako! Daj mi još sperme. Žedna sam. Napuni me.

Malo kasnije, ustala je i poljubila me je. – Dobar si ti jebač. Odoh u kupatilo. Ti popij konjak. Odmah ću ja. Konjak mi je tog trenutka bio neophodan. Pio sam iz flaše. Skupio sam odeću po sobi i počeo da se oblačim. – Šta to radis? – upitala me je kada sam se vratio iz kupatila. Bilo mi je jasno šta treba da radim. Svukoh se na brzinu. . Nisam skidao pogled sa nje.
Rukom mi je pokazala da ustanem. Poslušao sam je. Ona je skliznula u ležeći položaj. – Sad mi pridji i klekni medju moje noge. Kada sam joj ponovo ugledao picu, kada je raširila noge, poludeo sam. Lizao sam je kao sladoled. Toliko me je palila da sam krenuo sve brze. – Joj, joj. To, to. Sad mi daj svoj sok. Molim te. Hajde. Brže, brže. Sama je podigla svoje noge skupljene u kolenima. Bilo mi je lako da udjem u nju. Radio sam što sam brže mogao. Nabijao sam je kao pravu kurvu, jer to i jeste.-Kurvetino, treba ti kurac. Razvaljivao sam je.-Tucaj me, samo tako. Dok sam je nabijao na kurac, grudi su joj se tresle. Uživala je u jebanju, prosto se videlo da samo na kurac mislila. Kurvetina mi je sisala prst kao da sisa kurac, bilo mi je žao što ne mogu ni u usta da joj stavim. Mozak mi je sludela, bio sam pri kraju. Bila je sva raščupana, i samo je isplezila jezik, a ja sam prskao kao lud.Ovaj mi je put tuširanje mnogo više prijalo. Kad sam se vratio, ležaj je bio spreman. Pred spavanje, potegao sam još jednom iz flaše. Samo što sam prispao, Dragana se polako uvukla u postelju pored mene. – Lepše je spavati udvoje. Ne ljutis se? Privukao sam je sebi i poljubio. – Stvarno se ne ljutim. Lagano je milovala moje tromo telo. Trgao sam se kad je rukom prešla preko mog kurca. Nije dala da se pomerim. – Ne. Ti ne mrdaj. Odmori se.

Za kratko vreme on je opet bio spreman. Čudila me je njegova snaga. Ja nisam imao snage da se pomerim, a on je opet bio pun snage. Opet ga je stavila u usta. Imala je osećaj za njega. Milovao sam joj kosu. Dojke. Polako se pridigla, sela na njega. Skakala je na njemu kao jahačica. Počela je da se njiše. Uspeo sam da joj uhvatim dojke i da joj sisam. To je bio vrhunac za oboje.
Ona je brzo zaspala, a ja sam zaspao sam pred samu zoru.

Izvor:sexcentrala.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar