18°C

Beograd

HALAPLJIVO GA JE STRPALA U USTA KAO DA JE JEDVA DOČEKALA: Imala je potpunu kontrolu nad mojim telom!

Ponoć i nešto sitno minuta, ja u autobusu sedim sam i smišljam načine da zaspim. A ne mogu, u busu nikad ne mogu zaspati, kamoli spavati. Sklapam oči, ali od vibracija i trešnje zastarelih olupina, koje nas voze po putu, ne mogu nikako i nimalo. Iako smo već pola sata na putu, iako je bus skoro prazan, sva svetla pogašena osim onoga kod vozača, ja jednostavno ne mogu spavati. Mir je, tiho, niko ne sluša radio, televizori su pogašeni, ako uopšte i rade, a ja ne spavam. Prepuštam se razmišljanju.

Autobus ide za Dubrovnik. Tamo su mi rođaci kojima idem u posetu. Nisam ih video ima već dve i po godine, a kako su me lepo pozvali, pristao sam bez mnogo razmišljanja posetiti ih. Stali smo u Karlovcu i tamo je ušla samo jedna devojka mojih godina, možda tek dve-tri godine starija. Ne da mi je to smetalo. Svidela mi se na prvi pogled, ja njoj takođe. Zato što mi je došla i pitala je li mesto do mene slobodno. Bio sam u zadnjem delu busa, prilično izolovan od ostalih putnika.
- Slobodno je - rekao sam. - Mada imaš iza mesta koliko hoćeš.
- Teraš me od sebe? - pitala me.

Upalila je svetlo iznad sedišta kako bi se smestila, pa sam je bolje promotrio. Crna kosa, kovrdžava i duga, tamne smeđe oči, niska i ugodno popunjena, obla baš na pravim mestima. Nisam muška svinja, samo opisujem što sam vidio.
- Ne teram, dapače - rekao sam. - Uvek je lepo popričati s lepom devojkom. Samo sam mislio da želiš spavati pozadi. Kasno je. -

- Znam - rekla je ona - ali ja u busu nikad ne mogu spavati. Radije pričam s nekim. A ti si jedini budan, pa sam pretpostavila da te muči isti problem.
- Pogodila si - potvrdio sam. - Da se upoznamo, ja sam Ivan. -
- Tihana, drago mi je. -
Pružili smo ruke, nasmešili se, a onda ona ugasi svetlo. Šaptali smo o nama dvoma, o zanimacijama, poslu, nesretnim ljubavima, interesima. Nakon kojih sat-dva dotakli smo se teme seksa.

- Volim ga prakticirati - kazala je Tihana.
Oči su joj se sijale u mraku.
- Volim na sebi osetiti muškarca. -
- Ja stalno spavam sa ženama - rekao sam.
- Budalo! - lupila me onako, nežno, prijateljski. - Bi li ti pomoglo, kad bih ti ga sada izvadila i popušila? -

Sad sam se iznenadio. Ona je moju šutnju protumačila kao pozitivan odgovor, pa počne prtljati oko mog šlica. U tri poteza mi je izvadila kurac i strpala ga u usta, halapljivo kao da je jedva dočekala. Krv mi je nabubrila komadinu do pune veličine, i ja uzdahnem kad je Tihana sklopila svoje usne oko glavića. Osetio sam kako jezikom prelazi preko otvora, a onda ga je izvadila i lizala celom dužinom. Njene ukusne bradavice oko moje jake žile što je tekla duž kurca, njene raspojasane usnice oko mojih jaja, niz kratkih poljubaca i razdražujućih ugriza učinili su da se osećam vrhunski.

Tihana, pomislio sam dok sam je milovao po toj crnoj kovrdžavoj kosi, ovo je prekrasno. I dok je ona u sebe ubacivala najnježniji deo moje anatomije, ja sam je milovao po vratu i kosi, zalazio rukama ispod njene majice i tražio njene grudi, da osetim kakve su joj bradavice, da isprobam lepotu njene punoće pod svojim prstima, u svojim rukama. Ona je imala potpunu kontrolu nad mojim telom i ja sam prestao s istraživanjem njene skrivene intime. Prepustio sam se. Njenim usnama, jeziku, njenom divnom umeću oralnog seksa. Kad je osetila da sam bliži vrhuncu, u obradu je uključila i svoju ruku, pa mi je lagano drkala i sisala, i ja osetim nadolazeći plimni val orgazma.

-Svršit ću - šapnuo sam i izbacivao svoje seme u njena usta, a ona ga je gutala kako je ono nadolazilo. - Tihana, ovo je neverojatno pušenje. -
- Sad ga možeš pospremiti - rekla je. - Kako ti se sidelo? -
Umesto odgovora sam je poljubio. Još sam joj na jeziku mogao probati slanoću sperme. Ljubio sam je, nežno i dugo.
- Bilo je divno - rekao sam. - Dokle putuješ? -
- Do Splita - odgovorila je. - Tamo me čekaju moji. Ali ako želiš, možemo se dogovoriti da se negde nađemo. -
- To bi bilo super - rekao sam. - Hoćeš li sada moći zaspati? -
- Mislim da ne. -
- Što kažeš da iskoristimo noć do kraja? -
Nasmejala se i poljubila me.

Izašli smo nedugo potom i uzeli sobu u motelu pokraj Zadra. Soba je odisala ustajalošću, mala i skučena, sa začuđujuće čistim kupatilom. Tihana je ostavila torbu iza vrata, pored moje, okrenula se i poljubila me. Nije prošla ni minuta, već smo ležali goli jedno na drugome. Ja sam se spustio do njene pičke i jezikom je dražio po klitorisu. Lizao sam je dugo i temeljno, ona se pripremala na orgazam nekoliko puta, ali nije ga bilo. Ne još. Utonuli smo u igru draškanja, izluđivanja i uživanja u njenom telu, koja je potrajala, da bih je napokon doveo do kraja. Svršila je neobuzdano, sva mokra i uzbuđena, stenjući kao atletičarka nakon iscrpljujuće trke.

- Nadam se da je ovo bio samo početak - rekla je i privukla me bliže sebi.
Rukom mi je uzela kurac i lagano ga prodrkala. Stajao je, čvrst i gladak, spreman ući u nju.
- Hoćeš u mene? -

Kimnuo sam. Uvela me u svoju vaginu. Osećao sam kako prodirem u mekoću njenog ženskog otvora i smestio se tamo kao dobrodošao gost. Nismo komplikovali, ne te noći, zadovoljili smo se u misionarskom položaju. Podupro sam se laktovima, a ona me obujmila nogama oko leđa. Tada sam započeo svoj rad, lagano kuckanje po njoj, melodičan niz ulazaka i izlazaka, nalik na atmosferičnu pesmu nedjeljnog predvečerja. Znao sam da je Tihana dobra i da je prava. Svaki put kad sam ušao u nju, bio sam toga svestan. I smeškao sam se od sreće, usprkos uzavreloj situaciji..

Ona je svršila prva. Više puta. Ja sam došao nakon njenog drugog orgazma, razlivajući se po njenoj unutrašnjosti.

- Zatrudnit ćeš -rekao sam kad sam ga izvadio, malenog i sluzavog.
- Onda ćeš me morati ženiti - nasmejala se.

Pribio sam je uz sebe. Zaspali smo okrepljujućim snom, te nas je čekalo i iscrpljujuće jutro.

Izvor: sex-price.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar