20°C

Beograd

PRIJATELJSTVO PRERASLO U STRAST: Vodili smo ljubav kao da se ni ne poznajemo!

Davor i Maja bili su prijatelji čitavu večnost. Maja je volela kraj sebe imati nekoga na koga se mogla osloniti, a Davor je bio upravo takav tip muškarca... Uvek tu kada je trebalo provesti par sati na telefonu tešeći je posle prekida neke glupe veze, bio je na raspolaganju kada je poželela otići pogledati neki film, ići na koncert ili predstavu. Malo po malo shvatila je da Davor i ona funkcioniraju savršeno, idealno dopunjujući jedno drugo. Počela ga je gledati malo drugačije. Se*s se nikada nije otvoreno pojavljivao, ali je počela ubacivati Davora u svoje maštarije dok je mastrubirala i u mašti mu davala da je puni na sve moguće načine.

Nije htela zbog usputnog se*sa izgubiti prijatelja, ali strpljenje joj je bilo na kraju. Dugo je dvojila je li to zaista pametna stvar, što ako ga zaista izgubi? Ipak nije mogla protiv sebe, se*s s Davorom postala je jedna vrsta opsesije, ugodne doduše, ali ipak opsesije. Jednog dana odlučila je uzeti stvari u svoje ruke. Nazvala je Davora na posao, izmislila da joj treba popraviti nešto na kompjuteru. Kompjuteri su bili Davorova slaba točka. Čim je došao u njen stan, sjeo je ispred Majinog računala i počeo raditi, ruke su mu brzo prelazile preko tipkovnice.

Točno je znala što radi i kako će to učiniti. Počela mu je masirati leđa i vrat. Kada je završila počela je masirati njegovu ćelavu glavu. Davor je u zadnje vrijeme rapidno gubio kosu i odlučio se obrijati do kraja, Maji se ta promjena jako svidjela, izgubio se dečak i pojavio muškarac.

Došao je očekivani trenutak, Davor se digao iz stolice i morao se nagnuti preko kompjutera da bi izvukao kabl. Maja je brzo kleknula ispred njega i počela mu masirati međunožje. Željela je probati svog prijatelja, pušiti njegov ku*ac i vidjeti može li natjerati na brzo svršavanje. Osjećala se napaljeno kao nikada u životu. Tek je počela trljati njegov ku*ac preko pantalona, a već je bila blizu svršavanja. Neverojatan osećaj.


Dok je ku*ac rastao ispod njene vešte ruke, spustila je drugo ruku između svojih nogu. Kako je sve pažljivo isplanirala, danas nije stavila gaćice, njezina je pi*kica bila već sva mokra i željna. Strpljenje ju je počelo izdavati, želela je njegovu kur*inu napokon smestiti u usta. Otkopčala mu je pantalone i trgala ih prema dole, a Davorova batina iskočila je ispred njenih očiju u svojoj punoj snazi. Davor još uvijek nije dao ni glasa, ali ničim nije pokazao da mu smeta kada je počela sočno pušiti njegovo koplje. Na Majino veliko zadovoljstvo, veličina Davorove batine prelazila je sve njene maštarije.

Dok je nastavila pomicati glavu u sve bržem ritmu, još je više narastao i morala je skroz rastvoriti usta da bi ga u potpunosti primila. Uz jak coktaj izvukla je ku*ac iz usta, počela mu lizati jaja, a istovremeno se sve jače trljala po žudnoj mačkici. Od Davora nije bilo čuti ni glasa, osim sve glasnijeg disanja. Vratila je ku*ac u usta i sada počela gutati sve dublje i dublje u grlo, Davor je prvi put progovorio:
- Uzmi ga sve do ja*a.

No, bilo je to lakše reći nego učiniti. Dok ga mu je poslušno gutala, Davor se nagnuo i počeo joj otkopčavati košulju. Nije imala velike sise, ali su na njen ponos bile čvrste.
- Digni se i legni na stol.

Voljela je kada je muškarac vodi i odmah se poslušno nagnula preko stola. Davor je smestio ku*ac između sisa, a ona ih je automatski stisnula. Davor se nagnuo, zatvorio oči i uživao u svemu što mu je Maja pružala, nežno ju je podigao, uzeo u naručje, položio na kauč i skinuo joj suknju. Bio je iznenađen kako joj je pi*kica bila ružičasta. Prošlo mu je kroz glavu da je i on često zamišljao kako bi to izgledalo kada bi se poševili. Uvek je primećivao kako prirodno privlači muškarce bez nekog velikog truda. Kroz misli mu je prošao tračak onoga što možda dolazi posle, onoga čega ga je bilo strah, nestaje li možda prijateljstvo i njihov mali svet, ali sada nije imao vremena niti volje za takvu vrstu razmišljanja.

Opkoračio je iznad njenog lica i ponovno udobno smestio batinu u njena spremna usta. Maja je željela okusiti njegovu spe*mu, on se sve jače zabijao. Kada se zagrcnula, izvadio ga je i skupa su se nasmijali. Ponovno je krenuo, osjetio je da se kraj približava, počelo je strujanjem po kičmi, kurac mu se do kraja ukrutio, jaja stvrdnula i onda je jurnula poplava sperme koju je Maja halapljivo gutala, i sam se iznenadio koliko je toga izašlo iz njegovih jaja. Maja je strpljivo sve polizala, baš sve i ono malo sperme sto joj je iscurilo preko brade, lizala je lepljive prste i bila spremna na jos.

Nasmeja mu se i rekla: "Da li smo jos uvek prijatelji?", oboje su prasnuli u smeh, Davor je legnuo kraj nje, poljubio je u kosu, dok mu je ona pocela lagano drkati. "Ti stvarno nemaš nameru stati, zar ne?" govorio je dok se spustao prema njenoj pi*kici. Poceo je kratkim poljupcima krstariti preko njenog trbuha, nogu i bedara, Maja vise nije mogla izdrzati, taman kada mu htela vrisnuti. "Liži me molim te!", on je upravo to napravio: jezikom je poceo kruziti po njenoj vlaznoj ma*kici, najpre polako, pa sve brze i brze, Maja je stiskala svoje bradavice i grizla zapesce da ne bi pocela vriskati, znala je da bi je svi susedi culi.

Taman kada je bila blizu orgazma, Davor je brzo stavio ku*ac u njenu pi*ku mokru od njegovih lizova i pomešanih sokova, odmah je skliznuo do kraja i nabijao se svom snagom, svršila je odmah uz glasni vrisak, sve kočnice su pale, počela je vikati: "Jebi me, jebi me, nemoj stati, daj mi tu kur*inu do kraja...", sve je stalo, okrenuo ju je na trbuh i počeo je divljacki pumpati, sada nije vodio ljubav sa svojom prijateljicom, nego je jebao ženu koju nije poznavao, nabijao se do kraja, nije ga bilo briga da li ju boli ili ne i da li uživa, sav se pretvorio u ku*ac.

Navlačio ju je do kraja, opkoračio ju je, tako da su sada njegova stopala bile u razini njezine glave, tako je mogao jos dublje ulaziti. Gledao je njeno lice potpuno zamagljeno od uzivanja. Jecala je: "Da, tako me jebi, stavi mi ga jos dublje, ajde..." Lagano ju je par puta pljesnuo po zaobljenoj guzi, nije se bunila, vjerojatno nije niti osjetila.

Osjetio je da mu se orgazam ponovno priblizava, jos se par puta brzo zabio, izvadio ga i počeo špricati po njezinoj guzi i ledjima. Kada je stao, osjećao je griznju savjesti, pa upravo je divljački izjebao Maju, svoju najbolju prijateljicu, a ne neku drolju pokupljenu tko zna gdje. Sav znojan legao je kraj nje i rekao: "Oprosti, ne znam što mi je bilo."

Odjednom je čuo njen zvonki smeh: "Budalo jedna, upravo sam prošla kroz najbolju ševu u mojem životu, prestala sam brojati svršavanja, a ti govoris oprosti... ha, ha." Opustili su se, ležali u tišini, Davor je osetio da mu se san približava, u magli je čuo Maju kako govori: "Hej, nisi završio posao na kompjuteru, sutra te čeka jos posla..., jako puno posla."

Izvor: sex-price.com
Foto: Arhiva