20°C

Beograd

JEŽIM SE OD POMISLI NA TVOJ DODIR: Pokorno i strasno primaš moje žustre nasrtaje!

Poželeo sam da stanem ispred tebe, stavim ruke na tvoje bokove i sa tvojim prstima u mojoj kosi dugo ćutim...

Kleknuo bih onda i sa užarenom požudom u sebi krenuo ti prstima uz butine. Osetila bi žar mojih dlanova i jagodica prstiju na svojoj koži. Potražio bi ti gaćice i svukao ih do zglobova. Stavio ti šaku pod guzu, dlanom "osluškivao" kako se grče mišići dok iskoračuješ iz njih. Privio bi obraz uz venerin breg... Osluškivao bih disanje i na obrazu osetio ravnomerno ugibanje i ispravljanje stomaka.

Osmelio bi se tad, povučen strašću i usnama posegnuo za usminama. Noktima bi zagrebala moje teme kad krenem usisavati sokove sa usmina. Ništa drugo osim tvojih uzdaha i laptanja jezika po tvom međunožju ne bi se čulo. A ja bih lizao zaneto, strasno i zaljubljeno.

Krenula bi ti suza od ushićenja, od strasti, od ljubavi, od svesti kako ti telo i um gore. Moja lekovita strast prema tebi topi napetost dugo nabijanu u tvoje mišiće.
Odbacila bi bluzu i grudnjak sa sebe na krevet, ponovo uronila prste u moju kosu i privila me k sebi tamo dole. Dlanovima na mojim obrazima dala mi znak da se leđima pružim po podu.
Uzjahala bi moje lice. Jahala bi ga i svoje sokove utrljavala u njega kao melem. Teški i spori vrhunac preplavio bi svaki mišić na tebi, a onda bi, s prstima obe šake u mojoj kosi, jednostavno stala i zadihano disala.

Otvorio bih oči i pogledao gore, pravo u tvoje zenice. Moje vidno polje polako bi se sužavalo sve dok u njemu ne ostane ništa drugo osim svetline tvojih dužica.
Nadnela bi se tad nad moje lice. Usnama bi ti pokupio suze dok ne spustiš usne na moje. Primio bih jezik u svoja usta i nežno ga upijao. Šakom bi pošao ispod kose, do mesta gde se vrat spaja s glavom i čvrsto te privio uz svoje usne. Drugom šakom prekrio bih ti oči, da spustim kapke i svojim ih usnama pokrijem. Ni u šta da ne gledaš dok te ljubim...
U sebi sam te potražio. U tvom otisku u sebi sam te našao i tako te sagledao. Bio sam na ivici gorke katarze, u iskušenju da prihvatim poraz, ali tvoj otisak u mom umu nije mi to dozvolio. Slike su počele da iskrsavaju, trebalo ih je samo u reči preneti.

Borim se za tebe kao da ću sutra da te prosim. Znaš, ako bi te noćas pronašao neko mnogo bolji, bliži i mlađi, ako bi noćas rešila da se udaš za takvog, svejedno bih želeo da te sačuvam i nađem sebi neko mesto u tvom životu. Slike su postale tako žive i punih boja, tako izražajne da mi je teško da obuzdam njihov tok. Ne znam kako sve da te zamislim, a zamišljam te svakako.
Znam kakav ti je dodir i ježim se od pomisli na njega. Znam kakve su ti oči i tonem u njima. Znam kakve prste imaš i obrazi mi gore od njihovih dodira. Znam kakve nokte imaš i leđa me već peku od grebanja. Znam kako se ljubiš i opijen sam tvojim poljupcima. Znam tvoje noge, listove i stopala, znam kako bi bilo da ih ljubim. Znam kakve su ti butine i mogu da ih osetim na svojim bokovima. Znam kakve su ti grudi i topli svileni dodir njihov na mojim. Znam kakva ti je pička i osećam njen stisak. Njen miris znam i opijen sam njime, na svom ga licu osećam. Potrebno je samo oči da sklopim i polako uvučem vazduh kroz nosnice, i tu je, na meni, u meni. Znam kako se jebeš, a izdrkao sam na to "želim još više da saznajem".

Ušao sam u tvoje gravitaciono polje i osjećam se zarobljenim i opojno nemoćnim. U ovoj želji mojoj, u polumraku sobe poljupci padaju po mom licu praćeni nežnim dodirima jagodica. Kapi znoja padaju mi po prsima hladeći se ledom i dodirom tvoje kose. Koža ti je pod mojim usnama, na licu, na ustima, na grudima, na stomaku...pa opet pod usnama, i uvek na mom licu, i uvek pod usnama, i uvek na licu, i uvek pod mojim usnama...

U toj želji, u tom polumraku sobe moje si lice zajahala, u moju si kosu prste uplela...i ne puštaš...Pribijaš mi glavu čvrsto uz svoju pičku da ne mogu da mrdnem. Usne su mi "zavarene" uz usmine. Jezik jedva pomeram po klitorisu. Jedva dišem dok ga zavlačim koliko god mogu u pičku. Kožu mi natapaš svojim sokovima...

Ući ću u tebe. U ovoj želji, u polumraku sobe ući ću u tebe. Primaćeš pokorno strasno moje žustre nasrtaje. Grlićeš me u sebi dok mi sediš u krilu, butinama obgrlivši moj struk, jezika duboko u mojim ustima. Sa kosom po mojim ramenima biću dugo u tebi. Pulsiraću u tebi dok te grlim i ljubim po vratu i ramenima. Dok ti milujem guzu i kosu, dok ti ljubim grudi i hvatam njihajuće nabubrele bradavice.
A onda ćemo se sasvim umiriti, zagrljeni. U tišni i polumraku dok lagano, duboko, ritmično i dugo pulsiram u tebi...

"Hajde...sada !!!"

Reći ćeš, a ja ću našom požudom oblikovan i uzbuđen spustiti čelo na tvoje rame i prošaptati :

"Sada!"

Tela će galvanizovati nagomilavani i odgađani orgazam. Strešću se, trznuti, zakucati se u tebe i izliti se...ti ćeš stresti se, trzati, zakucati se na mene i izliti se...

U polumraku sobe bićemo izljubljeni i izgrebani, bićemo smoždeni i jahani. U polumraku sobe jebaću i bićeš jebana. U polumraku sobe bićemo uzdrmani do u dno našega bića. Rastureni, razneti, sastavljeni, izlečeni, smireni, zahvalani, zaljubljeni...

Reč jednu nećemo moći niti želeti da kažemo. Oborićeš glavu dok se suze niz lice slivaju. Tada ću te ljubavlju svojom darivati. Glavu ti u šake uzeti i suze usnama pokupiti. Blistavim i nasmejanim očima u moje ćeš se tamne zenice zagledati. Usne na moje usne spustiti i jezik ponovo u moja usta staviti.

U polumraku sobe, mrak ćemo iz naših srca svojom strašću, požudom, ljubavlju i zasljepljujućim blistavim osmehom na svetlo dana izagnati...

Izvor: bludnice.com
Foto: Arhiva