20°C

Beograd

OKRENUO SAM JE A ONA SE RUKAMA OSLONILA NA ZID: Oči su joj se sklapale pod mojim naletima dok je glasno stenjala!

Poslao sam joj poruku, kratku i bezličnu. Kao letak za "izlet" na letovanju.

- Ćao ! Došao sam u tvoj grad. U hotelu sam. Možemo da se vidimo večeras ako si slobodna. Poz...-

Nije imala namere ni plan da me vidi. Bar ne u toku dana. Nisam imao očekivanja i velike nade da ćemo se videti. Samo nisam mogao biti tu a da joj ne kažem. Stavim do znanja...

Nakon posla otišla je u kupovinu. Niz potrebnih i nepotrebnih sitnica u bezbrojnim radnjama. U hodanju između svake razmišljala je o poruci na koju nije ni odgovorila. Udostojila me je samo znakom "seen".

Pogledala je u displej i sat na njemu kad se našla pored hotela u kome sam odseo. Slučajno ili namerno ?

- Imam pola sata...- pomisli i napiše :

- Mogu li svratiti? -

Nadala se da ću se obradovati poruci. Sevnulo je vrlo brzo na displeju :

- Dođi...u baru hotela sam sa kolegama. Nećemo imati puno privatnosti. -

- Ne trebam privatnost, želim te samo pozdraviti. -

- Dobro...videćemo šta želiš kada dođeš...-

Nasmejala se. Nekontrolisano lagano titranje u donjem delu stomaka nagovestilo joj je da bi privatnost mogla ipak biti poželjna.

Ušla je u skoro prazan bar. Lako je pogledom našla mene kako sa dvojicom kolega sedim na barskoj stolici za šankom. Na zvuk njenih štikli sva trojica okrenusmo glavu. Sve nas je "počastila" pogledom ali na meni je zastao.

I moj pogled je "počastio" neno telo. Svideli su mi se komadi njene kože koji su se videli kroz pocepane delove farmerica. Svidele su mi se i vene na njenim stopalima uzdignitim u sandalama, njen lak na noktima nožnih prstiju, dekolte dubok "taman", crveni ruž i crna maskara, velike minđuše na malim ušima ispod kose nameštene u frizuru koju bih nazvao "smisleno raščupana". Sva mi se svidela...

Uz pozdrav, pruži ruku svima ali stavi usne samo na moj obraz ostavljajući, nadam se nevidviljiv, trag svog ruža na njemu. Izgleda da je bio vidljiv, ili mi čita misli, ali palcem protrlja mesto gde su usne bile. Ako je i bio vidljiv više nije...

Kolege se "pokupiše". Ostali smo sami. Stajali smo na kraju šanka, skriveni od većine, ali opet previše izloženi. Bili smo blizu, ali opet dovoljno daleko da slučajni prolaznik ništa ne bi posumnjao.
Pričali smo o nevažnim sitnicama, onako sasvim pristojno. Ničim nismo odavali da nam se išta drugo vrti po glavi. Sve do trenutka kada se nagne bliže i rekoh:

- Ja sada idem, a ti dođi za mnom ako želiš. Ravno ovuda kroz ona klizna vrata, onda desno i do kraja hodnika, na vratima piše 13. - Okrenuo sam se i otišao.

Nisam video, ali znam da je na trenutak ostala zatečena. Ali znao sam i njenu "drugu stranu". Ako se probudila i poskočila željna igre, doći će.

Laganim korakom prolazila je kroz hodnike. Ljudi su išli svojim putem i niko nije previše obraćao pažnju nju. Možda bi trebalo da zastane pred vratima, da razmisli pripremajući se. Ali nije. Otvorila ih je, zakoračila u sobu i pustila da se sama zatvore. Čekao sam.

Lagao bih kad ne bih rekao da sam se osmehnuo jer je došla. Nestrpljivo sam pogurao vrata da se što pre zatvore.

Stala je uz zid. Privukoh je k sebi i poljubih.

- I ? Šta misliš sada, ima li hemije među nama? -

- Hmmm….-

Trudila se izgledati zamišljeno, još uvek s usnama tik do mojih.

- Evo nešto ne znam...moram to još proveriti . -

"Ahaaa..." rekao sam i gurnuo je prema zidu.

Dodiri su mi bili nežni, ali odlučni. Zažmurila je. Čula su joj treperila očitavajući mikrodetalje svakog mog pokreta po njenoj koži. Analizirajući ih, spremala je moje dodire u tek stvoreni pretinac u sebi nazvan mojim imenom.

Okrenuh je, a ona se rukama osloni na zid. Gledala je u njega dok sam rukama istraživao ispod majice istovremeno je skidajući.

- Takva nijansa se u onim katalozima boja nazivala vanila. - pomislila je gledavši u zid i zatvorila oči.

Tog trenutka farmerice su joj bile na podu, a moje ruke na njenom golom telu. Sigurnim pokretima i bez ijedne reči, uzeo sam šta sam hteo. Uz uzdah je stisnula oči, zgrčila svaki mišić osećajući ga u sebi. Prsti su mi obuhvatili pramenove razasute po njenim leđima, usmjeravajući joj pogled prema toj boji. Ali oči su se sklapale kupajući se u ovim sasvim neočekivanim senzacijama, iskrama koje su polagano bljeskale pod naletima mog kurca u njoj.

Sekunde su trajale beskrajno dugo, rastapajući se kroz dodire tela, a opet je sve prošlo tako prebrzo. Samo treptaj oka kasnije, nakon vreline koju je osetila u sebi i očiglednih trzaja tela kroz koji struji orgazam, ponovo je bila okrenuta prema meni. Ponovo sam je ljubio, i ponovo su iskre treperile u tim očima.

- Ovo ti je bio "teaser", samo da znaš. Ostatak te čeka kad mi dođeš večeras...- rekoh zakopčavajući kajiš na pantolonama.

- Žurim na sastanak. Izađi kad želiš. -

Trenutak kasnije nije me bilo. Obukla se brzo, prišla vratima i još jednom okrenula po sobi boje vanile, razmišljajući kako će možda ipak zavoleti tu nijansu.

Ili je pretvoriti u neku sebi dražu? Kako god, slutila je da će noć biti zabavna...

Izvor: bludnice.com
Foto: Arhiva