20°C

Beograd

STANARINU SAM PLAĆALA SE*SOM: Bio je nežan prema meni, milovao me i ljubio!

Bili smo u teškoj finanskijskoj situaciji

Svi se sa setom sećaju svojih studentskih dana. Jedni kažu “Eh, kakva su to luda bila vremena.” Drugi kažu “Najluđe doba”. Trećima je u sećanju ostalo odlično društvo. Ono što je meni ostalo u sećanju pre početka studija bilo je siromaštvo moje porodice i velike teškoće da mi plate studije.

U osnovnoj sam bila vukovac, a u srednjoj odličan đak sa skoro svim peticama. Dobila sam stipendiju, ali nisam dobila mesto u studentskom domu. Smeštaj mi je bio najveći problem jer je Beograd skup grad.

Ta godina je mojoj porodici i meni bila izuzetno teška. Svi smo morali da radimo da bismo preživeli i uštedeli nešto novca za moje studije od oktobra.

Zamalo nisam odustala od studija, ali srećom, majka je tog leta bila primljena za stalno kao kasirka u lokalnom supermarketu. Gazda supermarketa znao je za našu tešku materijalnu situaciju pa je mojoj majci davao više smena, a često i po koju hiljadu više na kraju svakog meseca kao bonus za moje studije.

Našla sam skromnu studentsku sobu za 50 evra

Dolazim iz jednog malog mesta u Šumadiji. Najlogičniji izbor za studiranje bio je Beograd. S obzirom da nisam upala u studentski dom, živela sam daleko od fakulteta jer sam jedino tamo mogla da priuštim skromnu studentsku sobu.

Radila sam, ali to nije bilo dovoljno za sobu i troškove

Nisam lenja osoba. Nemam problem da radim bilo gde. U prvoj godini sam vikendom radila kao konobarica u noćnom klubu na splavu, a preko dana radila promocije u Knez Mihajlovoj. Sigurno su me mnogi od vas videli nasmejanu i našminkanu kako sa osmehom delim flajere, ali je meni u dubini duše bilo veoma teško i nije mi bilo ni do šminkanja ni do smeškanja.

Poslednja kirija koju sam mogla da platim novcem

Došao je i taj 1. novembar. Rekla sam svom stanodavcu da nemam novca za kiriju i da ću do kraja dana da pokupim svoje stvari i da se iselim. Planirala sam do mojih da odem kući za vikend, a od ponedeljka do petka da zamolim neku kolegenicu sa faksa da samo prespavam kod nje. Učila bih u čitaonici i dolazila samo uveče na spavanje kako ne bih smetala.

Stanodavac je nekako saosećao sa mnom i mojom situacijom, jer je i on bio u sličnoj situaciji kao i ja. Njegova žena je nedavno dobila otkaz, te su imali samo jedno primanje, njegovu skromnu platu kao čuvar gradilišta u Beogradu na vodi. Trebao mu je novac od izdavanja te sobe.

Nepristojna Ponuda – Seks sa Stanodavcem Umesto Kirije

Duboko se zamislio, kao da je oklevao, pa rekao, “Slušaj, možda možemo nekako da se dogovorimo za tu sobu”. Pretvorila sam se u uvo. On nastavi, znaš kako, moja žena i ja već godinama nemamo seksualne odnose, a ja sam i dalje seksualno potentan i aktivan. Zadnji put smo imali seks za našu godišnjicu, a pre toga za Novu godinu. Tako je otprilike zadnjih 7 godina. Seks jedva dva puta godišnje.

Mogu da ti dam ovu sobu besplatno ako bi ti htela da uskočiš u moj krevet ponekad. Ne dugo i ne često.

Nisam mogla da verujem šta čujem, a s druge strane mi je laknulo jer napokon imam opciju. Imam opciju da ne moram da molim kolegenice sa faksa za krov nad glavom. Imam opciju da imam mesto za učenje i spavanje. Ćutala sam i razmišljala. U mojoj glavi misli su letele brzinom svetlosti. Šta kako, da li da pristanem ili ne. Prošla sam kroz desetak opcija za 5 sekundi i samo tiho progovorila “Dogovoreno”. On se osmehnuo. Kao da je laknulo i njemu i meni. Ovo je win win situacija, gde oba participanta imaju na kraju korist.

Stanodavac je izgledao ok za svoje godine

Ne znam koliko mu je bilo godina. Par puta je pomenuo da ima sina i ćerku mojih godina negde u inostranstvu koji se maltene i ne javljaju, ne dolaze u posetu i ne šalju novac. Verujem da je bio godina kao moji roditelji.

Iako je i on imao težak život, nije izgledao toliko istrošeno. Dok sam razmišljala da li da pristanem na seks sa stanodavcem zbog kirije, uzela sam i tu opciju u razmatranje. Nije izgledao staro. Valjda je često spavao na poslu pa je i to uticalo na njegov izgled. Fizički je bolje izgledao od većine svojih vršnjaka. Mogu slobodno reći da je izgledao mnogo bolje i od mog oca. Nije da imam neke skesualne afinitete prema ocu. Kažem ovo jer su sličnih godina.

Od ovog meseca stanarinu ne plaćam novcem već pi*kom

Rekao je da ću za stanarinu morati da “platim” 1. i 15. u mesecu. Iako se za seks realno dobija mnogo više, a ne samo 25 evra, bila sam zadovoljna jer niko ne bi morao da zna da se jebem sa nekim za stanarinu. Da sam tražila mušterije preko fejsbuka, instagrama ili oglasa, kad tad bi me neko provalio šta radim. Možda bih i zakonski imala problem. Ovako, se*s sa stanodavcem umesto kirije mi je delovao sasvim jer ok, jer osim nas dvoje, niko ne bi morao da zna šta radim da platim svoju studentsku sobu.

Rekao mi je, “Doći ću večeras kad moja žena zaspi.”

Složila sam se sa tim. Bio je petak pa sam bez problema mogla da ostanem malo duže uveče. Srećom, njegova žena ide ranije da spava pa je on došao već oko pola 11 uveče.

Bila sam nervozna pre prvog plaćanja stanarine u naturi

Celog dana sam bila nervozna. Nikad nisam imala se*s sa nekim ko je toliko stariji od mene. Imala sam jednu dugu vezu u svom selu, ali sam sa tim momkom spavala tek zadnja dva meseca naše veze. Nisam bila baš iskusna u se*su. Znala sam kako se to radi, ali sam bila nevešta. Moj bivši momak je bio mojih godina. I on nije bio mnogo iskusan pa me nije mnogo čemu ni naučio. Valjda će me ovaj stariji čovek naučiti nečemu što do sad nisam znala.

Popila sam dve rakije da me prođe nervoza, istuširala se i obukla nešto sasvim obično. Ipak ne idem na sastanak sa nekim zgodnim momkom, već studentsku stanarinu za sobu plaćam se*som. Ne mogu reći da sam se radovala tome, ali mi je to bila jedina opcija. Kako kažu, cilj opravdava sredstvo. Za 5, 10 ili 50 godina, ko će me pitati kako sam završila studije. Biće samo bitno da sam postala svoj čovek i pomogla mojima. Studirala sam medicinu, a u medicini itekako ima budućnosti.

Lepo se obukao i doneo flašu vina

Iako je živeo sprat iznad mene, došao je lepo doteran. Obukao je svoje jedino odelo koje ima, cipele, pantalone, košulju. Izgledao je kao drugi čovek u odnosu na to kako je izgledao u toku dana.

Najpre se izvinio što ovo radi. Rekao je da mu je ovo prvi put da radi ovako nešto. Čak je napomenuo da će nekako morati da nadoknadi tih 50 evra koje ne uzima od mene za stanarinu i da je već obavestio vlasnika gradilišta da mu vikendom da duplu smenu.

I meni je malo laknulo kad sam uvidela koliko je ljubazan i uviđajan. Mislila sam da je običan prostak koji koristi moju finanskijsku situaciju, ali je on ustvari bio fin i kulturan čovek sa lepim manirima.

Pretpostavio je da ću biti nervozna pa je doneo flašu vina da se malo opustim. Popili smo celu flašu vina za 15-tak minuta. Baš mi je trebalo da me malo opusti. Rakija me uopšte nije uhvatila, a nisam imala više od dve čašice.

Se*s sa stanodavcem je bio fenomenalan

Kakav je bio se*s? Mogu vam reći da je znao šta radi. Od početka do kraja me vodio nežnim poljupcima, pokretima. Mazio me, ljubio gde treba i na trenutke dovodio do ludila.

Da je 15 godina mlađi, bez problema bih se zabavljala sa njim. Čak bih mu možda i sama prišla u nekom kafiću ili klubu.

Dok smo se se*sali bio je presrećan. Vidim da mu je to baš trebalo, a nije mogao da dobije od svoje žene. Priznao mi je da ovakav se*s sa svojom ženom nije imao još od dana kad su se zabavljali.

Znam da vas zanimaju detalji seksa, ali sam ja malo sramežljiva i stidljiva da bih pisala o tome. Jednostavno, zamislite i sami kako izgleda se*s sa starijim čovekom i mladom devojkom od 20 godina. Ono što je bitno u mojoj ispovesti nije kako sam se se*sala sa njim, već kako sam završila faks plaćajući kiriju na ovaj način.

Sledeći put sam ga videla 15. u mesecu. Slična situacija, on u odelu, flaša vina, dobar se*s.

Izveo me na večeru

Treći put, 1. decembra nije došao u moju sobu. Poslao je ženu u Vrnjačku banju. On je ostao u Beogradu pod izgovorom da mora da radi. Ovo ga ionako nije iskoštalo jer je iskoristio vaučer od 5.000 koju je dobio od države, pa je njegova žena mogla da uživa i na njegov račun. Naravno da nije odbila. 1. decembra nije došao u moju sobu, već me izveo u restoran. Ako bih vam rekla ime restorana, vi koji ste iz Žarkova biste sigurno rekli u sebi kako ste tamo bili više puta.

Ranije sam rekla da mi je odgovaralo što je sve ovo bilo tajno i što niko nije znao da se se*sam sa stanodavcem umesto kirije za stan, ali sam imala neki dobar predosećaj i prihvatila njegov poziv na večeru. Bio je jedan mali odvojeni sto u uglu restorana gde je malo ko mogao da vidi starijeg čoveka sa devojkom koja je mlađa čak i od njegove ćerke. Bilo je par pogleda prema nama, ali kako je on sedeo leđima okrenut prema ostatku kafane, niko nije mogao da vidi sa kim ja ustvari sedim, kao ni da prepoznaju njega, svog prvog komšiju iz Žarkova.

Večera je bila super, sveće, vino, hrana. Naravno, on je sve platio. Vlasnik restorana je njegov dugogodišnji prijatelj koji je znao njegovu situaciju sa ženom i obećao da će držati jezik za zubima. To je ustvari jedino mesto gde je mogao da me izvede, a da bude siguran da to neće doći do njegove žene. Kako se kasnije ispostavilo, bio je u pravu. Njegova žena nikad nije saznala.

Imala sam najbolji se*s u životu

Posle večere smo otišli kući i imala sam svoj najbolji se*s ikada. Ne pamtim da sam imala bolji se*s sa njim ili nekim drugim kasnije. Još uvek sam mlada, ima vremena da se to promeni, ali do sada, to veče pamtim kao svoj najbolji se*s u životu.

Ne znam kako bih sve opisala, ali jednom rečju, doveo me do ludila. Ko bi rekao da se u starijem čoveku krije toliko strasti. Verovatno se sve to skupljalo u njemu svih ovih godina bez se*sa sa svojom ženom.

Kasnije mi je više puta priznao neke detalje iz seksualnog života njega i njegove žene. Uopšte ga ne osuđujem što je nju varao sa mnom. Imao je svako pravo. Nakon porođaja postala je frigidna. Nije mu dala tri godine. On je čak ni tad nije prevario. Ovo mu je prvi put. Shvatio je da mu život prolazi i da neće doveka biti potentan. Takođe se sažalio nad mojom situacijom i želeo da mi pomogne. Hvala mu na tome.

Spavali smo sve češće i češće

Iako sam te večeri imala najbolji se*s u životu, to ne znači da kasnije sa njim nisam imala dobar se*s. Nakon 1. decembra nije više dolazio 1. i 15. u mesecu već malo češće. Viđali smo se kad god smo mogli. Kad god je on uspavao svoju ženu ranije ili poslao u banju ili kod njene majke.

On i žena su se dogovorili da žive u dnevnoj sobi, a da njihovu spavaću sobu izdaju još jednom studentu. Sa malo više novca, počeo je da mi obezbeđuje i hranu. Ne puno, ne nešto gala, ali dovoljno da se prehranim. Ja sam dosta zgodna i mršava te ne jedem puno. Njegova žena mu je stalno kuvala. Krišom je sipao hranu u tanjir i donosio meni. Čak mi je i ona sama više puta donosila hranu znajući moju finansijsku situaciju. Nisam osećala grižu savest jer sam spavala sa njenim mužem. Svakis eks je bio fenomenalan. Zašto bih se loše osećala kad sam zapravo uživala.

Erotske-priče.info
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar