8°C

Beograd

SVRŠIO JE PO NJENOJ ZA***CI: Osećala se kao da je na sedmom nebu!

Tamara je plesala bosa uz finu soul muziku na sred dnevne sobe. Pila je belo vino i čašu je držala u ruci dok se njihala u ritmu muzike. Sredina jula donela je sa sobom paklene vrućine u veliki grad. Ona je bila pripita i zaboravila je na Janka koji je pre dve nedelje izašao iz njenog života. Spakovao je kofere i - pravac Kanada. Bolji život samo jednom upiti pozivnicu, red je da se odazoveš. Tako je i Janko razmišljao. Ostavio ju je ovde da završi fakultet, pa će doći po nju. Možda. To ju je samo činilo još više tužnom. Nije htela da bude tužna. Znala je da je u tom trenutku gledaju bar trojica muškaraca. I jedna žena. Žurka bila pri kraju. Samo što nije svanulo. Dok su joj misli išle brzinom svetlosti, našla se na terasi. Ispila je gutljaj vina i naslonila se na ogradu. Dejana joj je nečujno prišla s leđa, sklonila duge, tamne lokne i poljubila u vrat. Dejana je bila koju godinu starija od Tamare, koja je uspešno gazila dvadesete. Dejana je zato bila samouverena u svojoj nameri da je osvoji. Plavuša sa kratkom kosom ljubila je Tamaru po vratu. Polako je jezikom prolazila po ramenima i kičmi. Okrenula se. Videla je Dejanu.

- Hej! Nisam te očekivala. Mislila sam da je neko od one trojice naših drugara...

- Ha... Pa nemaju oni baš toliko hrabrosti... Ali će je imati kad budu videli nas dve. Sviđaš mi se.

- I ti meni...

Usledio je dug poljubac dok se zora pomaljala. Dok je prohladan vetrić duvao donoseći osveženje, dve žene su razmenjivale nežnosti. Mazile su se po licu i vratu, dok su im se jezici naslađivali pljuvačkom pomešanom sa ukusom belog vina. Nisu ni primetile, na tersi su se stvorili Marko i Bojan. Već godinama su se družile sa njima, već godinama su se znali. Sada su se gledali drugim očima. Najmlađa od njih, Tamara, je bila idealna "žrtva" pohotnih želja starijih drugara pod uticajem alkohola. Njih dvojica, svaki je stao iza jedne od njih, počeli su da ih maze po vratovima, laganao pa duž kičme, sve do guzova. Dejana je imala jače grudi i guzu, dok je Tamara bila tanka, bez tako jasnih ženskih obeležja. Ipak, krupne bradavice su joj se naježile, dok ju je Dejana ljubila po vratu. Kada ju je još Bojan približio svom telu, nije mogla da sakrije uživanje i uzdah joj je nehotice izašao iz grudi. Mozak je odavno bio na lelujavom oblaku pripitosti i njenim postupcima odavno je gospodarila strast.

Stan je postao prazan. Njih četvoro našli su se u Dejaninoj spavaćoj sobi. Veliki krevetu pastelno plavoj boji, čupavi, beli tepih na laminatu i ogledalo na plafonu. Plata bankarske službenice je mogla da joj obezbedi život kakav je vodila. Žurke, pijanke sa odabranim društvom i povremeni izleti u homoseksualne vode. Bez dečka, bez devojke.

Polako, Dejana je Tamari spuštala brtele sa ciklama letnje haljine. Iza Tamre i dalje je bio Bojan, milujući je po vratu i rukama. Grudi su joj se ukazale, pošto je haljina gotovo sama pala. Nabrekle bradavice samo su čekale da ih Dejana pomazi i poljubi. Nije čekala. Počela je da mazi velike bradavice na malim sisama lepe Tamare. Tamara je osetila kako vlaži i kako će svršiti od Dejaninog lizanja bradavica i poljubaca. Bojan joj je za to vreme skinuo roze čipku sa guzova. Dodirivao je belu i nežnu kožu njenog dupeta koje mu se pod dodirima samo guralo. Mirisala je na blagu kremu i letnje veče koje je polako ostajalo za njima.

Tamara se onda okrenula ka njemu. Poljubila ga je, a onda se spustila na kolena i gurnula njegov veliki ud u usta. Pljuvačka joj je krenula iz usta, ali nije mogla da stane dok je primala njegovu muškost. Dodirivala je svoj klitoris dok je Bojan uzdisao. Dejana je ljubila Marka. Okrenuo ju je mazeći joj obline i guzove.

Marko iza Dejane se naslađivao Dejaninim oblinama. Grudi u širokoj majici je oslobodio suvišne odeće. Bile su u čipkastom, crnom brushalteru. Našao je kopču i pustio ih da se zatalasaju. Bele i velike. Osetio je fine bradavice pod prstima. Ud mu je u farmerkama postao veliki. Skinuo je farmerke Dejani, a onda i sebi.

Našli su se svo četvoro na krevetu. Divan prizor u ogledalu na plafonu. Tamara je ležala na leđima, dok su Marko i Bojan ležali pored nje, goli, nabreklih udova koje su rukama dodirivali gurajući kožice na dole. Mazili su je po sisama, dok je Tamara stenjala. Međunožje joj je bilo izdepilirano i bledo. Raširila je noge da bi klitoris mogao da se lepo vidi. Bio je ružičast i malen. Pulsirao je i bez dodira.

Dejana je skinula svoje čipkaste crne bokserice. Našla se nad Tamarom. Prvo ju je strastveno poljubila u usta. Zatim joj je poljubila bradavice, stomak, Venerin breg. Krenula je da joj ljubi butine. Tamara samo što nije počela da vrišti. Marko i Bojan su joj ljubili bradavice. Dejana je krenula da ljubi, a onda i da liže klitoris, sad već crven od želje. Palacala je jezikom, dok joj se rupica otvarala. Svršila je u trenutku počevši da vrišti. Čim se malo smirila, zamenile su uloge. Dejana je legla puštajući Tamaru da joj bude izemđu nogu. Svetle dlačice padale su po nejnom klitorisu, ali to Tamari nije smetalo. Veliki klitoris i usmine obgrlile su njene malene usne. Osećala je kako Dejanina "devojčica" ispušta sok i prijao joj je taj ukus breskve i miris njenog međunožja. Ubrzo, klitoris je postao veliki i ružičast. Bojan i Marko su joj ljubili velike grudi. Ipak, Dejana je poželela ud u ustima. Marko ju je opkoračio, dok se Bojan bavio njenim sisama. Pušila mu je nabrekli, debeli ud, dok umalo nije počeo da svršava. Na vreme je izuvkao. Tamara je palacala preko njenih usmina, gurajući joj prste u ribicu. Svršila je, trzajući se.

Marko i Bojan su uzeli svako svoju devojku. Bojan je Tamari snažno gurnuo kurac u misionarskoj pozi, dok je Dejana to volela s leđa. Svaka na svom kraju kreveta. Bojan je gurao snažno, a Tamara mu je čvrsto držala guzove. Marko, s druge strane, nije mogao da se odvoji od Dejaninih grudi. Dejana je vrtela guzovima, dok najzad nije svršila, gurnuvši ga od sebe. On je svršio po njenom dupetu. Bojan je u poslednjem trenutku izvukao kurac prolivši seme po Tamarinom stomaku.

Zaspali su znojavi, zagrljeni, dok je novi dan donosio osveženje. Tamara je sanjala Janka. Kako mu saopštava da se zaljubila u Dejanu.

Nataša Ilić
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar