12°C

Beograd

POČELA JE POLAKO DA LIŽE G*AVIĆ, PA SVE AGRESIVNIJE I AGRESIVNIJE GA JE GUTALA: Veoma joj se svidelo što je nabrekao i prošaran debelim žilama!

Svanulo je, znate kako je leti, razdani se još u 5 ujutru. A kako mi je soba okrenuta na istok, sunce mi je udaralo pravo u krevet čim bi se pojavilo, a jebene roletne nisu radile. Ustajao sam tih dana kao vampir i pijuckao kafu na terasi, čitao jučerašnje novine i češkao se po nabreklim mudima posle vlažnih snova. Sedeo sam tako, nemajući pojma koliko je sati, čitao novine i gledao na Dunav, što bi rekli ljudi, lenčario sve u šesnaest. Ali u tom momentu u zgradi preko puta primetio sam komšinicu na koju se ceo kraj ložio, ipak ona je bila devojka nekog krimosa, pa smo je odmah otpisali kao potencijalni plen, jer bi bilo čupavo.

Gledao sam je tako u svilenom bade mantilu kako se proteže na terasi. Savršene sise su se ocrtavale i bile jasno vidljive, mahnuo sam joj i ona meni. Znao sam, kad sam je video, da bih mogao odmah da trknem do wc-a, da ga dobro izdrkam, ušao sam u stan i uputio se prema kupatilu. Ali me je telefon prekinuo.

Mahinalno sam pogledao u sat i pomislio, jebote, koja budala zove u pola sedam ujutru. Javio sam se, onako nadrndano, ali me je njen glas presekao. Zdravo je bilo dovoljno da ostanem bez teksta. -Šta je bilo što ćutiš, ajde obuci se nabrzaka i dodji na kafu pošto vidim da vampirišeš taman da mi praviš društvo pošto ni ja ne mogu da spavam-. Mislim da sam oborio rekord oblačenja, trčnja niz i uz stepenice.

Pozvonio sam onako zadihan. -Što si se zadihao?- pitala je. Pa bilo bi šteta da se ta tvoja kafica ohladi, a u sebi sam mislio, želim da provedem sto više gledajući te, da bih posle imao inspirciju za onesvešćivanje majmuna. Sedeli smo u sobi, započeli neku neobaveznu komunikaciju, pustili muzikicu i shvatili da smo oboje veoma duhoviti i maštoviti po svakom pitanju. Smejali smo se naizmenićno, dok me u jednom momentu nije naglo prekinula u priči i rekla - Dođi da vidiš kakav sam krevet kupila -.

Ušao sam u spavaću sobu kad ono ogroman krevet, izgledao je još veći zbog ogledala na zidu pored njega. Pomislih u sebi šta bi ti ja sve radio, dizao mi se polako. Skočio sam na krevet, izvalio se na njega i prokometarisao da je ekstra udoban, da mi se ne ustaje sa njega. Ležao sam na krevetu, gledao ogledalo i nisam ni primetio kad je izvadila lisice iz ormana.

Okrenuo sam se, ona je sela pored mene i rekla da me već dugo gleda u prodavnici i ispred zgrade kako igram basket i da je mnogo ložim, da o ovome već dugo mašta i da bi volela da joj dopustim da se igra malo samnom. Pristao sam. Polako mi je zakačila jednu ruku za krevet, pa drugu. Kada je videla da sam ostao bespomoćan, izvadila je svilenu maramu, vezala mi oči i nastavila. Počeo sam da razmišljam šta sad hoće od mene, čuo sam korake kako se približavaju, skinula mi je povez.

Kad sam je video mislim da sam oborio rekord u diznju kurca. Bila je obučena u sexi crni kompletć, svilene tangice, brus koji je savršeno ležao na njenim jakim četvorkama. To su bile najpravilnije dve lopte koje sam video. Savršen oblik i čvrstoća. Halteri i crne duboke čizmice na njoj. Sela je pored mene i polako počela da me ljubi po vratu. Razmenili smo jedan duboki i vlažni poljubac i polako je krenula da se spušta prema već odavno nabreklom kurcu.

Zavrnula mi je bokserice i liznula već odavno vlažan glavić, a jos više sam se napalio znajući da sve od nje zavisi. Počela je polako da liže glavić, pa sve agresivnije i agresivnije ga je gutala. Veoma se svidelo sto je nabrekao i prošaran debelim žilama. Lizala je halapljivo koliko god je mogla, a onda je stala i počela polako da liže svoj mali prst. Tek tada sam primetio savršeno duge jarko crvene nokte. A onda počela da sa noktom polako kruži po rupici moje guze. Malo sam se zabrinuo šta to radi, ali ja ništa nisam mogao da promenim onako vezan. Pocela je polako da nabija mali prst u u rupicu na mojoj guzi. U početku je veoma prijalo dok nije počela sve jače i jače dok nisam osetio kako me noktom bode, jauknuo sam, a ona se samo nasmejala i nastavila da me draži prstićem.

Ja sam počeo da je molim da prestane, stala je, ustala i polako svukla svilene tangice, prinela mi ih je licu, osetio sam miris napaljene ribice, bile su skroz mokre. Samo ih je zgužvala u ruci, nabila mi ih u usta i uzela svileni šal, vezala mi usta sa njim tako da sam žvakao gaćice koje su imale ukus vlažne ribice. Svaka reč koju sam rekao bila je samo obično mumlanje, nerazumljivo.

Sela mi je na grudi, nabila dupe skroz do lica, nos mi je bio tik do mokre ribice iz koje se videlo kako se slivaju sokići koje sam tako želeo da poližem, a nisam mogao. Odmah mi se ukrutio, a ona je nastavila svoju igru sa prstićem i mojim čmarićem. Neizmerno sam uživao gledajući kako joj se polako sliva sokić iz ribice. Uopste nije reagovala na moje sve glasnije i glasnije mumlanje, kao da je sve više i više uživala.

Nabila mi je svoju mokru ribicu na facu tako da vise nisam ni mogao mumlati, borio sam se za vazduh. Sav sam bio umackan. Ne znam šta me je obuzelo, bio sam napaljen kao nikada. Pridigla se i samo opkoračila moj kurac i samo propala onako vlažna, nabijala se kao životinja. Sad sam shvatio zašto joj je trebao novi krevet, jer joj se predhodni sto posto raspao. Nabijala se koliko je god mogla.

Svršila je. Sišla je sa njega i sa dva tri jaka pokreta rukom naterala i mene da je isprskam skroz po sisama.

Izvor: seksimatorke.com
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar