12°C

Beograd

LIZAO SAM JOJ PI*KU I LAGANO JEZIKOM PRELAZIO PREKO SVAKOG MILIMETRA: Bila je željna mog ku*ca!

Dani su bili vreli tako da sam izbegavao da budem vani osim kad moram na posao i sa posla. S devojkom sam se viđao samo iza 21h kad je iole bilo ugodno. Imali smo redovan i dobar sex, ali se pretvorilo u rutinu. Uđi, izađi, isprskaj sise i gotovo.

Avgostovska noć, našli smo se kao i inače oko 21h, prošetali do "našeg" kafića, popili po pivo i pricali o uobičajenim temama. Već nakon 3 ili 4 piva osetio sam njenk stopalo na svom kurcu (inače to mi je fetis), pošto sam bio u laganom pamučnom šorcu ubrzo se digao i samo sam hteo da je izjebem pošteno.

Imala je velike sise (petice), čvrste sa velikim bradavicama, oblo i veloko dupe, usne stvorene za kurac. Pogled mi je sve vreme bio uperen na njen dekolte i bio sam uzbuđen do maximuma.

Kad smo krenuli prema autu svratili smo do parka da se pohvatamo i pičimo dalje. Dok sam je hvatao čas za sise, čas za dupe lizao sam joj vrat a ona mi je drkala kurac. Ispod haljine nije imala gaće pa sam počeo da joj mazim uveliko vlažnu i vrelu pičku. Nakon minut dva doslovno je poludela, klekla ispred mene i naslonila me na drvo. Izvadila je kurac i počela da ga guta i puši ko luda. Usne su joj bile savršene za to. Trpala ga je do grla, lizala jaja i drkala ga. Za nekih 10 minuta već se gušila spermom u grlu, a obožavala je da guta. Tako je i ovaj put polizala sve do zadnje kapi.

Kad sam mislio da je to to naslonila se na drvo izbacila dupe i drsko rekla

- Liži mi ribicu.

U tom zanosu i ne gledajući ima li neko oko nas bacio sam se na posao i zaronio glavu.

Lizao sam joj pičku i čmar. Lagano jezikom prelazio preko svakog milimetra. Pička joj je bila nenormalno vlažna a moj vršnjak je već bio dignut. Gurnuo sam joj prst u pičku a jezikom obrađivao čmar. Ubrzo sam joj stavio jedan prst u čmar i počeo da ga razrađujem. Sve to vreme me moli da joj ga stavim, govori kako je željna kurca.

Još malo je izbacila dupe i ja sam ko voz uleteo u pičku. Bila je mokra ko Ohridsko jezero. Tako sam je jebao nekih 15 minuta i svršila je. Samo se zatresla i doslovno isterala kurac iz sebe. Želela je još. Već sam primetio da nas sa nekih stotinjak metara posmatraju dečko i devojka i počinju lagamo da se hvataju.

Čmar joj je već bio spreman za kurac, ja sam lagano ušao a ona je vrištala od uzbuđenja. I danas mi nije jasno kako neko nije policiju zvao. Jebao sam je u čmar a ona je samo uzvikivala

- Jače, jače!

Bližio sam se vrhuncu i izvadio ga, ona se okrenula nadrkala ga par puta i stavila u usta da svršim. Čini mi se da sam hektolitar sperme izbacio u nju ali ni jedna kap nije ostala napolju.

Obukli smo se i krenuli kući, a kaže da joj je to najluđi seks u životu jer je primetila da nas gledaju.
Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar