10°C

Beograd

ZNAO JE ŠTA MI TREBA: Okrenuo me je NA SVE ČETIRI i naglo ušao u mene! Od ugode sam VRISNULA i istog TRENA SVRŠILA!

Jedne večeri, iznenada su nazvali očevi prijatelji koji su krenuli prema svojoj vikendici, ali nešto se iskomplikovalo, pa su nas zamolili da ostanu kod nas jednu noć. Radi se o dugogodišnjim porodičnim prijateljima, a kuća je bila puna rodbine. Moji roditelji su odlučili prepusiti sobu svojim prijateljima, jedino nisu znali gde smmestiti njihovog sina. Goran je nekoliko godina stariji od mene i nikad nismo razvili poseban odnos. Zaključio je da će cielu noć biti napolju i da nije važno gde će spavati. Kako sam i ja imala slične planove, smestili su ga u moju sobu na sestrin krevet.

Nakon večere i dugog telefonskog razgovora s dečkom izašla sam do mesta s prijateljicama. Noć je bila predivna, turisti sa svih strana. Baš sam uživala. U jednom baru videla sam Gorana sa 4 strankinje koje su se borile za njegovu naklonost. To nije ništa čudno, često su se roditelji zezali da je srcolomac.

Nakon nekoliko pića, krenula sam doma. Kad sam stigla, Gorana nije bilo. Ošamućena alkoholom istog trena sam zaspala. Nakon nekog vremena sam se probudila. Kroz prozor su se nazirali prvi zraci sunca. Goran je bio u krevetu. Nisam čula kad je stigao,ali bilo je očito da nije dugo tu. Baš kad sam mu se htela obratiti primetila sam da je zauzet. Naime, igrao se sa svojom kitom. Jasno sam videla kako se dodiruje i kako je uživljen. Njegova kita stajala je uspravno i rasla sa svakim pokretom ruke. Pomislila sam kako je idealne veličine i čvrsta.

Osetila sam da mi se mačkica ovlažila. Iako sam tek nedavno upoznala čari seksa sa svojim dečkom, jako mi se svideo i uvek sam želela još. Lagano sam stiskala vaginalne mišiće i uskoro sam bila poprilično napaljena. Upravo tada je Goran počeo svršavati,a mene je spopalo ludilo. Skočila sam sa kreveta i uskočila mu u krilo. -Treba ti pomoć? – upitala sam i uhvatila sad već mlohavu kitu. -Djevojčice, nisi se mogla pojaviti u boljem trenutku- odgovorio je i poljubio me. Bio je to poljubac prepun želje. Za trenutak se rešio moje tanke spavaćice i tangica i ljubio mi grudi. Bila sam jako uzbuđena. Polako je spustio ruku prema mojoj mačkici koja je žudila za njegovim dodrom. -Jako te uzbudio prizor, malena?- Bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla odgovoriti, samo sam zastenjala i počela se snažno trljati uz njega.

On je shvatio šta mi treba, pa me okrenuo na sve četiri i ušao naglo u mene. Od ugode sam vrisnula i istog trena svršila. Kako je kuća bila puna, podigao me i rukom mi začepio usta, a zatim me počeo snažno tucati. To me je jako uzbuđivalo jer sa svojim dečkom nisam doživela ništa slično. Nekoliko puta me ošamario po guzi uz komentar da to želi već godinama učiniti dok mu se šepurim pred očima sa drugim momcima.

Njegove reči delovale su poput ognja na mene, svršila sam u trenu. Rekao je da će mi pustiti usta ako obećam da ću biti tiha.Tresla sam se od uzbuđenja i ugode, bila je to za mene jebačina iz snova. I dalje se lagano zabijao u mene odpozadi, a prstom mi je masirao čmar. Pokušala sam se pobuniti, ali jako mi je prijalo. Uzeo je kremu za sunčanje sa noćnog ormarića, namazao me i lagano se prebacio na moj čmar. Ispočetka me bolelo, ali nastojala sam ostati tiha. Uskoro je bol zamenila ugoda i Goranova kita je lagano razvaljivala moju guzu. Bila sam van sebe od tog sasvim novog iskustva.

Izvor: seksimatorke.com
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar