12°C

Beograd

KAD PONOS PROGOVORI: Sada ću ja da te JE**M! Da ćutiš!

Septembar joj je tog jutra čudno zamirisao. Nije mirisao na ono što je znala kad nastupi taj tužni mesec. Mesec kraja i novog početka. Nije mirisao na suze, iako ih je bila puna. Nije mirisao na zimnicu. Na jesen. Mirisao je na njenu spavaću sobu iz detinjstva. Miris vanile. Topao i kremast. Opor. Čekala je da je pusti. Nije. Probudila se. Nije bilo osmeha na njenom licu. Ni njega nije bilo u krevetu. Otišao je na posao.

Da li ga je volela, pitala se. Sinoć je sedela u kafiću sa drugaricama, poznanicama. Udvarao joj se visoki, naočit čovek. Oženjen. Raspušten i pušten. Odbačen. Vezan ugovorom. Usamljen. Flertovali su. Bilo im je zabavno. Pili su. Hteo je da je vozi kući. Kući? Ne, samo ne kući.

- Opet si se napila? - pitao je Srđan.

- Nisam... - prošaputala je.

- Jesi! Znam! - bio je besan. Pogledala ga je i prebacila je kosu na drugu stranu. Ušla je u toalet da piša. Srđan ju je sačekao da izađe. Uhvatio ju je za kosu, jako povukao na dole. Bolelo ju je. Posustala je pod pritiskom.

- Sa kim si se jebala, a? - siktao je.

- Nisam... Nisam. Ne radi mi to - pokušala je da ga urazumi. Nije vredelo.

- Sada ću ja da te jebem. Da ćutiš! - zapretio joj je i stegao za vrat. Očajan muškarac, ogrezao u sve što veza sa mladom, poželjnom ženom, namah devojčicom, nosi. Ona, povređena, sama guta svoje greške, bez podrške, predaje se, jer ne zna za bolje. Za gore zna. A gore je gore od pakla.

- A da probaš da me voliš? - izustila je, kroz suze.

Pogledao ju je očajno, besno. Jednim pokretom okrenuo ju je, povukao snažno za kosu, tako da su mu plave vlasi ostale u šaci. Haljinu joj je pogurao na gore, pocepao gaćice, prstom našao ono što ga zanima. Nije ga zanimalo da li je spremna. Ne. Izvukao je svoj nabrekli polni organ i snažno, bez ikakve pripreme, gurnuo u nju. Zabolelo ju je. I bolelo ju je. Glas nije pustila. Pustila ga je da se iživljava. A on... Gurao je i stenjao kao životinja koja umire. Suze su joj same išle, jer je bol bio jak. Bol u duši bio je jači. Od njega se ne plače. On samo boli tako da kida meso sa kostiju, ali to je njena bol. Ovaj fizički će proći, čim "ljubav njenog života" završi jebanje. Okrenuo ju je. Poljubio ju je, gurajući jezik u njenu usnu duplju. Povraćalo joj se. Vrtela joj se soba. Pogledao ju je i još jednom snažno povukao na dole. Gurno joj je nabrekli ud u usta. U roku od nekoliko trenutaka, svršio je. Vrištao je kao da se rastaje sa životom.

- Najzad si bila ono što sam oduvek želeo. Moja kurva! Glupak ja, tretirao sam te kao finu damu. Kad ono... - smejao se i dahtao. Otrčala je do kupatila. Pljunula je spermu. Obrisala usta. Stala je pred ogledako i pogledala umrljano lice od šminke i suza. Zaključala je vrata od kupatila da je ne bi ometao. Istuširala se na brzinu. Oprala lice. Oprala usta, da otera grozni ukus njegovih izlučevina. Pogledala je između nogu. Kap krvi se slivala niz butine. Nema veze, pomislila je. Duša boli jače. Srce boli tako da ubija.

Smotala je kosu i legla. Na svoju stranu kreveta. Pokrila se kao da zamišlja da je grli deka, onaj divni, blagi čovek koga je mnogo volela. Odavno ga nije bilo pored nje. Srđan je zaspao na drugoj strani, hrčući. Zatvorila je oči i pokušala da zamisli da je na reci. Na čamcu. Da je toplo i da je reka zapljuskuje. Opušta je. Vodi je. Put snova.

- Sinoć sam se poneo grozno. Izvini molim te, ali su mi rekli da si flertovala sa Milošem. Opet Miloš! Izvini... Znam, tretirao sam te kao kurvu. Izvini. Opraštaš mi? - pričao je u slušalicu. Slušala ga je. Nije reč rekla. Vodi je na večeru da se iskupi. Zakazao je venčanje za sledeći mesec. Posle sijaset izvinjenja, otišla je do Dunava. Septembarski Dunav je tako zelen. Telefon je, opet, zazvonio.

- Sanja, Miloš je. Ono sinoć, znaš... Nije trebalo da se desi. Nije. Hajde da zaboravimo... - prekinula je tužni monolog pritiskom na crveni taster. Zaboravila je. Zatvorila je oči i pustila da je sunce miluje. Bol. Druga kap krvi se slivala niz butine. Umočila je noge u Dunav. Umočila je glavu. Tišina je nadglasala misli. Dobro je. Biće sve dobro...

Nataša Ilić
Foto: Foto: Twitter/alojz

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar