18°C

Beograd

TOOOOOOOOOOOOO, ŽELIM GA DUBOKO U SEBI! Jaukala je SVE JAČE i uzdisala dok se znojila od STRASTI! (FOTO)

Budim se i osetim kako mi necija ruka prelazi preko tela. Otvaram oči. Gola sam. U sobi je potpuni mrak i ako pretpostavljam da je svanulo.

Roletne su spuštene i tišina je. U ustima osetim opor ukus vina. Došao je po mene sa namerom da se provedemo kao nikad. Nisam se provela tako, ali sam se definitivno imala dobar seks.

Još pospana pokušavam da se setim dali je on, tačnije moj Filip, još tu. Ali, ne mogu da razmisljam jer mi krv odjednom ludački krenu venama. Osetim jaku mušku ruku, ali jako nežnu kako me steže oko struka i okreće me na stomak. Odmah sam se prisetila predhodne noći sa koliko nežnosti me je uzeo. Ništa me više ne zanima, želim samo da me mazi i da mu se opet dam. Da me poseduje kao sinoć, jer je to jedino što želim.

Takvo vođenje ljubavi se ne dešava svaki dan. Osetim njegov miris i dah na uhu, čujem kako mi govori da voli kad sam gola i da obožava moju guzu da mazi i ljubi. Imam čvrste grudi i poveću oblu guzu po kojoj volim kad mi svršava. Sve je radio divljački sa dozom nežnosti. Bio je džentlmen, a znao je od mene da napravi osobu koja samo o njegovom Mišku razmišlja. Podižem se malo i puštam ga da uđe. Jako sam vlažna i želim ga odmah, ali on neće tako. On bi da se igra.

Osetim kako je krut i vlažan. Uzimam ga u ruke u lagano prolazim njime između mojih prepona. Osetim kako me otpozadi hvata za grudi, lagano mi mazeći bradavice, a zatim mi stavlja prst u usta. Ližem ga, zamišljajući njegovog veliku Miška. Vraća taj prst na moju bradavicu, a onda spusta ruku dole i lagano mi masira vlažnu ribicu. Dišem ubrzano, hoću da mi uđe.

Govori da ce me tucat kao nikog do sada i približava ga. Osetim kako je vruć i krut. Glavić mu je vlažan i dodiruje ivice moje ribice. Rukama mi je polako raširio noge i počeo da ulazi. Lagano mi ga je gurnuo još dva-tri puta, a onda počinje da ubrzava. Sad već glasno stenjem.

Tuca me jako, duboko, osetim kako su mi bradavice sve kruće, a onda ih on dodiruje vlažnim prstom koji je do malopre bio u meni. Osetim taj miris i sva čula divljaju. U ekstazi me pljeska po guzi, pa ga izvadi iz ribice i gurne u nju. Osetim ga duboko i ne želim da stane. Čujem kako mu jaja udaraju o moju mokru ribicu. Hvata me za kosu, čvrsto me pritiska ka sebe. Osetim da ću svršiti, hvatam se za bradavicu brzo je trljajući. Osetih kako mu Miško pulsira, znam da je i on pri kraju, čujem kako sve glasnije stenje: aaaah,aaaaa, tooo svršavam kao nikad do sad.

On ga vadi i svršava mi po guzi i dalje me držeći za kosu. Mislila sam da ću se onesvestiti od zadovoljstva… On nastavlja da priča koliko me voli i želi. Pita me da li hoću ponovo. Iako sam bila željna njegovog Miška, morala sam da krenem. Navukla sam na brzinu kratku, usku haljinicu na sebe i sagnula se da se obujem. Naravno guza mi je sevnula ispod prekratke haljine, a gaćice nisam nosila jer su prethodno veče negde zapale i ostale. To ga je nateralo da iskoči iz kreveta i povuče me na sebe.

- Ajde da mi ga popušiš ljubavi - molećivo je tražio.

Pogledala sam ga i znala sam da ne mogu da odolim. Želela sam da ga ližem dok mi ne svrši u usta. Spustila sam se, a on mi je mazio grudi. Napaljeno sam stavila prvo samo glavic u usta, lagano ga dodirujući jezikom i vlažnim usnama, a onda sam ga olizala od korena do vrha. Bio je tvrd i velik, pulsirao je a ja sam ga sve brže, sve jače lizala i gurala u usta. Podigao me je gore, okrenuo na leđa, pocepao mi haljinu i počeo da mi liže bradavice. Ponovo su se ukrutile, dok se on spustao dole i velikim jezikom mi prelazio po preponama. Gurnuo mi je vreli jezik duboko u ribicu, sisajući njene sokove dok sam se ja držala za grudi i vrišitala od zadovoljstva.

Više nisam mogla da izdržim pa sam ga naterala da se popne i namesti se u polu ležeći položaj. Miško mu je sad već bio sav crven i ludački željan moje ribice, pa sam ga opkoračila, dugim noktima prešla preko jaja sve do vrha, a zatim sela na njega.

Jahala sam ga, njišući kukovima. Lizao mi je bradavice i pričao kako voli da me tuca, kako obožava kad mi je ribica tako vlažna, vrela, a bradavice nabrekle. Pripijala sam se sve jače.

- Too, aaah, želim ga duboko, umreću ljubavi koliko mi je lepo….

Bacio me je na leđa, podigao mi nogice. Miško mu je bio toliko krut da je istog časa ušao. Tucao me je brzo divljački strasno i poželjno. Osetila sam da se grčim od zadovoljstva i da svršavam i u tom momentu on ga vadi i svršava mi malo po ribici malo po grudima. Vidim znoj i zadovoljstvo na njegovom licu. Ovo cu sigurno ponoviti kada moj Filip ponovo dođe. Tucaćemo se još mnogo puta, svuda i svakako jer želim Filipa da zadovoljim na sve načine, jer u ljubavi neme srama ni blama, ako se dvoje vole i jako žele...

Izvor: seksimatorke.com
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar